Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Teremtő erőnk aktiválása… a szerelem ereje… változó ikerláng mező…Az EGYLÉLEK PÁROK MESTERAVATÁSA…

Az ikerláng energia, mint szerelem energia, egy tudatosságot emelő lehetőség a tudatosságunk dimenzióváltásának küszöbén. A lélek, ahogyan az Univerzum is, az Isteni is, semleges. Tökéletes egyensúlyban és együttműködésben van benne női és férfi minőség. Az Univerzum abszolút semleges, mindig kiegyenlítődnek benne az energiaminőségek.

Az Egylélek kiválik az Egységből, elkezdi megélni önmagát, tapasztal. Az Egymindenség tapasztal és megéli önmagát a Lelken, az Egylelken keresztül. Az Egylélek, hol női, hol férfi minőségű testet ölt. Minden női és minden férfi tapasztalás az Egylélek tapasztalása.

Minél inkább éli a nő női minőségét, annál inkább éli a férfi férfiúi minőségét. Itt jön hát a szerelem alkímiai ereje. Az ikerláng energia alkímiai ereje. Minél inkább tudja a nő befogadni a férfi energiáját, és a férfi befogadni a nő energiáját, annál inkább tud egységbe állni a tudat. Az Egylélek tudatossága. Az “új ember” eszenciája az Egylélek szerelem energiája. A szerelem azaz erő, mellyel az érzelmek átírhatóak. “Rózsaszínben” látja a világot – azaz feltétel nélküli szeretetben van.

A folyamat paradoxona – először önmagadba “kell” szerelmesnek lenned – imádni azt, ahogyan nő vagy, vagy ahogyan férfi vagy. Az érzelmek feloldása ás alkímiája a megbocsátás erejében tud megtörténni, és ebben segít az ikerláng szerelem ereje. Olyan univerzális erő, mely világokon átível, melyre legősibb sejtjeidben is emlékszel. Az ősi szerelem legmélyebb szinten képes a megbocsátás alkímiai erejét aktiválni. Ekkor kezdődik meg a transzformáció.

Biztos lehetsz abban, ha az ikerláng energia a látóteredbe került az életedben, és foglalkoztat Téged, húz magával, hívogat – akkor ebben az életedben nagy alkímiai folyamatokat hajtasz végre. Nem csak a szerelemben. A szerelem ereje támogatja minden életterületed transzformációját. A szerelem a legmélyebb ősi energia, mely emlékeztet bennünket arra, hogy kik vagyunk és honnan jöttünk. Olykor álmainkon keresztül szól hozzánk. Másik dimenzióból érint meg. De ha megérintett, akkor belekerültél a vonzás mezőjébe. Az ikerláng vonzás mezőjébe belekerülni egyenlő azzal, hogy elindultak a magasabb dimenzionális tudatosságba ébredésed folyamatai.

Van, hogy erősebb lesz a vonzás, van, hogy egy kicsit kienged… jelen van… újra és újra…

“Új ember” alakul, alkímiázódik, hiszen egy új világot egy “új ember” tud teremteni. Új gondolatokkal, új hitrendszerrel, új érzelmi töltésekkel, új tudatalattival (sejtinformációval). Az új teremtés eggyé-válik, Egy lesz az ikerláng szerelemmel, a szerelem teremtő erejével.

Az “új ember”, aki új szerelmet sző, új világot teremt, mert elméjét (tudatalattiját és tudatosságát) mesterien használja – átmegy a mesteravatás fokozatain.

A mesteri eszenciák jelenléte ezért erősödött meg ennyire, mert nagyon sok Egylélek, most kel át a mesterré válás folyamatán. Mesterré válni azt jelenti, hogy a tudatosságunkat arra a szintre emelni, ahol tudatosan teremtünk. Mesteri tudatosság teremtő ereje…

Teremtő erőnket a tudatosságunk növelésével tudjuk növelni. Isteni képmásra teremtve, a teremtés részesei vagyunk. Teremtve lettünk és mi magunk is teremtünk. Teremtéseink gyökere a gondolataink, és ezek közül is azon gondolatok, melyeket elhiszünk. Az elhitt gondolatok hitrendszerré alakulnak, és ezzel teremtjük valóságunkat. A teremtési folyamatinkat nagyban blokkolhatja, amikor felszíni önbecsapás zsákutcájába kerülünk. Ez azt jelenti, hogy a felszínen “akarunk” valamit gondolni, de valójában a tudatalattinkban teljesen más gondolatok vannak. Ami a tudatalattinkban van gondolat, az fut a sejtinformációnkban is. A tudatalatti programozással, újra programozással újra írhatjuk a sejtinformációkat is.

A kettő között van az érzelem… és ez lesz itt az egyik legnagyobb kihívás – azaz a gondolatainkhoz kapcsolt érzelmek átírása… ugyanis az érzelmeinken keresztül tapasztalunk. Az érzelmeink skatulyáznak egy-egy tapasztalást jó vagy rossz dobozba. Az érzelmeink által alakul a hitrendszerünk. Az érzelmeink által hisszük vagy nem hisszük el a gondolatainkat, vagyis hisszük valamilyennek az adott gondolatot. Így a következő lépcsőfok az, hogy az érzelmeinken keresztül teremtünk. Az, hogy bizonyos gondolatok felől hogyan érzünk, teremti a valóságunkat.

Az érzelmeink fogják aktiválni a cselekvéseinket. Ez azt jelenti, hogy az érzelmeink hatására vagy cselekszünk, vagy nem cselekszünk.

Jelenleg egyre élesedő határvonalat lehet érzeni, a “régi ember” és az “új ember” között. A “régi embert” az érzelmei mozgatják, tudattalanul, a múlt emlékei és lenyomatai a tudatalattiból láthatatlanul és önkéntesen teremtik a valósásgát…

Az “új ember” tudatossá válik a tudatalattija felé – ami paradoxon: nyilván azért tudatalatti, mert nincsen a tudati felszínén. Itt jön a spir-i-tuális ébredés spir -ál csavarja. Az érzelmek, melyek a gondolatot jó vagy rossz tapasztalássá alakítják, a spir-ál-ban, a spir-i-tuális ébredésben a segítőinkké válnak.

Nincs más dolgunk, mint egy alapos, mély vizsgálat, hogy mely életterületünkkel kapcsolatosan, milyen érzelmeket tudunk beazonosítani, felismerni a gondolatokkal kapcsolatos érzelmeinket, és azokat átírni… átalakítani… alkímiázni…

Ezért lett 7 alkalmas az ÚJ ALKÍMIAI ISKOLA, mert a különböző alkalmakkal, a 7 életterület alkímiázódik át a “régi emberből” az “új emberbe” – mely alkímiai folyamat, mind a tudatalattiban, mind a tudatosságban megtörténik.

A “régi ember” energiamezeje 7 csakrából, 7 életterület kapuból épül fel… ám az “új ember” már 12 kaput aktivál magában. Ezért az ÚJENERGIÁS ST. GERMAIN ALKÍMIAI ÉS MESTERELME ISKOLA első része 7 alkalomból áll…

Valószínűleg lesz második rész is, 12 alkalommal – ez az információ most jött… ?

Szeretettel várunk St. Germain Mesterrel Benneteket az ÚJENERGIÁS ALKÍMIAI és MESTERELME ISKOLÁBAN – online, rugalmas időpontegyeztetéssel, ahogy a csoport választja. A csoportok maximum 7-8 fős csoportok lesznek.

Jelentkezés: info.vaktororsolya@gmail.com

Tematika: 7 alkalom

Vörös: A beavatás misztériumai:
– Hogyan történik a lélek avatása?

Narancs: Örökölt szerelem – Ősi szerelem mágiája
– Egylélek alkímia – a szerelem misztérium ajándékai, az emlékeztető kódok

Sárga: A forrás kód aktiválása
– Lélekút aktiválás

Zöld: A teremtés misztériumai
– Hogyan teremt isteni minőségében az “új ember”?

Kék: A kapcsolat potenciáljai
– Mindannyian a morfogenetikus mező részei vagyunk – hogyan tud a lélekkel kapcsolatot teremteni világokon és dimenziókon át?

Indigó: Emlékezés misztériumai
– Az egyik legnagyobb erő, amikor emlékezünk őseredetünkre, és felismerjük magunk körül a színházunk álarcai mögött rejtőző valóságot – de hogyan? Milyen eszközzel? Milyen módon?

Lila: Tudatosodás eszenciái
– Felettes énünkkel, mint a bennünk létező végtelen intelligencia részével, egységével való kapcsolódás, amikor a beavatás mesterré alkímiáz – mesterelmévé – aki használja és éli a végtelen intelligencia teljes teremtő erejét.

Témáink:

 • univerzális alaptörvények és működési elvek
 • dimenzionális összefüggések
 • dimenziók összefüggései
 • átjárhatóság
 • a tudatosság emelkedés dimenzionális hullámai
 • hogyan növeld a tudatosságod
 • tudatos jelenlét a párhuzamos életekben
 • hogyan élj a mostani lehetőséggel
 • sejtinformáció újraprogramozás
 • a szellemünk, lelkünk és sejtjeink összefüggései, egységei
 • 5. dimenziós test, sejtinformációk felépítése
 • sejtinformációink szerepe a teremtésben
 • tudatosságunk összefüggései a sejtjeink információs hálózatával

Meditáció, tanítás, csoport közvetítés… és még több meditáció, tanítás, közvetítés a csoport tagjainak

Valószínűleg lesz második rész is, 12 alkalommal – ez az információ most jött… ?

Szeretettel várunk St. Germain Mesterrel Benneteket az ÚJENERGIÁS ALKÍMIAI és MESTERELME ISKOLÁBAN – online, rugalmas időpont egyeztetéssel, ahogy a csoport választja. A csoportok maximum 7-8 fős csoportok lesznek.

Jelentkezés: info.vaktororsolya@gmail.com