Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

ÚJ ENERGIÁS SZERELEM – Emelkedő Ikerlélek/Duálpár energiahullámok

Manapság kezd lassan lecsengeni a duálpár/ikerlélek divathulláma, és marad a tiszta, valódi mélységeket megélő minőség.

Az elmúlt években nagyon sok feltisztulás történt ezen a területen, és mi, akik eme lélek-beavatóösvényt választottuk, egyre közelebb érkezünk az Egylélek tanítások valódi természetéhez.

Az ikerlélek szerelem egy lélek-ébresztőkód. Az Egylélekre való emlékezés a lélek ébredésének kódrendszere. Először is emlékezni kezdünk a társunkkal való egységre, teljességre – az eredet teremtett lélekenergiára. Majd ez emlékezésben érezni kezdjük az űrt, amit a hiánya okoz.

Az űr, amely lelkünk elválasztottság-illúziója belső erőként kezd hajtani bennünket. Az űr bekívánja tölteni önmagát.

A szellemből a lélek kiválik, hogy megélhesse a létezés csodáját. A lélek semleges, benne van a jin és a jang tökéletes egyensúlya.

Ilyen módon Egylélek, mint a nő és a férfi egyben, egybeolvadva. A nő magába fogadva a férfit, és a férfi magába fogadva a nőt. Az én tudat kiterjed az egységre, a jin és jang harmóniájára. Az ősi iratok is jelzik a lélek ezen egység természetét.

Ám a lélek tapasztalni vágyik, és megjeleníti magát a különböző dimenziók tudatosságában. Megkívánja élni az egységet is, olykor pedig a dualitást. A dualitás természetének poláris alapja a jin és a jang pólus. A szellem Istennő és Istenférfi arca / aspektusa. Így a lélek az Istennő és Istenférfi dualitás hullámát követve, tapasztalásaiban éli önmaga jin vagy jang pólusát, minőségét. Látja önmagát nőként és férfiként is.

Éli a létezést nőként és férfiként, munkálkodva e pólusok legmagasabb isteni minőségeinek megnyilvánulásán. Ám ahogy a lélek éli önmagát a dualitás váltakozásában, és fényesíti tudatosságát a tapasztalások örvényében, úgy vágyik az Istenélményre, önmaga kiegészülésére.

Ez a szerelem ősi misztériuma.

A szerelem energiája az Istenélmény emlékezetét ajándékozza nekünk, az egység élményre való emlékezést. Ezt az egybeolvadást keressük a szerelemben.

Az űr, mely a dualitásból fakad szívünkben, be kívánja tölteni önmagát. Elindulhatunk e betöltődés hívásában az élet különböző területein, mint munka, karrier, család, tudomány vagy művészet, akár sporttevékenységek… – és lehet, e területek ideig-óráig meg is adják a kielégülést.

Azonban a társélmény kutatása ettől sokkal, de sokkal ősibb hívás. A társélmény, mely a valahova való tartozás, az egység-tudat egyik alapköve.

Igen, békét lelhetünk társ nélkül is, azonban mégis, amikor szívünk legmélyére nézünk, valamilyen módon, még ha más dimenzionális tudatosságban is, vágyunk a társra.

Ez egy ősi hívás…

Minél magasabbra emeljük tudatosságunkat, azaz egyre inkább helyezkedünk vissza a szívközpontunkba, annál inkább érzékelhetjük, hogy e társélményt akár dimenzionális tudatosságban is megélhetjük.

Ám itt és most az anyagban vagyunk jelen, testet öltésben vagyunk jelen. A lélek megéli a testélményt. A testünk éppen úgy az Isteniegység része, mint a szellem és a lélek.

E hármas egység szerelem energiájának Istenélmény útja a TANTRA útja. A tantrikus szerelem a társélményt, mint Istenélményt megjeleníti a szellemben, a lélekben és a testben is. A tantrikus szerelem a lélekben kódolt Istenélmény, mely felemelkedik a szellemi egységbe, és megnyilvánul a testek egybeolvadásában.

A tantrikus szerelem a nő és a férfi mélységes lélekszerelme, mélységes egymásba fogadás képessége. Ilyen módon támogatja a harmonikus és boldog párkapcsolat megélését, mint ötödik dimenziós frekvenciájú szerelem megélését.

Mindemellett támogatja az ikerlélek/duálpár szerelem manifesztációját is. Amikor a tantrikus szerelem energiával dolgozunk, akkor a lélek jin és jang pólus mélységes szerelmén, és egymásba olvadásán munkálkodunk. Ez az emelő minőség hatást gyakorol általában véve a párkapcsolati megélés gyönyörűséges kibontakozására, valamint természetesen fénnyel és szeretettel tölti fel az Egylélek energiát is, így az ikerlélek/duálpár minőséget is.

Mindemellett a szakrális egyesülési folyamatok jelentősen emelik a teremtői képességeinket, avagy alkotási és kreativitási készségeinket. Megnő bennünk a kreativitásra való hajlam, az alkotásaink bőséges teremtéseket manifesztálhatnak. Így a szakrális oltáron születő új energiás szerelem bőséges áldásokat teremt életünk minden területén.

Kristályfény33

Szeretettel várunk Téged is Tantrikus Újenergiás Szerelem Beavatásokon:

Időpontok:

2021. 01. 10.

2021. 01. 17.

2021. 01. 24.

Vasárnaponként 19.00-21.00

  • 19.00 órától elméleti, tanítói rész a Női Felemelkedett Mesterek tanításainak átadása
  • 20.00 órától meditáció, individuális hangoló és beavató folyamatok, a Női Felemelkedett Mesterek hangolásainak és beavatásainak közvetítése.

Aki nem tud ezekben az időpontokban csatlakozni,
azonban szeretne a tanításokkal és a meditációkkal kapcsolódni,
ő is nyugodtan jelentkezhet a csoportba,
mert minden csoporttaggal utólag megosztjuk a hanganyagokat,
így önállóan is, bármely időpontban lehet munkálkodni
az ötödik dimenziós szerelem párkapcsolat manifesztációján.

Helyszín:
ONLINE _ ZOOM
A linket a jelentkezés után küldjük emailben.

Részvételi díj: 21.000.-FT (három alkalom egyben)

Jelentkezés: info.vaktororsolya@gmail.com

Szeretettel várunk a Női Felemelkedett Mesterek beavató energiájában!
Kristályfény33