Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Amikor először találkozunk az érzéssel, a jelenséggel – ikerlélek, duálpár, ikerláng (mind ugyanaz) – valahogyan minden megváltozik. Már maga a jelenléte is az energiának valahogyan mindent elkezd megváltoztatni az életünkben.

Mert emlékezni kezdünk…

És bizony az emlékezésnek súlya van…

Emlékezni kezdünk az EGYSÉG ÁLLAPOTÁRA.

Hívni kezd bennünket egy magasabb (szívtudatosabb) frekvenciatartomány.

Eredendően a lélek semleges, és egységben áramlik benne a jin és a jang energia. A Jin a ’vanság’, Jang pedig maga a mozgás. Jin inspirálja Jangot az áramlásra, így Jang megtermékenyíti Jin ’vanságát’ – majd új élet születik.

Amikor először találkozunk az érzéssel, a jelenséggel – ikerlélek, duálpár, ikerláng (mind ugyanaz) – valahogyan minden megváltozik. Már maga a jelenléte is az energiának valahogyan mindent elkezd megváltoztatni az életünkben.

Mert emlékezni kezdünk…

És bizony az emlékezésnek súlya van…

Emlékezni kezdünk az EGYSÉG ÁLLAPOTÁRA. Hívni kezd bennünket egy magasabb (szívtudatosabb) frekvenciatartomány.

A korszakváltás kapujában

– ahol éppen vagyunk, éppen történik –

óriási szerepe van

Jin és Jang egyensúlyba és harmóniába való visszatalálásának.

Hiszen Jin és Jang együttműködésben teremthetik az új korszakot.

Ezért is lett annyira központi téma a párkapcsolatok átalakulása, és ezért érzik egyre többen, hogy egy tisztább, szeretettel telibb kapcsolat hívja őket. Ez lehet ikerlélek kapcsolat is, de azért nem csak ikerlélek kapcsolatban lehet megélni a Krisztus-tudatosságú – 5. dimenzionális minőségű – szerelmet. Bár nagyon sok lélek jelenítette meg önmagát egyszerre nőként és férfiként is a korszakváltás, azaz a tudatváltás kapujában, de azért nem mindenki… ami azt jelenti, hogy bár az ikerláng szerelem egy TUDATVÁLTÓ ENERGIAÖSVÉNY, ugyanakkor természetesen más utak is vannak a tudatváltáshoz, dimenzióváltáshoz.

Csak gondold végig, mennyi energiád és szenvedélyed van, amikor szerelmes vagy!

Nos, ez mind a teremtés ékköve, az új kezdet mezője…

A korszakváltás az új teremtésével, egy új világ születésével szövődik meg. Így lett ennyire jelentős az IKERLÁNG SZERELEM, mint SZERELEM TEREMTŐERŐ: a szerelem az egyik legkreatívabb energia, mely feltölti a lelket a szenvedéllyel, életerővel, és varázslatosan sok életenergiát ad. Ez mind a vörösfény tartománya, a lendület, az új születésének, az alkotásnak és a létrehozásnak a frekvenciatartománya.

Ezért inkarnálódott most olyan sok lélek a jelenünkben nőként és férfiként egyszerre, IKERLÁNG MISSZIÓBAN, a legmagasabb SZERELEM TEREMTŐERŐ lehorgonyzásának kreatív, alkotó energiájában… egyfajta lélek-küldetésben.

Könyveimben erről írok, ezzel kapcsolatosan közvetítem mediális úton az IKERLÉLEK KÜLDETÉS valóságát, hogy minél több DUÁLPÁR TALÁLKOZHASSON, karmikusan megtisztulhasson, felismerhesse egymást kölcsönösen.

Ez lesz a következő kulcs… az igazán mély lélek szintű metamorfózis akkor történhet meg, ha a felismerés kölcsönös.

Ezért is tartom rendkívül fontosnak

az IKERLÉLEK KARMIKUS MEGTISZTÍTÓ MEDITÁCIÓKAT,

ugyanakkor a SZERELEM TUDATOSSÁG FEJLESZTÉSÉT is.

Ezek a szerelmi kapcsolódások nem múlhatnak 3. dimenzionális tudatosságú – félelem és fájdalom alapú – játszmákon. Nem arról szólnak, hogy írt-e üzenetet vagy sem. Az ikerláng kapcsolódások szolgálatot teljesítenek a kollektív felemelkedésben úgy, hogy a nő és a férfi is önmaga legtisztább minősége felé emelkedik, ki-ki a saját belső alkímiájában. Párhuzamosan…

Ám a párhuzamos a végtelenben találkozik, ahol meghajlik az idő és a tér…

E belső alkímiában segítenek Neked is az IKERLÁNG MEDITÁCIÓK: karmikus megtisztulás, tudatemelkedés, fénytest-mátrix hangolás, avagy sejtinformációs-hálózat hangolás. Az IKERLÁNG KÖNYVEK azt a célt szolgálják, hogy megismerhesd e szerelem isteni természetét, ébredhessen a lelked a saját Egylélek-sorsodra, és megtörténtethesd az egyesülést, ha ez a lélekterved.

A Kristályfény saga könyvei és meditációi

az IKERLÁNG EGYESÜLÉST segítik és készítik elő,

ennek a minőségnek a támogató ‘rend-szer-e’,

a nő és férfi belső alkímia útján, önmagukért való felelősségvállalásban: