Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Egy csodálatos energiakapun léphettünk át az elmúlt napokban, és ezek az energiák hétről hétre erősödni fognak egészen Karácsonyig.

Egyre tágul a szívtér, melyen keresztül emlékezhetünk önön valóságunkra, a multidimenzionális lényegünkre. Nagyon intenzív szívcsakra hangolások vannak jelen, ezért érezhetjük, hogy feszül a mellkasunk, vagy akár hátul is, a lapockáink alatt, ahol a szív elenged. Itt az idő, hogy a legmélyebb haragot, sértődöttséget és mélyen megrekedt fájdalmakat is elengedjünk. Olyan régi töltésű energiákat, melyeket már tényleg nem vihetünk tovább. Egészen egyszerűen azért, mert amíg őrizgetjük, addig nem tudunk átkelni az „Aranykapun”.

„Bújj, bújj zöldág, zöldlevelecske…” – a szív térnyerése.. – és akkor nyílhat meg az Aranykapu, az Aranykor kapuja.

Az aranyfénysugár az Akasha Krónika fénye, valamint a kozmikus óceáné, ami a létezés szimbóluma, amely hullámzik le s föl. Az Aranykorba belépni azt is jelenti többek között, hogy megtanulunk együttműködni ezzel a hullámzással. Elfogadjuk a létezés lent és fönt természetét, és visszavonjuk az ítélkezéseinket arról, hogy éppen ki, milyen tapasztalást választ.

Ez az ítéletmentesség vezethet végig bennünket a megbocsájtás Krisztusi hídján, amikor is kiemelkedhetünk a karmikus ok-okozat, és önvezeklő örvényekből.

Az ítéletek visszavonása nem egyenlő azzal, hogy ne tudnánk különbséget tenni a fájdalom és a szeretet között.

Azt jelenti, hogy a legnehezebb helyzetekben is képessé válunk a szeretetet választani. Kizárólag önmagunk választásaiért vagyunk felelősek. Jogunk van a szeretetet választani, és kiléphetünk mások fájdalom és félelem manipulációs köreiből. Mert ehhez is jogunk van. A szeretet a nulla, semleges, isteni középpont. A szeretet nevében egyáltalán nem kell alárendelődnünk senkinek, legfőképpen nem vagyunk kötelesek tűrni a bántalmazást.

Mert a valódi szeretet önmagunk szeretetével kezdőik.

(Elhatárolódva itt természetesen a nárcisztikus helyzetektől, amikor önszeretés álarca mögé bújva egy mentális és érzelmi bántalmazóval állunk esetlegesen szemben.)

A jelen időszak egy olyan őszi felemelkedés csodáját készíti elő, melyen a szív felszabadításával kelhetünk át. A szívkapuján át ébredhet a tudatosság. Nagyon sok lélek felkapcsolódott már az 5. dimenziós tudatosságba, és nagyon sokan most fognak.

Az 5. dimenziós tudatosság a szív és a szeretet tudatossága. Amikor megszűnik a félelem, elmúlik a bűn-tudat, és a lélek a fájdalom helyett a szeretetet választja.

Nagyon sok tanítás és meditációs hanganyag fűződött le már ebben az energiában, és folyamatosan készítem az újabb hanganyagokat is.

Ha szívkapu nyitással szeretnétek dolgozni, akkor ezeket a hanganyagokat ajánlom a figyelmetekbe. Minden csomagban találtok előadást is és meditációt is. A leírásban tudjátok megnézni, mire számíthattok:

Ősszel (2021) és a következő évben (2022) nagyon sok ikerláng pár kapcsolódhat össze, ha sikerül megtörténtetni a szívtér átlényegítését… én pedig írok erről továbbra is, nap mint nap.

Ikerláng egyesülést segítő meditációs csomagok az új energiatérben: