Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

2020 09 27 St. Germain Fénymester tanításai

“Szeretett Fénytestvérek!

Az őszi nap-éj egyenlőséggel Gaia-t körbeölelte az Isteni Igazságszolgáltatás “végső órája” – már visszafordíthatatlan az ébredés, mely futótűzként terjed az emberiség tudatosságában. A folyamat történik. Ám, most nagyon fontos a Csillagküldöttek tudatos jelenléte.

Érzitek a lelketekben, hogy erre az időre készültetek, érzitek a lelketekben, minden sejtekben a hívást, hogy most mennyire fontos a SZELLEMI MUNKA, a SZERETETTELJES SZELLEMI JELENLÉT. Most a tudatosság nagyon fontos, meg kell tanulni – itt az idő – a szívvel látni. A végidőben, mely egy atlantiszi elcsúszás karma-köre, lehullnak az álarcok, és megmutatkozik az álarc mögötti való. Hitrendszer átalakulás van, és Nektek, akik Fénymunkások vagytok, most óriási jelentőségű a tudatosságotok.

Tudatosság a szeretetben, a reményben, a felemelésben. Az elmúlt évek, évtizedek, sokatoknak akár életek óta történik a mostani időszakra való felkészítés. Most tudatosan szükséges megmaradni a szeretésben, mert az áramló információk, melyek fellebbentik a tudatlanság fátylait – szükségszerűek – mégis sokaknak sokkoló hatásúak. Fontos az energiatestek megerősítése, a csakrák és meridiánok folyamatos tisztántartása. Minden nap szükséges a mentális tisztítás, mentális és érzelmi megtisztulás, mert ezekben az időkben éppen káosz van – amiből majd egy új rend születik.

Nektek, Neked, drága Fénytestvérem, amennyiben Fénymunkásnak érzed magad, és érzed a lelkedben Csillagtestvéreid hívását, tudnod kell, hogy együtt vagyunk, és mindannyian együtt lélegezve, egy szívdobbanásban tartjuk a szeretet – teret, hogy az emberek szívében és tudatában a lehető legnagyobb békében és nyugalomban mehessen végbe az átállás.

Természetes lesz zaklatottság, de ha szeretet-erőben megtartjuk a teret, akkor 3-7 napon belül a zaklatottság elmúlik, a lélek gyógyul, megerősödik, és ő is tartani fogja a szeretet és remény fényhálóját. Így egyre többen kapcsolódnak rá a Krisztus-tudatosság fényhálójára. Tudd, hogy a szeretet türelmes, nyugodt és békés, befogadó és elfogadó. A szeretet megbocsát, és felemel.

Minden nap szükséges mantrázni: “Szeretet vagyok. Fény vagyok. Szeretetet és Fényt árasztok.” – az igével teremtesz, az igével erősíted a tudatodat. Minél erősebb a szeretet és fény tudatosságod, annál erősebb az energiarendszered, amin semmilyen árnyéknak nincsen fogása. Emlékezz, a Fény a Forrás! Az árnyék csupán a fény hiánya. Érted már miért olyan fontos minden nap erősítened magadban, hogy ki vagy (vagyok, aki vagyok), és mi a Te Forrásod?

Most a szóbeli és cselekedetbeli kinyilatkoztatások, egyéni deklarációk a Fény és a Szeretet szolgálatára, rendkívüli erővel bírnak. Mindenkinek az egyéni munkája hozzáadódik a kollektív erőhöz. Tudd, hogy most még fókuszáltabbnak, aktívabbnak, tudatosabbnak szükséges lenni, mert most van az átállás.

