Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Érezted már azt eddigi életed során, mintha egy másik világból csöppentél volna ide?
Mintha valami küldetése lenne az itt létednek?
Esetleg érezted már úgy, hogy idegen ez a világ számodra és talán valahol máshol van az otthonod?

Először is hagy mondjam el neked, hogy nem vagy egyedül ezzel az érzéssel. Sokan már gyerekkoruk óta érzik ezt a különös hívást, mely több mint az emberi élet a földön. Egyre többen kezdenek emlékezni szívükben a gyerekkori „különc vagyok” érzésre és szeretnék segíteni, hogy be is lehessen azonosítani.

Mit is jelent „INDIGÓ-nak” lenni?

Az indigó fénysugár energiájában érkezni a földre. Akik e fénysugár küldötteként érkeztek, ők energetikailag sokkal érzékenyebbek. Az indigó fény energiája a tobozmirigy csakrához tartozik, avagy az a bizonyos „harmadik szem”, ami valójában a szívvel látás, mint belső érzékelés képessége.

Az „Indigók” jelentős számban az 1970-es és 1980-as években születtek, de természetesen előtte is és utána is. A ’70-es és ’80-as években tömegesen (kritikus szintű többségben) érkeztek.
Jelenlétük a Föld körüli energiamezőnek a transzformációs folyamata. Mára már felnőttek és legtöbben már a önön útjukon vannak, sokan pedig most váltanak rá saját útjukra.
Jelenleg rendkívül erős hangolások és újra indítások történnek az egyéni és a kollektív kvantummezőkben is. Az indigók ezt kifejezetten érzik, mert náluk ez még erősebb. Ugyanis az indigók magukkal hozták a régi korszak kódjait is, hogy azokat kiégethessék ugyanakkor magukban hordozzák az új fénykódokat is, melyek mostanság (ebben az évben) kerülnek aktiválásra. Az új kódok aktiválásával erősödik az új világ energiamezőjének a lehorgonyzása.

Ha érzed magadban az indigó jelenlétet, szinte biztos lehetsz benne, hogy most gyökeres változások történnek az életedben. Mert ezért jöttél ide: átalakítani és újat lehorgonyozni.

Ha észreveszed, hogy mindig is másképpen gondolkodtál a világról, valamint a régi korszak sztereotípiáival sosem tudtál mit kezdeni, értetlenül álltál bizonyos jelenségek előtt, amire mások azt mondták, normális, szerinted meg egyáltalán nem az… – szóval akkor erősítsd meg magadban, teljesen oké, hogy most zsigeri szinten érzed a változások közeledését. Egyéni szinten is és kollektív szinten is. A változások biztosan meg fognak történni, a kérdés csupán az, hogy melyik irányba. Ezért is fontos, hogy az indigók ébredjenek és erősödjenek, mert ők azok, akik maga az átlényegítés és átalakulás szeretet-hídja.
Teljesen jól érzed, okkal és céllal születtél erre a bolygóra. Lehet, hogy eddig is ösztönösen a saját lélekutadon jártál (valószínűleg ez így van, mert az indigók tudatalatt is jól működtetik a tervüket), azonban most itt az idő a tudatébredéshez, a tudatosodáshoz
Fordulóponthoz érkezünk, és mindenki hozzájárul a nagy egész átalakulásához.
Nem vagy egyedül és nem is egyedül kell megtenned. Te csak legyél a helyeden, tedd a saját feladatod, hogy akinek veled van közös útja, rád tudjon kapcsolódni, mert így működik együtt a csapat! Ettől lesz egy csodálatos együttműködés.


Ha szeretnél mélyebbre ásni önmagadban és felszínre hozni a benned kódolt ősi tudást, akkor szeretettel ajánlom a következő hanganyagokat, melyek a tudatosodásban és lélekébredésben segítenek neked:

Szeretettel,

Kristályfény33

dr. Vaktor Orsolya