EGYLÉLEKPÁROK TALÁLKOZÁSÁNAK IDŐZÍTÉSE

2021. szept 9.Vlog

Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Az Egylélekpárok, mint ikerláng, duálpár energiában érkezett lelkek, ugyanannak az egy léleknek a női és férfi megnyilvánulása. Nem két fél, nem különálló egységek. Ők önmagukban teljesek, ugyanannak a léleknek a két minősége: jin és jang. Egy forrásból erednek.

Az, hogy a léleknek egyszerre van jelen egy időtérben a női és férfi minősége is, egyáltalán nem jellemző, mert általában a lélek vagy nőként, vagy férfiként inkarnálódik. Ezért van az, hogy regressziós visszavezetéseknél vagy nőnek, vagy férfinek látjuk magunkat. A lélek tapasztal, és a lélek tapasztalásait hordozza magában a nő és a férfi is.

Ugyanakkor, a jelenkori korszakváltás energiamezőjében, a CSILLAGSZÍVŰEK, akik Egylélekpárok, különleges szolgálatot vállaltak a bolygó tudatosságának felemelkedésében. A felemelkedés a jin és jang pólus kiegyenlítéséében, a nő és férfi békéjében, egymás megbecsülésében, társ minőségben együttműködve tud történni. Azok a lelkek, akik egyszerre jelenítették meg magukat női és férfi minőségben is, vagy egyéni sorsukat emelik magasabb frekvenciákra, vagy a kollektív térben teljesítenek szolgálatot. Az biztos, hogy rendkívüli spirituális fejlődést hordoz magában a jelenlétük.

Ezért érzik sokan a hívást a lélekpárjuktól. Ahogyan a lélekpárok hívják egymást szívükben, szívszonár frekvenciáikkal hangolják a kollektív morfogenetikus mezőt. Hívják egymást, űrt érezve a lelkükben, melyet betölteni kívánnak a szerelemmel, mely transzcendens, kozmikus szerelem.

Az Egylélek-párok találkozása nem történhet meg akármikor, megfelelő időzítése van. Ezen kapcsolatok nem múlhatnak az emberi játszmákon, sértődöttségen. Az Egylélek-párok, akik küldetéssel, azaz szolgálattal érkeztek ezen időtérbe, spirituális tudatosságuk emelésén, így a kollektív mező felemelkedésén munkálkodnak.

Újabb és újabb energiahullámokban találkoznak fizikailag… ám lélekben telepatikusan egyre intenzívebben kommunikálnak…


TOVÁBBI TARTALMAK ELÉRHETŐEK ITT: vaktororsolya.hu


A videóban a Kristályfény KÓD c. regényből olvasok fel, mely a saga 2. része.

  1. rész: MISSZIÓ
  2. rész: KÓD
  3. rész: KORSZAK (2021. októbertől vásárolható kizárólag online)
  4. rész: METAMORFÓZIS (alkotói munkálatok alatt, várható megjelenés 2022-ben)

A Kristályfény saga regénysorozat az IKERLÁNG és DUÁLPÁR, az EGYLÉLEK-PÁROK kozmikus szerelmét mutatja be, hogy egyre közelebb kerülhessünk ennek a csodálatos szerelem-küldetésnek a megértéséhez.

Könyvek rendelhetők itt: https://vaktororsolya.hu/konyvek/

MEDITÁCIÓS ÉS TANÍTÁSOKAT KÖZVETÍTŐ HANGANYAGOK, MELYEK TÁMOGATJÁK AZ EGYLÉLEK-SZERELEM BETELJESÜLÉST: