Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Chamael Arkangyal Üzenete: Ami ma varázslat, holnap tudomány – s van, hol a kettő egy és ugyanaz

Kedvesek!

Érdemes tudatosítani, hogy az energetikai változások azt is jelentik, hogy az energiamezők forgási sebessége gyorsul. Egyre magasabb frekvenciákon, egyre gyorsabban történik az átíródás az áthangolás. Ami régebben hónapok vagy hetek kérdése volt, most napok alatt (3-7 nap alatt) átíródik… vagy azonnal…

Ez mind csupán a MEGENGEDÉS kérdése.

Senki nem gyógyíthat senkit, mindenki önmagát gyógyíthatja: Ez azt jelenti, hogy nagyon-nagyon sok Fényküldött / Csillagküldött van most köztetek, akiknek az a feladata, hogy olyan energiákat közvetítsenek felétek, melyek segítségével gyógyulhat a test, lélek, szellem. Közvetítők, csatornázók, összekapcsolnak Benneteket a magasabb frekvenciákkal. Ők emlékeztetnek Benneteket Isteni Teremtő Valóságotokra. A hit és a bizalom is gyógyul, a hit és a bizalom kapcsol egyre feljebb és feljebb.

Amikor energetikai kezelés történik, akkor az összekuszálódott energiamezőket simítjuk ki. Amikor “közvetítés és csatornázás” történik, akkor az információk közvetítése által gyógyul az energiamező. Az energiamező gondolatok és érzelmek szövete. A gondolatok és érzelmek az információk szálaiból szövődnek meg. Az információ a magja a gondolatoknak és az érzelmeknek, melyek a körülöttünk létező és lüktető energiahálót szövik meg.

Az információ az, ami képes felemelni, vagy lehangolni – valamint az információ során keletkező gondolat, majd a gondolathoz társuló érzelem. Ezért is növekszik meg a következőkben, a következő időszakban az információs orvoslás jelentősége. A sejtek egy információs hálót alkotnak, mely információk működtetik a testet. Az egész világotok információ alapú. Mivel a test az áramló információk alapján működik, ezért nagyon fontos, milyen információ éri. Mindennek lehet információ értéke, és az agyatok másodpercenként milliónyi információt dolgoz fel. Ami számotokra hasznos, vagy akár hitrendszerben, akár érzelmileg releváns, azaz az energia test – így a fizikai test – reakcióba lép vele, akkor az agy tovább dolgozik vele. Az információk különböző szinteken dolgoznak, attól függően, hogy mennyi érzelmi töltés kapcsolódik hozzá. Vannak semleges adatok is, amelyekhez nem kapcsolódik érzelmi töltés – ezek legtöbbje a tudatalattiba kerül.

Ám, mégis, minden, amit egyszer már láttál és hallottál (megismertél) – jelen van. Vagy aktív, vagy passzív. Bármikor aktiválható vagy passzívvá tehető.

Megnő a szerepe az energetikai közvetítéseknek, hiszen a tudomány is körbeér, a varázslat eggyé válik a tudománnyal. A természetes alapú táplálkozás éppen az információ bevitel miatt válik egyre fontosabbá. Ahogy emelkednek a rezgések a bolygó körül, úgy egyre nagyobb figyelem ötvözi a táplálkozást. A Földanya természeti kincsei minden olyan információt tartalmaznak, melyre a fizikai testnek szüksége van.

A természethez való közeledés a táplálkozás mellett az életvitelben és életmódban is megnyilvánul. Egyre nagyobb harmóniába kerültök ismét természettel. A technológia fejlődése segít és támogat, hogy egy olyan életet élhessetek, amely egyre inkább kinyitja előttetek a lehetőségek, a tudás, és Isteni valótok megélésének kapuit.

Ami ma varázslat, holnap tudomány – s van, hol a kettő egy és ugyanaz…

Legyetek nyitottak, mert a nyitottság a fejlődés kulcsa…

Szeretettel,

Chamael Arkangyal

Közvetítette: Kristályfény33

Az előttünk álló néhány hónap sorsfordító energiáit (a fent leírtak alapján) segítenek integrálni az EGYÉNI SZEMÉLYRE SZABOTT KÖZEVETÍTÉSEK ÉS CSATORNÁZÁSOK:

Egyéni csatornázás során a saját egyéni információs hálódat hangoljuk, számodra releváns élethelyzetek, szituációk kérdésköreiben. Bármilyen témát lehet hozni: család, egészség, munka, karrier, szerelem, gyerekek, stb. – bármi. Egyéni “ráhangolódás” után, releváns információk közvetítése történik, melyek segítik az oldódást, és a magasabb frekvenciákra hangolódást.

Egyéni időpont egyeztetése: info.vaktororsolya@gmail.com

Szeretettel várunk!

Kristályfény33