Azért tud kollektíven megtörténni, mert egyéni szinten annyi lélekmunka történt. Számít mindenki munkája, hozzáadott értéke. Minden, amit önmagad egyéni emelkedésért teszel, aktívan hat a kollektívban. Miközben magadat emeled, emeled a kollektívot. Akkor tudsz minél több szeretetet termelni a kollektív tudatosságban, ha megdolgoztad önmagadban az ítélkezéseidet, traumáidat, karma-időhurkaidat. Legyél büszke arra, hogy van bátorságod a saját árnyékaiddal szembe nézni, és felülemelkedni saját árnyékéneden. Minél többen mernek szembe nézni saját árnyékaikkal, és tudatosítani azt, majd felülemelkedni, és a szeretet és a fényt választani, annál erősebb lesz a kollektív háló.

Az egyéni felelősségvállalás szükségszerű, mert Te vagy az a Fényküldött, aki azt választottad, hogy ezekben az időkben jelen vagy: valószínűleg lettek rád bízva emberek, lelkek, akár csoportok is, akiket most Te kísérsz át a hídon. Minél inkább látod a szíveddel az összefüggéseket, minél tisztább a szeretet-tudatod, annál erősebb a fényed, mely most világítótorony sokaknak.

Tudd, hogy Fény vagy, minden sejtedből, ionodból, kvantumrészecskédből árad a Fény. Ahol fény van, ott nincsen árnyék. Az önbizalmad és önhited a saját Isteni Ragyogó Szuverenitásodban, az, hogy megdönthetetlenül tudod, hogy ki vagy, honnan jöttél, és miért vagy itt, a legerősebb jelenlét, amin semmilyen árnyékerőnek nincsen fogása. Ez a Te védelmed: “a vagyok. aki vagyok, fény vagyok, szeretet vagyok” tudatosságod. Amikor ezt magadban megdönthetetlenül megerősítetted, szükséges ismerned a másik oldalt. A szeretet és fény “szolgája = harcosa = gyermeke” ereje teljében ismeri a teljes létezést, ismeri a dualitás arcait, a fényt és az árnyékot is. A fényt választja. Erős szívvel képes vagy szembe nézni az árnyékkal. A tudatlanság gyengít, a tudatlanság manipulálható és félelmet gerjeszt. A tudással és a szív szeretet erejével a legerősebb Fénymunkássá válsz, aki erős marad hitében, erős marad Isteni Ragyogásában.

Ez történik most.

Szembe néz az emberiség kollektíven a dualitás árnyékának arcaival, és szükség van arra, hogy az erősek támogassák a még gyengébbeket, akik most ébrednek, vagy most fognak felébredni. Az ébredés a tudatváltást jelenti. Tudatlanságban nincsen tudatváltás. A tudásban van a tudatváltás.

Nagyon fontos az egyéni felelősségvállalás, most már szükséges túl lépni a “hobby spiritualitáson”. Integrálni szükséges az erőt magatokban, tudatosítani, hogy Ti vagytok azok a Fényküldöttek, akik ebben az időtérben megjelentek Gaia-n, hogy megtörténtessék a váltást. Most fókuszáltságra, koncentrációra, munkára van szükség. Rajtatok keresztül fűződik meg, a Ti aktivitásotokon keresztül…

Emlékezz arra, aki vagy, és tedd a dolgod!

Szeretlek Benneteket: St. Germain Fénymester”

Közvetítette: Kristályfény33

Kedvesek!

Hírlevélben fogjuk azon információkat megosztani, melyek ébresztenek. Készítünk ehhez külön meditációkat, melyek segítenek megtartani és emelni a szeretet rezgéseket a szembesülések után.

Legyetek éberek, figyeljetek a szívetek hangjára!

Következik a TUDATOSSÁG ÁTLÉNYEGÜLÉS KAPUJA:

2020.10.11. Vasárnap 18.00-21.00

Program:
18.00 – 18.50 Újenergiás tanítás csatornázás/közvetítés

Szünet
19.00 – 19.30 Első meditáció csatornázás/közvetítés

Szünet
19.45- 20.15 Újenergiás tanítás csatornázás/közvetítés

Szünet
20.25 – 21.00 Második meditáció csatornázás/közvetítés