Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

/Mostantól az a normális, ami eddig nem volt az…/

“Egyre erősödik az összetartozó Egylélekpárok közötti mágnesesmező. Akár beindulhat a lélek-kommunikáció is telepatikusan, vagy az energia érzékelése, már-már majd’ fizikálisan is megnyilvánulva.

Most minden határt átléphettek. Megnyíltak azon enegiakapuk, összenyíltak azon energiaterek, ahol az Egylélek-párok együtt végzik fénymunkájukat.

Nagyon fontos az Egylélek-párok csillagküldötti munkájuk itt és most, mert az ő szerelem alkímiájukon keresztül (is) valósul meg Gaia jin-jang polarizációjának egyensúlya.

Gaia egyik nagy sérülése a jin és jang egyensúlynak a felborulása, jin elnyomása, jang eldurvulása. Ez szenvedést okozott a férfinek és a nőnek is. A férfi jobban felvállalja érzelmeit, a nő jobban kiáll önmagáért. Aranyegyensúlyba áll az Egylélek Szerelem, és ezen az alkímiai folyamaton keresztül gyógyítják az Egylélek-párok Gaia-t.

Eddig az egyéni sorsok tisztultak, és alkímiázódtak a megbocsátás felemelkedés kapuján át, mostantól az egyéni alkímia határozottan a kollektív emelkedést szolgálja.

Minden, ami egyéni lélélmunkában átégetődik, látványos és határozott megjelenéssel végigfut a kollektív tudathálón is. Ez azért tud ilyen elemi efővel megtörténni, mert az egyéni Csillagmagok,

Csillagküldöttek annyi éve dolgoznak már a karma és reinkarnációs vonalak tisztításán.

Továbbá tudnotok kell, az ÁTLÉNYEGÜLÉS kapujában testi tünetek is lesznek, hiszen a test is átlényegül, a DNS gyógyul, egyre több DNS aktiválódik. Ez elengedhetetlen a TUDAT-EVOLÚCIÓJÁHOZ.

Tágítsátok a tudatot a megismerés kapuján át – menjetek az új információk után! Lássátok, ami eddig láthatatlan volt! Nagy erejű ébredés indult el most ősszel. Az Egylélek-párok összekapcsolódnak, és tartják a Krisztus-tudatosság Krili-fényhálóját.”

St. Germain Fénymester

Közvetítte: Kristályfény33