Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Most egy kicsit hunyd le a szemed, Kedves!

Figyelj befelé, csendesítsd le elméd, gondolataid, érzelmi örvényeid!

Most elutazunk Elysium világába. Emlékezni fogsz a térre, ahol a sejtjeinket tisztítjuk meg… a bőség földje, ahol nincs betegség, nincs öregedés, nincs nélkülözés – mert “vanság” van, Isteni szeretés flowja van.

Elysium az a világ, ahol a sejtek, a test átkódolása történik. Elysium Fénygyógyítói a test, a sejtek intelligenciájának ismerői és tudói. Amikor a lélek kiválik a szellemből, születik egy gondolat, születik egy szándék – a tapasztalás vágya. Ehhez a lélek minőségeket ölt magára. Majd alább szállva a 8. és a 7. dimenziós valóságon túlra, a 6. dimenziós világokban kettéhasad a lélek Jinre és Jangra. Nő és férfi… élnek, léteznek az 5. és a 6. dimenziós tudatosságú világokban. Ám, ahol a lélek kettéhasad, ott megjelenik a dualitás. A lélek választása, miszerint a fény vagy az árnyék felé indul.

A választásainknak következménye van, ez pedig nem más, mint a karma örök törvénye – vagyis, amit teszel mással, azt kapod vissza. “Úgy cselekedjetek másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled cselekedjenek!”/Jézus tanítása/

Az elcsúszások, a lélek önmaga felett hozott ítéletei. Amikor a lélek kiesett a flow-ból, az isteni kegyelem energiájából, magából a szeretésből… amikor a lélek a szeretet helyett a szeretet hiányát választja. Ahol nincsen szeretet, ott fájdalom van. A fájdalom és a félelem a szeretet hiánya. A 4. dimenzió időhurok, az idő fogsága, melyen átutazva a lélek mély álomba szenderülve, álmodja a 3. dimenziós életeket.

Ám a lélek mindig a nulla pont felé tart, ahogy az egész Univerzum mindig a nulla pont köré rendeződik. A lélek folyton-folyvást benne van abban az ősi magnetikus erőben, ami vonzza őt az Isteni felé, a nulla pont felé.

Most abban az időtérben vagyunk, amikor többen is felébredünk…

Felébredünk egy új dimenzióba, egy új tudatosságba. Felébredünk egy nagyon hosszú álom-sorozatból. Az időhurkok, melyek komplex rendszerré alakultak hosszú időre távol tartottak bennünket az EGYSÉG állapotától. Tulajdonképpen a lélekhasadás a dualitás megtapasztalása. A lélek tapasztalni vágyik, mint a “tékozló fiú vagy lány”… A lélek kiválik a szellemből, és megéli önmagát, nőként és férfiként. A két ősi pólus, az Istenanya, és az Istenatya. A teremtés mítosza.

Most abban az időben vagyunk, amikor több lélek is hazatér az Egység Tudatállapotába. Ezért többen is érzik a női és férfi ősi polaritás egyensúlyát, hívja őket az Egylélek Tudatállapot. A nő gyógyítja Jin energiáit, a férfi gyógyítja Jang energiáit – majd egymást gyógyítják…

Az Egylélek, ahogy visszaemelkedik az Egység tudatállapota felé, egyre inkább kilép emberi létének körforgásából, és Csillaglétezőként tekint magára, és emlékezni kezd Galaktikus történelmére. Emlékezni kezd a Csillagtörténelemre, és ez az emlékezés stabilizálja az Egylelket az 5. és 6. dimenziós csillagtérben – vagyis amikor már Csillaglétezőként tud magára tekinteni, nem csupán emberként. Hiszen mindannyian energia vagyunk. Az emberi sors ekkor megváltódik.

A Megváltás az a folyamat, ahol az Egylélek a legmagasabb minőségbe emeli a létét, amit él. Itt és most emberi létünket váltjuk meg. Emberként ráébredünk, honnan jöttünk, kik vagyunk, és mi lehet a legmagasabb emberi minőség, amit megélhetünk az Isteni szeretésben és flowban.

