Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Bizonyára sokkal szimpatikusabb lennék, ha most arról írnék, hogy idén ősszel mindenki egyesül a duálpárjával. Azonban ez azért nem hókusz-pókusz és abraka-dabra módra történik. Másrészről nem célom, hogy le akarjalak nyűgözni.
Egyszerűen annyit szeretnék üzenni, hogy a mostani ősz nyitja azokat az energiakapukat, amikor a „véletlenek” (isteni vezetés) szinkronizálja a sorsutakat.

Nagyon sokan csalódottnak érzik magukat a nagy szerelem beteljesülésének hiánya miatt. Ez azért van, mert nagyon sok elvárás és sztereotípia kapcsolódott rá az EGYLÉLEK energiatérre. Mintha kötelező érvényű elvárások mechanikája lenne. Mintha csak azért, mert az, ami, úgy kellene működnie, ahogy.

Az Egylélek-kapcsolódás a MAGasabb tudatosságot, mint szívtudatosságot tanítja nekünk a feltételnélküli szerelem energiájában. Vajon már képesek vagyunk tényleg feltételek nélkül létezni a szerelemben?
Itt most nem az alárendelődő áldozat-szerepekről beszélek.
Hanem…

Képesek vagyunk játszma nélküli kapcsolatokat működtetni? Képesek vagyunk már a régmúlt sérelmeit és sértődöttségeit magunk mögött hagyni?

Az újenergiás szerelem-kapcsolódások a mostani időtérben nem múlhatnak kicsinyes játszmákon. Az Egylélek misztérium szolgálat. Spirituális fejlődés missziója. Az egónk lecsendesítése, és a lélek-tudat ébredése szükségszerű.

Nem kell várnod a lélekpárodra ahhoz, hogy lélektudatod felébredjen, nem függsz semmilyen módon a lélekpárodtól a tekintetben, hogy beleállj a feladatodba, a szolgálatodba, és végezd a missziódat, amiért inkarnálódtál.

Semmilyen módon nem vagy kiszolgáltatva annak, hogy ő éppen mostanság tudatos-e vagy sem. Bármi, amit teszel, az Egylélek energiában teszed, és megnyilvánul a nőben és a férfiban is.

Ne zárd magad korlátok közé rá várakozva! Élj szabadon, élj abban a csodálatos tudatosságban, miszerint megadatott Neked az a csoda, hogy a kozmikus szerelem energiája átjárhatja a mindennapjaidat. Ne ő miatta szeress, hanem a szerelem ereje, hagyd, hogy önmagában átjárhasson! Az érzéssel kapcsolódj!

Jelenítsd meg ezt a MAGasabb tudatosságú, csodálatos szerelem energiát az életerődben, a kreativitásodban, a mosolyodban, a kedvességedben, ahogyan jelen van a mindennapokban.
A szerelem egy gyönyörűséges teremtő-erő, amelyet – valljuk be – most újra tanulunk. A kozmikus szerelem nem működhet az emberi kockáink elvárásai szerint. Nincsen olyan, hogy ilyennek vagy olyannak kellene lennie.

A szerelem, az csak szerelem. Olykor csendes, olykor szenvedélyes, olykor viharos. Nincsen olyan, hogy tökéletes. Az egyik legfontosabb, amit mindannyian tanulunk: nem azért szeretünk, mert viszont szeretnek-e vagy sem… hanem önmagáért a szerelemért…

Mit hoz az ősz?
Fákról hulló leveleket – ez biztosnak tűnik…

És mi magunk is lehullathatjuk a régi elvárásainkat, szabályainkat, sztereotípiáinkat a szerelemmel kapcsolatosan: – avagy- Kinek mi a feladata? Kinek kell kezdeményeznie, kinek hogyan kell viselkednie… ?

Mi lenne, ha nem a szabályoknak szeretnénk innentől kezdve megfelelni, hanem végre önmagunk valóságával szeretnénk kapcsolódni? Nem az a lényeg, hogyan kellene viselkedni, hanem, hogy Te milyen vagy…
Ismered önmagad annyira, hogy tudd, hogyan működsz, miért működsz úgy ahogy, vagy egyáltalán az a te működési mechanizmusod – e, vagy csak bemásoltad valahonnan, és valójában te nem is olyan vagy? Ismered magad annyira, hogy magabiztosan önmagadat megbecsülve és értékelve tudj megállni a szerelemben, és megtartani a szerelem minden vad hullámzását vagy olykor néma jelenlétét? Meg tudod tartani önmagad egyensúlyát a szenvedélyes csókok és érintés forróságában, vagy a testiérintés hiányának zordságában?
Érted már, Kedves?

A lélekpárod nem a szabályrendszerekkel szeretne kapcsolódni, sőt úgy általában egy magasabb tudatosságú kapcsolat sem az előírt szabályok szerint fog működni.
A jövőbeni szerelem-kapcsolatok akkor tudnak jól működni, ha igazán tisztán látja önmagát a nő és a férfi is, és ezt a tiszta MAG-ot képesek kölcsönösen tisztelni, megbecsülni. A megjátszott minták már nem működnek. Régi sérelmekre nem lehet új kapcsolatot építeni. A régit át kell égetned magadon, hogy megtisztulhass akár nőként, akár férfiként, hogy „tisztalappal” indulhass egy megbecsülésben és társ-együttműködésben teremtő, alkotó szerelem-kapcsolatban.

Az ősz… az ősz ilyenmódon a lélek szerelem-megtisztulásának időszaka.

Persze, ez azt is jelenti, hogy amikor elkezded önmagad mechanizmusait látni, akkor visszaveszed magadhoz az erőt, a hatalmat, hogy azon képessé válj változtatni. A felemelkedés a változással tud megtörténni. Természetesen nem kötelező változni. Azonban az egy matematikai tény, ha az egyenlet egyik oldalán nem fog változni semmi, akkor a másik oldalon sem. Azaz, ha valami mást szeretnél tükröződni látni a külvilágban, a belső lélekalkímia elengedhetetlen.

Minél inkább kapcsolódsz önmagad női vagy férfi lélekmagjával, ön-mag-addal, annál inkább tud kapcsolódni veled a társad, aki már valóban téged lát, mert te hajlandó vagy látni önmagad.
Ez a kulcs… te… mennyire tisztán tudsz kapcsolódni ön-mag-addal: ismered-e a legbelső mélységeidet és magasságaidat? Kell, hogy ismerd, hogy meg tudd tartani, hogy amikor megérkezik az életedbe, ne sodorjon el a magasabb dimenzionális, kozmikus szerelem ereje…

Írta: dr. Vaktor Orsolya – Kristályfény33

MEDITÁCIÓS ÉS TANÍTÁSOKAT KÖZVETÍTŐ HANGANYAGOK, MELYEK A FENT LEÍRTAKBAN SEGÍTENEK: