Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Az új energiák arra tanítanak bennünket, hogy találjunk vissza önmagunk belső ARANYFONALÁHOZ – belső Isteni Forrásunkhoz, azaz a VAGYOK, AKI VAGYOK – hoz.
Az önmegvalósítás nagyon divatos lett mostanság, és így is van:
Ön – mag – való – sítás…a…

2020 a 20-as energiájában a TAROT VÉGÍTÉLETE, ami így önmagában nem hangzik valami jól, mégis csodálatos energiákat képes felszabadítani ez az év. A Végítélet itt most biztos, hogy nem az Armageddont jelenti, hanem a VÉGSŐ IGAZSÁGOT. Ez az év út a végső igazság felé. Vagyis afelé az Isteni Teremtmény felé, akik mindannyian vagyunk. Ez a MAG Isteni energia átjárja minden gondolatunkat, érzésünket, szavunkat, cselekedetünket – amennyiben hajlandóak vagyunk visszaadni az iránytást a bennünk létező Örök Végtelen Intelligenciának, az Isteninek.

Ez az év, 2020, lehántja rólunk azt, ami már nem hozzánk tartozik, és visszaaktiválódik az, akik valójában vagyunk. A kapcsolatinkban, a munkánkban, életünk minden területén. Ezt jelenti a Végső Igazság – lehullnak azon szerepek, amelyek már nem szolgálnak. Visszakerülünk abba az Isteni Fénycsatornába, melyek mi magunk vagyunk. Ehhez szükséges visszafogadni magunkba azt, amit mi magunk tagadtunk ki magunkból.

Aranyfonál – a Napfonat Csakrából kiáradó örök “köldökzsinór”, mely összekapcsol a Mindenséggel. Annyi összefüggés tartozik ehhez a témához: táplálkozás, emésztés, stressz, szégyen, öröm…

Dolgozzunk hát most azon energiákkal, ahol megtagadt, lehasított lélekrészeinket csatoljuk vissza, hogy újra EGYségben legyünk Ön-magunkkal. Mert az Istenivel Egységben lenni, valójában azt jelenti, hogy visszatalálunk saját EREDETI ÖNMAGUNKNHOZ…Ebben segít a St. Germain Mesterelme Iskola – azon belül is az ARANYFONÁL MEDITÁCIÓ. Avagy hogyan tudjuk a TUDATOSSÁGUNKAT a TUDATALATTINK hatalmában visszaállítani a bennünk létező örök isteni tudatállapotba.