Emberként újra értelmezzük létünk eredetét, létünk fonalát. Az emberi létforma, egy létforma a többi csillaglétforma között. Egy kehely, mint a Szent Grál. Az emberi lét a lélek egyik megváltás ösvénye. Csillaglétünk kódjai sejtjeinkben tárolódnak. Sejtjeink az Akasha Krónikánk. A személyes kvantum mezőnk a sejtinformációs hálózatunk. Testünk több testből áll, fizikai, asztrális, éteri, és még több réteg van, melyek hologram-rétegként érnek össze.

Elysium gyógyító energiái a hologram testeinkben dolgozva a sejtinformációs hálózatunkat kódolják újra. Vagyis Elysium fénygyógyító terében az a sok oldás és lélektranszformáció íródik át testi szinten, amit addig kidolgozott magából a lélek. Minden, ami a mentális hitrendszerből kioldódott, minden fájdalomtest, ami leoldódott, az Elysium energiájában kioldódik sejtszinten. Az 5. dimenziós szeretet-gyógyítás és a 6. dimenziós technológiai fejlettség határán lebeg Elysium. Az új test szövése, új test kódok megfűzése történik itt. Itt alakul át a test. Ami változik a mentalitásban, ami változik a lélekben, az itt változik a testben.

Nem csupán testgyógyítás. Elysium energiaterében az tud átíródni a testbe, ami már átíródott szellemben és lélekben. A test újraindítása. Minden, ami elporladt, elmúlt, az kioldódik itt a sejtekből, és sejtinformációk, új sejtkódok kerülnek a sejtinformációs hálózatba. Tisztább, magasabb rezgések. A test is egyre inkább tart a nulla pont felé. Tisztul. Tiszta szellem, tiszta lélek tiszta testet manifesztál. Elysium ennek a manifesztációs folyamatnak a színtere (energiatere).

Minél tisztább az ember, szellemben, lélekben, testben, vagyis leteszi a félelmeket és fájdalmakat, annál inkább kerül vissza az Egység tudatállapotába. Az Egylélek energia, ahol az Egylélek nő és férfi minősége ismét harmóniában él, mint Egység tudatban, ebben a tiszta energiában történik. Ez a tiszta energia maga az isteni (mint semleges) szeretés flowja (áradása, áramlása, folyása).

Lélekfejlődésünk az Ötágú Csillag alkímiáján végig haladva, elérkezik Elysiumra, hogy immáron a teljes alkímiai folyamat mehessen végbe. Testi szinten is megtörténhessen az átalakulás, a felemelkedés, így tiszta sejteket megfűzve, tiszta testet újraszőve. Elysium gyógyító terében, mivel megszűnnek a szomatizáló okok, így megszűnnek a szomatizációk is. Új energiás test fűződik. Emberi létünk három rétegű, szellem, lélek, test. Mindhárom réteg a tiszta állapotba, vagyis a fájdalom és félelemmentes állapotba kerül vissza. Van, aki a szellem, van, aki a lélek, és van, aki a test irányából kezdi az átalakítást. Ám mind három irányból indulva az alkímiai folyamat végül végighalad mind három jelenléten: szellem, lélek, test. Ez az Ember Egysége, Szentháromsága.

E hármasság Elysium – i misztériumon haladunk végig ADVENT időszakában, a Főnix – Tűzmadár alkímiájában. A fent írtaknak megfelelően történtetjük meg a szellem – lélek – test átíródását Elysium Fényvölgyében, a Kozmosz Anya méhében, hogy megváltva emberi sorsunkat, sorsváltásban, új sorsot írhassunk… és az 5., 6. dimenziós tudatosságban élhessünk tovább… tisztán, Isten kegyelmében = Isten szeretésében = vagyis a tiszta szeretet tudatállapotban, Egységben, Egylélek energiában…

3 alkalmas ELYSIUM online meditációs est
ADVENT FŐNIX-TŰZMADÁR ÚJJÁSZÜLETÉS és FELEMELKEDÉS energiájában:

A részvételi díj:
a 3 alkalom egyben, együtt 21.000.-Ft

Időpontok:

2020. 12. 06. BRONZ – Vasárnap 19.00 – 21.00

2020. 12. 13. EZÜST – Vasárnap 19.00 – 21.00

2020. 12. 20. ARANY – Vasárnap 19.00- 21.00

Helyszín:

ONLINE – ZOOM

Jelentkezés:

info.vaktororsolya@gmail.com

Szeretettel várunk a Felemelkedett Fénymesterek

és ELYSIUM FÉNYGYÓGYÍTÓINAK energiaterében!