Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Csodálatos energiájú napra ébredtünk: 2020 09 20

Egy igazán sorsváltó energiával rendelkező nap a mai, amikor is varázslatos kapu nyílik egy rendkívüli karma-kilépésre. Természetesen nem csupán ma adatik meg, azonban ma nagyon erős támogató energiák vannak jelen a belső lélek-felemelkedéshez.

A 20-as szám a végső igazság száma (TAROT) – és ma háromszoros 20-as van jelen. Mindezt a 9-es energiában, ami a remete – azaz a befelé fordulás, belső igazság száma – mint belső mennyei lélek-állapot száma, jelölője (TAROT)… Tehát a mai energia a belső igazságunk végső megmutatkozása… belső világunk transzformációja – így változhat a külső világ is.

Hogy ezt csak ma lehetne elérni? – Biztos, hogy nem… természetesen bármelyik pillanatban… azonban vannak pillanatok, amikor könnyebb, mert az egész Univerzum afelé mozdul, hogy támogasson ebben…
Ezért is olyan varázslatos érzés, hogy éppen ma dolgozunk a BENNÜNK LÉTEZŐ BELSŐ POTENCIÁLOK FELSZABADÍTÁSÁVAL – BELSŐ ERŐFORRÁSAINK FELSZABADÍTÁSÁVAL (a meditációs hanganyag + előadás, tanítás utólag is megrendelhető).

Ehhez társul az őszi nap-éj egyenlőség energiakapuja, konvergenciája – amibe a mai napon szintén beléptünk – és néhány napig jelen van.

Ez az életünk többek között szól arról is, hogy kiléphessünk az atlantiszi karma-körből, mely időhurkot rakott körénk. Ebben az életünkben van lehetőségünk az atlantiszi energiákkal dolgozni tudatosan, hiszen ez a tudatosság mező ebben az életünkben nyílt meg – vagyis néhány emberi évtizeddel ezelőtt nyílt meg az emlékezés a kollektívben – a kristály gyerekek érkezésének és fényfotonjaik lehorgonyzásának köszönhetően.

De mit is jelent ez?

Az indigók horgonyozták a párhuzamos életekre (előzőéletekre) való emlékezést, nyitva ezzel az idővonal – tudatosságot. Köztük is érkeztek olyan fényküldöttek, akik nyitott tudattal jöttek, vagyis emlékeznek a “vagyok, aki vagyok” állapotukra, és már csupán jelenlétükkel is horgonyozzák a tudatosság fényfotonjait, jelenlétükkel kaput nyitnak a kollektív morfogenetikus mezőben az emlékezésre. Az indigó jelenség a belső világok érzékelését tömeges szinten – kritikus tömeg szintjén lépte át. Erre a mezőre tudott tovább fűződni a kristály-generáció megérkezése, akik az atlantiszi kristály-tudattal érkezve megnyitották fényfotonjaikkal az atlantiszi emlékezést. Ezáltal lehetőséget kaptunk emlékezni, és így kilépni az atlantiszi karma-körből.

St. Germain Mester közvetítése:

“Jelen van most néhány olyan mester a térben, akik láthatatlanul teszik a dolguk (vagy egyre láthatóbban)… ők eddig némaságban (vagy nagyon halkan) voltak – ahhoz képest, amekkora tudással, erővel ideérkeztek, az előkészületi munkákat végezték, kisebb – ám most már egyre növekvő csoportokkal; alapoztak, hogy 2021 tavaszán az emberiség átléphessen egy új, magasabb rezgésű kvantummezőre. Ez akkor tud megtörténni, ha egyre több fényküldött képes átlépni saját árnyékán, saját elcsúszásain, hogy az emlékezés hídján beteljesíthessék azt a küldetést, amiért ideérkeztek.

Az őszi nap-éj egyenlőség energiájában újabb tanítások, és újabb energiák érkeznek, melyek ébresztik még nagyobb csoportok tudatosságát. A csoportokban van az erő. A csoportok együtt tudnak olyan erőtereket megmozgatni, amely átjárókat, vortexet aktivál Gaia erőterében, hogy minél több magasabb rezgésű fénykód tudjon megfűződni.

Mostantól folyamatosan egyre gyorsabban történnek az események, gyorsul a spirál pörgése, és tavaszra kipöröghet sok-sok gyökér-elcsúszás ügy a lélekből, hogy összekapcsolódhassatok az új-föld kvantummezővel.

Nagyon fontos most az egyéni új-kvantummező fűzése, hiszen az egyéni mezők adódónak össze, és építenek új hálót Gaia körül. Ez a fényküldöttek feladata: csoportokat létrehozni, a csoportoknak összekapcsolódni, fényhidakat építeni szellemi munkával, és minél több embernek segíteni átkelni a hídon. Napi szintű meditáció immáron elengedhetetlen, ha tartani szeretnétek a lépést a mező gyorsulásával. (Egyéni választás.) A napi szintű belső munka kulcsa a felemelkedésnek. Ma már nem elég a “hobby spiritualitás”, ma már nem elég a felszínes jelenlét a “spirit oldalakon”… – Ha úgy érzed lelkedben, hogy Te is Fényküldött vagy, minden nap szükséges meditálni önmagadért elsősorban, és belőled áradó fényből szellemi-hidat építeni a szeretteidnek, a környezetednek, az emberiségnek.

A Fényküldöttek választása most nagyon-nagyon fontos: újra és újra, nap mint nap építeni a hidat, erősíteni azt, újra és újra lehorgonyozni a fénykódokat. Még stabilabbá tenni a jelenlétüket, hogy minél erősebb hatást fejthessenek ki Gaia erőterében (A fénykódok). Az előttünk álló félév erről szól. Ha Te is Csillagküldött vagy, akkor szólok, ezért vagy itt. Fénypont lenni, belül lehorgonyozni, és árasztani magadból: szeretetet, megértést, elfogadást, megbocsátást, türelmet, kedvességet, tiszteletet, becsületet… stb – az 5. dimenziós életenergiákat.

Te vagy az, aki tudatos, Te kaptad meg a tudatosodás adományát, áldását, ez azért van így, mert szerepet vállaltál az emelkedési folyamatokban.

Ez egy csodálatos folyamat, ahogy a következő félévben átalakul a világotok. Nagyon fontos, hogy maradjatok nyugodtak, higgadtak, mert tudnotok kell, hogy ennek most ez a menete. Nyugtassátok meg az embereket! A nyugalmat, a békét árasszátok, mosolyogjatok sokat!

Figyeljetek oda, milyen információkkal kapcsolódtok! Tudatosan tartsátok magatokat távol a médiától – amennyire csak lehet! Minden nap tisztítsátok magatokat, a gondolataitokat, az érzelmeiteket és érzéseiteket, a testeteket! Tudatosan tartsátok távol magatokat azoktól az információktól, helyzetektől, ételektől, italoktól, melyek lehúzzák a rezgéseiteket!

Minden nap mozgassátok a testet (mozogjatok legalább 20-30 percet), meditáljatok legalább 20-30 percet – de még jobb, ha egy órát…

Tudatosítsátok, hogy ez az időszak, amire vártatok! A változás éppen történik…

Veletek vagyunk, itt vagyunk, szeretünk Benneteket!

St. Germain Fénymester

Közvetítette: Kristályfény33 – dr. Vaktor Orsolya