Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Ez a tavasz a nagyon-nagyon mélyen megbúvó megrekedések feloldásait, és ezáltal a Benned létező Istenember létezés potenciáljainak felszabadításait hozhatja el…

Kedvesek!

Mindig nagy öröm, amikor új ajándékokat és új avatásokat kaphatunk magasabb dimenzionális tudatosságú Fénytestvéreinktől. Éppen ilyen öröm és hála érzés most számomra, és talán remélhetem, számunkra, azon tavaszi erőterek sejtszinten transzformáló energiái, melyek megnyílnak az emelkedésre vágyóknak.

2021 tavasza újabb fényportálokat, újabb fényerőtereket nyit: érezhetjük, ahogy egyre mélyebb átlényegítés az, ami történik bennünk.

Ezt az erőteret KVANTUM-ERŐTÉRNEK nevezik: azaz szubatomi szinten képes hatni annak, aki készen áll a változásra. A Kvantum-energia egy végtelen intelligens energia, amely azt jelenti itt és most számunkra, hogy éppen olyan szinten és olyan mélységben fog hatni, ahogy az individuális szinten egyénre és személyre szabott. Ezért nincs attól tartani, hogy túl sok, vagy túl mély lehet, hiszen mindig a Fény és a Szeretet szolgálatában az emelkedést szolgálja, ahogy az a lelket szolgálja. Ugyanakkor, aki már mélyebb transzformációra vágyik, úgy mint transzmutációra, az átlényegítésre, ő benne eképpen fog hatni.

A Szeretet Fénymesterei vezetik e folyamtokat.

Kozmikus színtéren óriási a készülődés a március 21-i kapunyitásokra (nem véletlen, hogy éppen korlátozások léptek életbe) – hiszen az evolúciós spirituális fejlődés és csakra-hangolás szempontjából igencsak rendkívüli fényportálok kerülnek megnyitásra. Ezen vortexek erőtereit már most is lehet érezni, ezért nagyobb nyomottságot (akár lelkileg, akár fizikailag) élhetünk meg, hiszen mély tudatalatti szinten oldhatjuk és tisztíthatjuk fel most az energiatereinket.

Testünk nem csupán a fizikai test, a spirituális tudatosság 5. dimenziós tudatosság-hálóján már jól tudjuk, hogy auránk, mint fénytestünk különböző rétegekből áll, mint különböző testekből. Multidimenzionális létünk testeink multidimenzionális rétegződését is jelentik. Ezen fénytest rétegekben, mint aura-rétegekben, kozmikus létezésünk tapasztalásai szövődnek. Auránk az Akasha Krónikánk, és minden bennünk létező isteni potenciál.

Vajon mely életterületen vannak még esetleg megrekedéseid?
Mely életterületen érzed még úgy, hogy nem vagy még képes megélni a teljes isteni létezésed lehetőségeit?
Mely életterületen érzed még magadat blokkolva?
Vajon hol fojtod még el Istenember létezésed potenciáljait?
Mi az a mélység, az a mélyre elfojtott erő, ami szeretne felszabadulni?

Ez a tavasz éppen ezen nagyon-nagyon mélyen megbúvó megrekedések feloldásait, és ezáltal a Benned létező Istenember létezés potenciáljainak felszabadításait hozhatja el. A félelem az, ami blokkol. Ezért most bátorságra és a belső erő felébresztésére van szükség.

El tudod azt képzelni, hogy majd egyszer, amikor egy magasabb tudatosságból visszatekintesz e tavaszra, milyen szívvel fogsz emlékezni?El tudod azt képzelni, hogy egy magasabb tudatosságból visszatekintve milyennek fogod látni a reakcióidat?

Most a HIT és a BIZALOM kövei mozdulnak meg lelked barlangjában. Az ősidő tanításai zendülnek fel. Szíved dúdolni kezdi azt az ősi dallamot, mely minden sejtedet emlékezteti, itt az idő a felemelkedésre, a felszabadulásra. Tavasszal a kvantum-gyógyítótér nyílik, ahol a lélek egyre mélyebb és mélyebb szinteken gyógyulhat, és ébredhet mélységes illúzió-álmából.

Ebben a kvantum-lélekgyógyítótérben dolgozunk március 21-én (sőt már egész márciusban is), és innentől kezdve folyamatosan. Kozmikus transzcendens lélekgyógyítás és lélekébresztés történik.Itt az idő, hogy egyre több fényküldött és fénymunkás önmaga Istenember mivoltára ébredjen, azt aktiválja, mert egyre több lélek ébred, akik várják az ő segítőiket.

Március 21-től újra indul a KRISTÁLYFÉNY-KÖZPONT:

TRANSZCENDENS LÉLEKÁLLÍTÁS – KOZMIKUS KVANTUMMEZŐ IDŐVONAL & SORSKORREKCIÓS HANGOLÁS

MÁRCIUS 21-én, a tavaszi napéjegyenlőségben már dolgozunk is a Fénytestünk rétegeiben kvantum-oldással és tisztítással, hogy minél inkább felszabadulhasson az Istenemberi létezésünk. E kvantum-gyógyítótérben minden résztvevő saját témájában tud gyógyulni, és így emelkedni.
Részletek a továbbiakban privátban.

Március 23-án a KRISTÁLYFÉNY-ÁGY várja a lelkecskéket, akik szeretnének fürdőzni az újonnan nyíló kvantum-csillagtér gyógyító energiáiban.

Részletek a továbbiakban privátban. 

Mindkét programra emailben lehet jelentkezni:
info.vaktororsolya@gmail.com

Továbbiakban folyamatosan futnak az online csoportok is, melyekbe bármikor be lehet kapcsolódni – felvétel készül, a hanganyagok megvásárolhatóak utólag is.
– Aktuális MÁRCIUSI ONLINE KURZUS: A KVANTUMTEREMTÉS KRISZTUSI FÉNYKÓD-KULCSAI

Látjátok, Kedvesek,
rendkívül intenzív erőterek horgonyzódnak le éppen Gaia morfogenetikus mezőjébe…
Sok a munka, óriási a lehetőség…

És ne feledjük:
2021 a Szent Lélek éve,

és mint ilyen, lelkünk felszabadulásának és szárnyalásának éve…
Talán az Istenemberré válás potenciáljai azok,
amelyek most itt vannak körülöttünk,
avagy, hogy emberi létünk legmagasabb minőségét szabadíthassuk fel,
és ezáltal élhessük…

Legyél bátor, és szeress úgy, ahogy csak bírsz!

Szabadon…

Szeretettel,
Kristályfény33