Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Az egyik legnagyobb feladatunk most ősszel, hogy visszataláljunk legbelső erőforrásainkhoz: az önmagunkba vetett hit és bizalom alapköveihez. Amikor az Isteni Gondviselésben hiszünk és bízunk, az azt jelenti, hogy önMAGunkban vagyunk képesek hinni és bízni.

Bátran lendüljünk tovább az olyan rémhírkeltéseken, mely elveszi az erőnket vagy a kiszolgáltatottság illúzióját kelti! Attól, hogy nem játszunk struccpolitikát – mert a pozitív gondolkodás nem azt jelenti, hogy homokba dugjuk a fejünket, és nem veszünk tudomást a dolgokról – attól, hogy tudjuk, mi történik a háttérben, attól még igenis észrevehetjük, hogyan szolgálhat bennünket ez az egész történés, mely éppen körbevesz, akár magán, akár kollektív szinten.

A pozitív hozzáállás azt jelenti, hogy tisztában vagyunk az adott helyzet fényes és sötét oldalával is, azonban szavainkkal és tetteinkkel a félelemkeltés helyett a hitet és az erőt áramoltatjuk embertársaink felé, az egész környezetünk felé. Avagy a felemelkedés potenciáljait invokáljuk meg.

Mi az, amit táplálsz a szavaiddal, a hétköznapi jelenléteddel, tetteiddel, a megosztásaiddal a közösségi oldalakon?

Most nagyon vissza kellene térnünk a spirituális gondolkodás alapjaihoz. Mintha alaptörvényeket kellene újra tanulnunk, ahogy a kozmikus valóság működik:

Minden frekvencia. Az egész létezésünk frekvenciatartományokból áll. Vagyis semmi értelme valami ellen harcolni, mert a világunk már egy ideje meg lett teremtve, olyannak amilyen. Kizárólag annyit tehetünk, hogy saját figyelmünket arra a frekvenciatartományra irányítjuk, ahol élni és létezni szeretnénk. Áradni fog belőlünk a MAGasabb frekvenciákon az a fény és szeretet, amibe mindenkinek saját választása, hogy belekapaszkodik-e, vagy sem.

Nem lehet megmenteni senkit, mert mindenki kizárólag önmaga felemelkedésért tud tenni. Úgy értem, segítjük egymást, támogatjuk egymást. Én például könyveket írok, meditációs hanganyagokat készítek, blogot és vlogot készítek mindennap. Nekem ez a feladatom, ez a szolgálatom, és mindannyiunknak meg van a maga lélekmissziója. Mindannyian a magunk módján tudunk hozzájárulni mások felemelkedéséhez: leginkább INFORMÁCIÓ MEGOSZTÁSSAL – ugyanakkor nem kéretlenül. Hanem kedves, figyelmes beszélgetéseken keresztül.

A szeretet-tudatosságot, mint szív-tudatosságot nyugodtan kezdhetjük azzal, hogy emberségesen és kedvesen bánunk egymással és a természettel minden egyes nap.

Kérdezd meg az embereket, hogy vannak… Figyelj rájuk… Mosolyogj sokat, és legyél türelmes…
Nagyon alapvető dolgoknak tűnnek, de ugyanakkor nézd meg, hogy milyen kevesen viselkednek így. Sokat írok az 5. dimenziós tudatosságról, ami a szeretet-, azaz a szív-tudatosság. Nos, aki szív ember, csupaszív ember, ő kedves, türelmes – egyáltalán – emberséges. Hiszik és bízik az életben. Nem, nem naív. Egyszerűen figyelembe veszi, hogy más embereknek is lehetnek hozott gondjai, ami valószínűleg nem neki szól. Nem veszi MAGára. Attól, hogy kedves valaki, és van bizalma és hite az életben, attól nem naív, akit be lehet csapni, hiszen önmagát is tiszteli, önmagát megbecsüli és értékeli. Ami árt neki, abból kiszáll. Ő sem árt másnak, mert nem árt saját magának.

Ez művészet, valóban. Tanulni és gyakorolni szükséges. Valaha tudtuk…

Most nagyon fontosak a beszélgetések. Kérdezz szeretettel, figyelve a másikra. Ahogyan és amit kérdezel, a válaszok majd megmutatják, hogy mi az a cikk vagy videó, amit megoszthatsz a másikkal, ami neki valóban segítség. Ennyi a feladatunk. Létrehozni azokat az energiatereket, amibe a többiek belekapaszkodhatnak. Ha választják…
Meséld el, hogy Neked mi és ki, hogyan segített. Röviden, lényegre törően meséld el a saját történetedet. Nem erőszakosan, nem tolakodóan, hanem könnyed csevej energiájában, hogy a másiknak befogadható lehessen. Mindenkinek más a befogadó szintje. Hidd el, akivel van dolgod, menni fog utánad, kérdezni fog téged… Te válaszolj, küldj neki olyan tartalmakat, amelyek Neked is segítettek…


A kedves jelenléted, csak az, hogy mosolyogva vagy jelen, már óriási segítség és támogatás lehet a környezetednek. A mosoly gyógyít, a mosoly lélekerőt ad – annak is, aki adja, annak is aki kapja.


Írta: dr. Vaktor Orsolya – Kristályfény33

TANÍTÓI ÉS MEDITÁCIÓS HANGANYAG-CSOMAGOK, MELYEK SEGÍTIK AZ 5. DIMENZIÓS SZÍVTUDAT LEHORGONYZÁSÁT: