Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Az Újhold energiájában, az Újhold fátyla alatt újabb szeretet – fénykódok fűződnek meg a térben. Minden energia információ. Mindennek, de mindennek információ tartalma van körülöttünk. Információ áramlás alapján működik az emberi test, információ alapján működnek a sejtek, információ áramlás alapján működik a világunk.

Minden energia információ.

Most hunyd le a szemed, és befelé figyelve lásd ezt egy kicsit! Látod, ahogy erővonalak rajzolják meg világunkat, látod, ahogy energiaszálak futnak bennünk és körülöttünk. Látod, ahogy az energiaszálak gondolatokat és érzéseket szállítanak. Érzékeled, ahogy egy-egy gondolat összerezonál a sajátjaiddal, és van, ami csak átfut rajtad, vagy valahol melletted elfut…

Látod, ahogy ezekben az energiaszálakban minden gondolatnak és minden érzésnek fénykódjai vannak. Látod, ahogy az éteri nagy erővonalak szakrális geometriai, és szakrális számsorokat tartalmaznak. Ezek azok a fénykódok, melyek a rezgéseket, mint a “hogyan” állapotunkat jelölik.

Világunk hologram világ, egy gyógyító program.

A mostani időszak abban támogat bennünket, hogy kinyilvánított lélekszándékunkkal rá tudjunk kapcsolódni a magasabb frekvenciákra, és magasabb rezgésű fénykódokra. A fénykódok átrezegtetik az atomokat, ionokat, sejteket, és ezzel emelik a rezgéseket. A kimondott és megfogalmazott gondolatokkal és érzésekkel a lélek önmagában kaput nyit, ahol ezek a fénykódok beáramlanak. Így hatást gyakorolnak ránk, emelnek bennünket, elindítanak energetika folyamatokat.

Igazán elgondolkodtató milyen óriási varázserejű fénykódok jelenhettek meg ezekben a hónapokban a körülöttünk létező energiahálón, Gaia fényhálóján, ha az élősködő energiák ekkora horderejű propagandát indítottak. Ennek a propagandának a célja az, hogy minél lejjebb nyomják az emberek rezgéseit, azért, hogy az új fénykódokkal ne tudjanak kapcsolódni.

Ugyanakkor erős tisztulási folyamatok zajlanak testi szinten, hiszen most a test rezgései is emelkednek, lekövetik az elmúlt évek szellemi és lelki tágulásait.

Ezért rendkívüli jelentőségű, hogy minden rezgéscsökkentő hírtől távol tartsuk magunkat, és kizárólag olyan információkkal kapcsolódjunk, melyek emelik rezgéseinket. (Vagy legalább is törekedjünk rá.)

Új szakrális fénykódok érkeznek az energiamezőre, hiszen az újabb csillagállások, újabb fényszálak újabb erőhatásait világítják be. Ahogy befelé figyelsz, látni fogod, ez mit jelent. Minden, amire rávetül egy-egy csillag-, és bolygó – konvergencia, egy-egy csillag, bolygó együtthatása, annak erőtere, erőhatása, mint egy kapu megnyílik. Mint egy hologram, láthatóvá, így élővé válik. Ezt jelenti az energiakapu megnyílása. Újabb erőterek aktiválódását, melybe, ha belép a lélek, kapcsolódik az ottani fénykódokkal, melyek átjárják saját energiamezőjét, ezáltal felemelik.

Ezért nagyon fontos, hogy milyen információk, milyen erőtereivel kapcsolódunk.

Most ősszel, és most szeptemberi Újhold idején, újabb erőterek nyitották meg ily módon kapuikat, melyekbe a léleknek lehetősége van belépni. Amikor a lélek belép egy-egy ilyen erőtérbe, kapcsolódik azon fénykódok rezgéseivel.

A mostani Újhold energiájában olyan gyökér-elcsúszásokat van lehetőségünk alkímiázni, melyek miatt, melyek ok-okozati összefüggésében itt van a jelenünk e világban. E gyógyító program gócpontját tudjuk feloldani. A gyökér – elcsúszásokat tudjuk tisztítani, melyek miatt, melyek következményeként, itt vagyunk, és éppen azokat igyekszünk helyreállítani. Az önszabotáló, önvezeklő köreink szabadulhatnak fel, és megtörténhet a helyreállítás.

Saját szándékunktól, és kinyilatkoztatásainktól függ.

Erre azért most van lehetőség, mert kollektív szinten már sok-sok fátyol feltisztult. Most láthatjuk kollektíven eme gyökérügyeket, csillagsorsunk tévelygéseit. Az elmúlt idők során több réteg fátyol került tudatunkra, melyek az egyéni felelősségvállalás fényében, az egyéni alkímiai folyamatok tükrében tisztult és tisztult.

Az tud megnyilvánulni kívül, amely folyamatok belül alkímiázódnak. Nagyon fontos, hogy az egyéni tudatváltás belül megtörténjen minél több emberben, hogy ez elérje a kritikus tömegszintjét. Amikor ez a kritikus tömegszint megvan, akkor átfordul a kollektív. Új energiamező aktiválódik. Ahhoz rezgünk hozzá, azzal rezgünk össze…

Olyan, mintha éppen szoftverfrissítésre készülne Gaia, hogy új magasabb minőségű programok tudjanak futni az erőterében.

Emlékezz a Lucy című filmre. Ami most történik az emberi testtel, az olyan, mint a LUCY átalakulása – átráz – alkímia a testnek, a félelemtől való megtisztulás – globális szinten. Ezért fontos, hogy ne félj, kerüld a félelmet, és tudatosítsd, hogy éppen megtisztul az emberi test, magasabb kódokra rezegnek a sejtek! Akinek már magasabb szinten rezeg, azok szinte tünetmentesen, vagy nagyon enyhe tünetekkel mennek át ezeken a folyamatokon. Akiknél erősebb a tünet, ott is átalakulás történik, csak ők a testből indítják el az emelkedési folyamatokat. Akik távoznak, ők vagy másik energiahálóra kapcsolódnak, vagy új testet fognak építeni Gaia új fényhálóján. Legyél tudatos a testi szintű rezgésemelésre, alkímiára, és tudd, hogy mindez a fejlődést, és a sejtszintű megtisztulást szolgálja. Szeretetet, megértést, türelmet, elfogadást, tiszteletet árassz magadból a folyamat során. Kollektív emelkedés történik. Éppen átáll a Föld egy új energiamezőre. Természetes a globális változás, Gaia globálisan rázza meg magát, és eEzek a változások az egész bolygón történnek. Arra kell figyelned, hogy kerüld a félelmet, kerüld a félelemkeltést, és válaszd a szeretet és türelem energiáját minden “testvéred” felé! Ezzel segítesz. Kapcsold le magad a félelemhálóról, és kapcsold fel magad a TUDATOSSÁG FÉNYHÁLÓJÁRA!

St. Germain:

“Tudtátok, hogy ez lesz – elmondtuk… – éppen benne vagytok a “szoftverfrissítésben”. Törlődik a bolygó energiahálójáról minden olyan rezgés, ami az ÚJVILÁG rezgéseivel már nem kompatibilis…

Új energia-kódokra kapcsolódtok rá, kapcsolódik rá Gaia. Ez történik most.

Ezért fontos és jelentős a csillag-küldöttek, fényküldöttek egyéni munkája, mert önmagukon átengedve ezeket a csillag-kódokat tud lehorgonyzódni Gaia energiaterében. A fényküldöttek azt vállalták, hogy ők maguk válnak lehorgonyzó pontokká …

Ébred egyre több médium, gyógyító és tanító, hogy összefogják azon csoportokat, akik e küldetésben lelkükben jelen vannak. Új csoportok szerveződnek, mert a csoportmunka hatványozott erőt képes lefűzni…

Maradjatok és legyetek bátrak, tudatosak!”

Közvetítette: Kristályfény33 – dr. Vaktor Orsolya

Kapcsolódó program:

Fenti tanítás energiájában dolgozunk szeptember 20-án, eme csillag – gyógyítótérben:

  • további tanítások kerülnek átadásra, a Krisztus – tudatosságba való emelkedés hídján.

A 2 lélek – alkímiai meditációban a következőképpen dolgozunk:

  • Áthaladva az ötágú csillag beavató ösvényén, sejtmag szinten – azaz a legmélyebb tudatalatti rétegekből oldjuk a csillag-analógiák elcsúszásait.
  • Majd gyógyítjuk ezeket, transzformáljuk, alkímiázzuk.
  • Dolgozunk plejádi, siriusi, orioni, és más csillag fénysegítőkkel, akik emlékeztetnek bennünket magasabb rezgésű minőségeinkre.
  • A csillag-fénysegítőkkel együtt ébresztjük a sejtmagszintű emlékezést.
  • Új csillag-fénykódok, magasabb csillag-tudatosság fénykódok íródnak be sejtmag szinten.
  • Az új csillag – fénykódokkal új kvantummezőt építünk egyéni és kollektív szinten is.
  • Az új csillag-fénykód kvantummező új életet teremt, új teremtő erőt aktivál.
  • Az új kvantummezővel magasabb, tisztább megélése következik önmaga “vagyok, aki vagyok” lélekállapotnak – új isteni teremtő erőt aktiválva. (Ami eddig látomás volt, most valósággá válik.)

Most ketté válik az emberiség tudatossága – lesznek, akik tovább élik emberi tudatosságú körforgású létfonalukat, és lesznek, akik tudatosságban kiemelkedve, felemelkedve csillag-tudatosságot élnek meg emberi létformában.

A most ősszel megfűződő Krisztusi Átlényegülés Kapui ebbe a tudatosságba emelnek fel.

Szeretettel várunk a Krisztus-tudatosság fénymezőben!

Időpont: 2020. 09. 20. vasárnap 18.00 – 21.00

Helyszín: ONLINE – ZOOM (link emailben a jelentkezést követően)

Szeretettel várunk

2020.09.20-án, vasárnap, 18.00 – 21.00 óráig

Online Webinarium keretében

Meditációs Estre.

Részvételi díj: 11.000.-Ft