Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

AZ OROSZLÁN ÚJHOLD ENERGIÁJÁBAN ÚJ KAPUK NYÍLTAK – NYÍLIK A KRISZTUSI ÚJJÁSZÜLETÉS KAPUJA

GÁBRIEL ARKANGYAL ÜZENETE (KÖZVETÍTÉS)

“Kedveseim!

Egy teljes újjászületés előtt álltok. Újjászületik elmétek, szívetek, testetek. A test újjászületése most másképpen történik. Úgy történik, hogy a folyamat során benne maradtok fizikai testetekben. Még ezelőtt, az alacsonyabb frekvenciákon elhagytátok a testet, amikor új sejtinformációs hálót szőttetek, addig most, emelkedett morfogenetikus mezőben, a test átlényegülése úgy történik meg, hogy éreztek minden átíródást a testen keresztül is.

Ez maga a varázslat… a SZERELEM varázslata… hiszen az emberi élet a SZERELEM ŐSI MÁGIÁJÁNAK, VARÁZSLATÁNAK gyümölcséből ered… Az emberi élet mutatja meg itt és most számotokra a szerelem ősi erejét. A szerelemben beavatásokat ad egymásnak a nő és a férfi is. A nő is avatja a férfit és a férfi is avatja a nőt. Hercegből királlyá, hercegnőből királynővé.

A nő méhe a kapu. Kozmikus kapu, melyen keresztül a férfi kapcsolódik az Isteni létezéssel. A nő méhe az élet és a halál kapuja. A szakrális szerelmeskedés egy beavatási szertartás a nőnek és férfinek egyaránt. A nő a Forrás kapuja. A női energián keresztül kel át a lélek.

Kedveseim! Új energiák érkeznek, melyek a KRISZTUSI BEAVATÁSOKAT hozzák el számotokra! Mostantól folyamatosan erősödő Krisztusi Kozmikus Energiakapuk aktiválódnak, nyílnak, melyek újra olyan beavatásokat tesznek lehetővé, melyek egykor elcsúsztak. Érkeznek a lezáratlan ügyek. Tulajdonképpen már az elmúlt 4-5 évben erősen érkeztek azon lezáratlan karmikus ügyek, melyek energiái láthatatlanul mozgattak Benneteket. Ezen végső ügyek immáron lezárulnak, hiszen csak visszahúzták a rezgésszintet. Le kell dobnotok magatokról a békjókat, láncokat, vasmacskákat, melyek megkötötték a szabad és független energiáitokat.

A Krisztusi energiamezőben a legmélyebb sebek gyógyulnak be, a legmélyebb egyensúlytalanságok kerülnek vissza az egyensúlyba. Már elindult az a KRISZTUSI ENERGIAMEZŐ felétek, egyre erősödik a hatása, amely a VÉGSŐ IGAZSÁGba emel fel Benneteket. Aki minden illúziót maga mögött hagy, az tud kapcsolódni legbelső valóságával.

Az Univerzum Bennetek van. A Szeretet a frekvencia, ami a kapcsolat frekvenciája. Az előttünk álló időszak most ebben segít: hangolni a SZÍV-KRISTÁLYT. Hangolódni a KRISZTUS-TUDATOSSÁGRA. Olyan energiák érkeznek, melyek gyengéden lefejtik a lélekről azokat a ruhákat, melyek már porosak, elhasználódtak, és már nem szolgálják a lélek emelkedését. A most érkező és nyíló energiamezők új Krisztusi tudatosság beavatásokat hoznak és Krisztusi fénykódokat aktiválnak.

Újabb Fényküldöttek és Fénymunkások ébrednek tudatukra. Újabb ébredési hullám indul. Ahogy tekeredik az idő és a tér, az ébredési hullámok egyre intenzívebbek, így az ébredők, másképpen és intenzívebben ébrednek, mint 5 – 10 vagy 20 évvel ezelőtt. A régi módszerek vagy átalakulnak, vagy elmúlnak, mert itt és most egy nagyon más energiaháló szövődik a bolygó körül az őszi időszakban. Kiemelt jelentősége van a táplálkozásnak. Eddig még ennyire határozottan nem lehetett érezni a jelentőségét, azonban mostantól kiemelkedő jelentősége van annak, hogy mivel táplálkoztok. Minél tisztább és könnyebb legyen a táplálék, sok eredetében származó Földanya kincseivel.

Határozott figyelemmel szükséges lenni a test rezgéseinek emelésére. A tudatalatti a sejtinformációs rendszeretek. Ezért nagyon fontos a sejtek újraépítésénél az új információk fénykódolása.

Íme itt álltok a KRISZTUSI SZÍV-KRISTÁLY SEJTSZINTŰ ÁTLÉNYEGÜLÉS KAPUJÁBAN – ezért ebben az energiában egy 5 részes meditációs, áthangoló, átlényegülés sorozatot indítunk el…

 • 2020.08.30. vasárnap 18.00-21.00: Szerelem szív-kristály átlényegülés misztériumai
 • 2020.09.20. vasárnap 18.00-21.00: Megbocsátás szív-kristály átlényegülés misztériumai
 • 2020.10.11. vasárnap 18.00-21.00: Tudatosság szív-kristály átlényegülés misztériumai
 • 2020.11.01. vasárnap 18.00-21.00: Kapcsolat szív-kristály átlényegülés misztériumai
 • 2020.11.22. vasárnap 18.00-21.00: Forrás (belső erő, sorsuralás) szív-kristály átlényegülés misztériumai

+

2020. december 20-án, vasárnap 18.00-21.00: a Fényünnepet köszöntve, az 5 részes beavatás sorozatot megkoronázva.

Szeretettel, Gábriel Arkangyal

Közvetítette: Kristályfény33 – dr. Vaktor Orsolya

Első kapu: Hogyan máshogyan is nyithatnánk egy KRISZTUSI BEAVATÁSI SOROZATOT, mint a SZERELEM KAPUJÁN KERESZTÜL…

SZERELEMRE HANGOLVA
 • 2020.08.30 vasárnap 18.00-21.00: Szerelem szív-kristály átlényegülés misztériuma
 1. szerelmi, párkapcsolati meditáció, oldás, hangolás, gyógyítás. Ha sérüléseket, sebeket szereztünk párkapcsolati minőségeinkben, akkor sajnos ezeken a sebeken és sérüléseken keresztül vonzunk.Ezen az online webinariumon kifejezetten a szerelem, párkapcsolat témakörében dolgozva oldjuk és gyógyítjuk:- párkapcsolati generációs minták
 2. párkapcsolati szocializációs minták
 3. párkapcsolati sérülések jelen és más életek fonalán
 4. hangolások új párkapcsolati minőségekre
 5. új minőségű szerelem teremtések 2020.08.30. vasárnap 18.00-21.00-ig

ONLINE WEBINARIUM

Részvételi díj: 11. 000. – Ft