Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Emlékezni kezdünk, hogy emlékeztessünk…

5. dimenziós fénytest építése
Krisztusi fénytest építése

Jelen Csillagenergiák ama ősi misztérium tanítását közvetítik felénk, hogyan tudjuk az 5. dimenziós átlényegítésünket megtörténtetni szellemben, lélekben, testben. A 3. és az 5. dimenziós test közötti különbség a tisztaság. Az 5. dimenziós tudatosságban tisztává válunk szellemben, lélekben, testben. E tisztaság állapota maga az Isteni flow, mint Isteni szeretés állapota. Szellemi szférában a gondolataink, lélek szférában az érzelmeink, az anyag szférában a testünk válik tisztává.

Az 5. dimenziós hármasság struktúrájának (szellem, lélek, anyag) megfűzése abban segít, hogy valódi ÖNRENDELKEZÉSI JOGUNKAT és ÖNHATALOM ERŐNKET visszavehessük magunkhoz.

ELYSIUM CSILLAGTÜKRÉBEN minden, amit eddig kioldottunk magunkból, és elengedtünk, az most sejtszinten tud tisztulni belőlünk. A sejtmemóriánk a saját személyes AKASHA KRÓNIKÁNK. A sejtjeink őriznek minden kozmikus emléket a létezésünk fonaláról.

Jelen csillagenergiák abban támogatnak bennünket, hogy sejtszinten a sejtmemóriában tudjuk átalakítani csillagsorsunk fénykódjait.Az EMLÉKEZÉS A KULCS. Emlékezők vagyunk, akik azért jöttek, hogy emlékeztessenek.

Itt létünk során három nagy kérdésre keressük a választ:

  • Kik vagyunk?
  • Miért vagyunk itt?
  • Mi a feladatunk?

Az elmúlt évek alkímiáztak bennünket, és sokan ráébredtek önvalóságukra, a “Vagyok, aki vagyok” lélekállapotra. A misztérium, ami megtörtént szívünkben, felemelt bennünket egy magasabb dimenzionális tudatosságú valóságba. Itt és most, 2020 12 havában új valóságot teremtünk. Amikor felismerjük sejtjeink mágikus csodáját, teremtő varázslatát, felfedezzük Isteni Teremtő Potenciáljaink új valóságát. Isteni Teremtő erőnk teljes valóságát három szinten éljük, szellemben (gondolatban), lélekben (érzelmekben) és anyagban (sejt – tudatosság).

Az 5. dimenziós test-tudatosságban sejtszinten alakítottuk át fénykódjainkat, hogy valóban egy új csillag-valóságot teremthessünk. Ez történik most, 2020 decemberében. Új valóságot teremtünk, felemelve teremtő erőnkbe a sejtjeinkkel való teremtés varázslatát is.

Emlékezni jöttünk ide, emlékezni, hogyan tudjuk emberi sorsunkat a legmagasabb minőségben élni. Csillagüzenetek ébrednek lelkünkben, mert a legmélyebb tudatosságunkban ébresztjük fel csillagkódjainkat, amikkel megtörténtetjük Gaia Földanya dimenzióváltását.

Amikor testünk a Krisztusi-Fénytest tudatosságában, teremtő erejében lebeg – az 5. dimenziós tudatosságban – akkor sejtszinten is átalakítottuk magunkban a tudatalatti programunkat. Sejtinformációs hálózatunk a tudatalatti hálózatunk.

Minél több fénykódot tudunk felszínre hozni sejtinformációs hálózatunkból, tudatalattinkból, minél magasabb rezgéső fénymátrixokkal vagyunk képesek összekapcsolódni, annál inkább emlékezünk valóságunkra.Mostani, decemberi Csillagmátrix energiák, új sejtstruktúrát keltenek életre, így emelve emberi létezésünket teljességben a Krisztus-tudatosság 5. dimenziós fénymátrixra.

Kristályfény33

Ezekkel az energiákkal dolgozunk a három alkalmas ELYSIUM MEDITÁCIÓS SOROZATTAl:

BE LEHET MÉG KAPCSOLÓDNI!

Aki szeretne bekapcsolódni, megteheti,
mert az alkalmakról hangfelvétel készül,
és utólag is lehet vele dolgozni.
Pótolható.
Illetve, akinek nem felel meg az időpont,
ő is meg tudja rendelni az új tanításokat és meditációkat,
és önállóan is tud velük dolgozni.

3 alkalmas ELYSIUM online meditációs est
ADVENT FŐNIX-TŰZMADÁR ÚJJÁSZÜLETÉS és FELEMELKEDÉS energiájában:

A részvételi díj:
3 alkalom egyben, együtt 21.000.-Ft

Időpontok:
2020. 12. 06. BRONZ – Vasárnap 19.00 – 21.00
2020. 12. 13. EZÜST – Vasárnap 19.00 – 21.00
2020. 12. 20. ARANY – Vasárnap 19.00 – 21.00

Helyszín:
ONLINE – ZOOM

Jelentkezés:
info.vaktororsolya@gmail.com

Szeretettel várunk a Felemelkedett Fénymesterek

és ELYSIUM FÉNYGYÓGYÍTÓINAK energiaterében!

Kristályfény33