Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

A bolygótok energetikai átállásának előkészítése már évek óta elkezdődött természetesen. Maga az előkészítés is fázisokban zajlott. Nagyon sok olyan lélek inkarnálódott, akik kifejezetten az átállás miatt érkeztek. Ők is fázisokban.

Az átállás azt jelenti, hogy a bolygón élők többségének a tudatossága megemelkedik abba a tudatállapotba, amit spirituálisan úgy hívunk, „felébredt”.

Minthogy felébred a lélek a kóma állapotból, és ráébred önmaga TEREMTŐEREJÉRE, ugyanakkor a kozmikus törvényeket betartva nem árt másnak. Úgy teremt, hogy közben nem okoz kárt másnak.

Amikor olyan üzeneteket hallotok, hogy majd valakik jönnek, és ők felszabadítanak, akkor tudjátok, mindenki önmagát szabadíthatja fel. Természetesen körülöttetek vannak a segítő, támogató entitások, azonban nem helyettetek dolgoznak. Mindenki önmagát tudja felemelni az önfeloldozáson, önmegbocsátáson, önmegbecsülésen keresztül.

Az átállás maga a ráébredés önMAGotok Isteni természetű jelen-lét-ére.

Azon üzenetek, melyek szerint bárkinek is alá vagytok rendelve, vagy bárkinek is kiszolgáltatottak lennétek eredendően, és ezzel elveszik a cselekvésetek és erőtök – elgondolkodtató lehet: mi is a szándék, mely szüli ezen üzeneteket –

A szívtudatosság nem azt jelenti, hogy lekapcsolod az elméd fényeit…

A szívtudat azt jelenti, hogy lecsendesíted a káoszt a gondolkodásodban, e csendességben visszahelyezkedsz a szívközéppontodba, belső fényoszlopodba (csakraoszlop), és onnan felkapcsolódsz a MAGasabb létezőhöz, aki vagy.

ÖnMAGad Isteni minőségéhez kapcsolódsz vissza, aki vagy: egyszerre szellem-lélek-test. Szellem is vagy, mint gondolkodó lény, aki önmaga ideájával is teremt. A gondolat, az ahhoz kapcsolódó érzelem, és testi cselekvés a teremtés három kulcsa.

Egyensúlyban használjátok a szíveteket és a józan eszeteket! A tudat és a lélek egybeolvad lélektudattá. A szellem és a lélek együttműködik, az elme lecsendesedik és összekapcsolódik a lélekkel.

Kerüljétek a félelem keltő üzeneteket! Figyelj oda, miről beszélsz, szavaiddal minek adsz energiát!

Most megmutatkozik a fény és az árnyék: a szívedre figyelj! Milyen érzések áradnak benned, amikor egy-egy közvetítést olvasol vagy hallasz: növekszik benned a fény és az erő, vagy egyre kiszolgáltatottabbnak, nyomorultabbnak érzed magad? Hogyan is lehetne a szeretet üzenete az, ahol a félelem növekszik?

Csendesedj le egy kicsit, és figyelj befelé: az Univerzum, az Isteni szeret és imád téged, te vagy a mindene, ahogyan a szülőnek a gyermeke!

Óv és gondoskodik rólad. Mindig úgy tekints erre a kapcsolatra, mint a legeslegszeretőbb szülőre, akire csak képes vagy gondolni! A kozmikus szülődnek az minden vágya, hogy Te boldog és szabad legyél, hogy megélhesd legcsodálatosabb önmagad.

Minden fény és árnyék minőség, ami megjelenik a világban, az ember, mint kozmikus létező létezésének természete, minthogy az emberi lét MAGában hordozza a jin és jang dualitásának fény és árnyék misztériumát. A Mindenségben benne van a fény és az árnyék is.

A csillagrendszeretek egy játszótér, ahol a lelkek szerepeket játszanak, mint a színházban.

Ahogyan az egyik fényküldött (Shakespeare) is már elhozta nektek ezt az üzenetet: „Színház az egész világ…”

Amennyiben képessé váltok e MAGasabb tudatosságból tekinteni az életre, ráébredhettek, hogy egy igazán izgalmas kaland a fény és az árnyék körforgásáról szól. Ahhoz, hogy a „jó” megélhesse önmaga „jóságát” szükséges a „gonosz”, akihez képest a „jó még jobb lehet”…

Nagyon sokan azonban már időtlen idők óta keringenek ezen színdarabokban, forgatókönyvekben, és most a lelkük azt választotta, hogy kilépnek egy – egy színdarabból, egy-egy szerepből. Már olyan régóta vannak egy-egy szerepben, hogy fel sem tűnik nekik, hogy ők maguk csupán színészek, és nem a karakter. Karaktercserék, szerepcserék történnek. Egy-egy szerepből felébrednek a lelkek, és ráébrednek, hogy ők valójában nem a szerep.

Az átállás éppen ezt a tudatosság-emelkedést jelenti, miszerint a színdarabok illúziójából ébredtek fel a valóságba. A valóság egy MAGasabb tudatállapot, létállapot. A szeretet a valóság.

A MAGasabb dimenzió, avagy a lélek-tudatosság a szeretet frekvenciáin a becsületről, a tiszteletről és a tisztaságról üzen nektek. Ijesztgetés és rémhírkeltés helyett bátorít és lelkesít benneteket, arról beszél nektek, hogy milyen csodálatosak vagytok, és hogy van erőtök az életeteket felemelni. Az üzenet emeli a frekvenciát.

Figyeljetek az információkra, emel vagy elszívja a lélekerőtöket…?!

Erre most nagyon figyeljetek: minek adtok figyelmet? Min jár a gondolat? Hogyan érzitek magatokat? Miről beszéltek, milyen szavakat ejtetek ki?

Minden szóval, gondolattal, érzelmeitekkel és érzéseitekkel tápláltok valamit… Te mit táplálsz, kedves?

Ezen az úton a HIT az, ami olyan stabil alapot adhat, melyre építhetitek új életet…

Közvetítette: Kristályfény33

MEDITÁCIÓK, melyek támogatnak az átállásban: