Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

GÁBRIEL ARKANGYAL KÖZVETÍTÉS:

(Gábriel Arkangyal, ahogy minden más fényentitás is – tudatosság mező, energia, mely információkat közvetít – az Isteni közeg, a Lét információs közege – tudatosság frekvenciák…)

A nagy változások előtt…

Változó tudatosságotokban megváltozik a hozzáállásotok a világhoz. Nem a világ változik, hanem az egyén viszonyulása, hozzáállása a világhoz. A szeretet és a megbocsátás útján tud történni a felemelkedés. A szív útja az egyetlen út, hiszen az Univerzum és a Létezés maga a SZERETÉS. A szív dimenzionális fénykapui emelnek át újabb és újabb lét-tudatosságba, a megbocsátás, az elfogadás, és az ítéletmentesség fonalán. Változik a szeretéshez való hozzáállásotok, hiszen a szeretés a nulla, semleges pont. Megengedés. A valóságos szeretésben nincsen érzelmi töltés. Semleges. Elfogadás és ítéletmentesség van.

Újabb és újabb csoportok kezdenek ébredni. Nagyon fontos látni, hogy az újabb ébredések másképpen történnek, mint az előző csoportoknál. Ahogy a társadalom fejlődik, úgy egyre közelebb kerül egymáshoz a “varázslat” és a “tudomány”. Ami egykor látomás volt, mára technológiai valóság. Sokan még félnek a technológiától… A technológia nem a fejlődést szolgálja. Semleges. Jobb életet lehet vele teremteni. Ahogyan minden mást, a technológiát is lehet jóra vagy rosszra használni.

Jelen időtérben nagyon sok új fényküldött ébred tudatára. A mostani változások és felemelkedés miatt, nagyon sok fényentitás jött a Földre, hogy szolgálatot tegyen a Szeretet Útján. A kihívás abban van, hogy emberi hitrendszereitek, és az éppen átalakuló kollektív hitrendszerek miatt van egy elképzelésetek a régi dogmák sémáján, hogyan is történik a szolgálat.

Kérlek, emlékezzetek! Most új korszakba emelkedik a Föld, így a misszió is más, mint az előző váltásnál. A szív útján, mindig a szív útján, de az előző emelkedési folyamatok már végbementek, most más a folyamat. A régi ismétlése helyett új ösvényen haladunk. Legyetek sokkal, de sokkal bátrabbak és nyitottabbak az új felé! A régi ismétlése helyett új utakon induljatok, tovább táguljatok tudatosságotokban a folytonos oda-vissza cirkálás helyett!

Bátorság, hiszen a változásokért vagytok itt!

Szeretettel vagyunk mellettetek, hogy segítsük, amit vállaltatok!

Gábriel Arkangyal

Közvetítte: Kristályfény33