Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

2020 12 03 URIEL ARKANGYAL

Fejlődő érzékelés, fejlődő telepatikus képességek

Kedveseim!

Egyre erősödő telepatikus képességeitek hatására fejlődik érzékenységetek, így érzékelésetek. Tudnotok szükséges, a változások belülről történnek. Bár sokan szeretnék Veletek elhitetni, hogy kívülről jön a segítség, ezzel ki akarnak venni Benneteket a cselekvésből, és az önmagatokért való felelősségvállalásból. Nektek, Fénymunkásoknak, szükséges felismerni, és ráébredni, hogy Ti Magatok vagytok azok, akik munkálkodnak, cselekszenek, akik megtörténtetik a bolygón végbemenő változásokat.

Valóban körbevesz Benneteket az Isteni Gondviselés oltalmazó szárnya, ám a megcselekvők Ti Magatok vagytok.

Ráébredtek lényetek csodájára, hármasegységének varázslatára. Ahogy egyre tisztábbak a gondolatok és az érzelmek, úgy tisztul a sejtinformációs hálózat. Felismeritek, hogy sejtjeitek is a Végtelen Intelligencia részei, és mint ilyen, a sejttudatosságnak milyen nagy szerepe van telepatikus képességeitek tovább hangolásában és tovább fejlesztésében. Minél inkább kapcsolódtok sejtjeitek tudatosságával, annál inkább tárul fel Bennetek személyes Akashátok. Amikor a lélek emlékezni kezd az Akashajára, akkor emlékezni kezd önmagára.

Isteni valótok természete a sejtetekben van kódolva. A Blue Print lenyomatotok, mint Isteni Eredet lenyomatotok az őssejtjeitekben, mint eredet sejtekben vannak jelen. Az eredet sejt, őssejt, hordozza azt a tudást, azt az intelligenciát, mely felemeli a test rezgéseit az 5. dimenziós tartományokba, és ezáltal aktiválja, fejleszti, kibontakoztatja az 5. dimenziós test-intelligenciát, avagy a test önregeneráló képesésgében a tiszta test állapotát. A tiszta test állapota a teljes egészség, ahol a test fiatal marad. A fiatalság ezen a frekvencián egyet jelent az egészséggel. Tehát, amikor azt mondjuk, fiatal marad a test, akkor nem a kronológiai korról beszélünk, hanem a biológiai korról. Vagyis fiatal, egészséges marad a test. Megnyúlik az élettartam, és felfedezitek az emberi test 5. dimenziós intelligenciáját.

Ezeket a képességetek a testekben 5. dimenziós tudás fogja ébreszteni, szellemben, lélekben, anyagban.
Vagyis az 5. dimenziós gondolkodásmód, 5. dimenziós érzelmi intelligencia, és az 5. dimenziós tudatosságú táplálkozás és életmód.

Az 5. dimenziós érzékelés fejlődik, intenzívebben fogjátok érzékelni a körülöttetek lévő világ energiáit, színeit, fényeit. Olyat is elkezdtek majd látni, amit eddig nem, és egyre érzékenyebbek lesztek a hangokra, illatokra.

(Ezekről bővebben a további tanításokban.)

A sejtek működéséről való tudás egyre csak fejlődik, és ráébredtek a sejtek is kommunikálnak, mind saját egységeteken belül, mint a test-rendszerében, ugyanakkor globális értelemben is. Elkezd tágulni bennetek a “mind az Egy részei vagyunk” gondolat mögötti tudás. Ráébredtek, hogy testetek olyan akár az Univerzum, és így új tartalommal kezd feltöltődni, miszerint az ember Isten képmására teremtetett. Felfedezitek az Isteni Teremtő erőtöket a DNS-etekben, és ez szétárad a sejtekben, így új szintre emelkedik teremtő erőtök. Teremtő erőtök kiteljesedik szellemben, lélekben, testben.

Ráébredtek, hogy a testetek a Végtelen Intelligencia kicsinyített mása: a szellem a gondolat, a lélek az érzelem, az anyag a test, mint manifesztáció, avagy a teremtés teljessége a sejtek tudatosságának felismerésével, a sejtek telepatikus képeségeinek használatával kezd igazán aktiválódni. Sejt-tudatosságotok emelésével egyre nagyobb teremtő erőt aktiváltok újra magatokban.

Felismeritek az összefüggéseket, miszerint hogyan igyekezett az Árnyék leválasztani Benneteket saját Forrás Erőtökről… a test szentsége éppolyan fontos, mint a gondolat és az érzelem szentsége, így a hármasság szentsége: szellem, lélek, test.

Ahogy újra kapcsolódni kezdtek a sejtjeitek intelligenciájával, úgy elindul fejlődése a DNS -eteknek is. A mostani és a következő időszak az emberiség fejlődésében erről szól. A sejt intelligencia visszaépítése, így az emberi test tudatosságának, avagy intelligenciájának felemelése az 5. dimenziós tartományokba.
Az 5. dimenziós rezgések átvezetése az emberi testen és a sejteken, további emelő hatásokkal lesz a gondolkodásmódra (szellem), és az érzelmi állapotra (lélek-állapot). Így beindul egy emelő folyamat. Aki ismét használni kezdi sejtjeinek Végtelen Intelligenciáját, ők azt fogják tapasztalni, hogy hiperérzékennyé válnak a különböző dimenziókra, világokra, telepatikus képességeik kiéleződnek.

Ez is egy folyamat, és ehhez is szükséges hozzászoktatni magatokat.

Az Adventi csillagtér a KRISZTUSI ENERGIÁKAT közvetítve, erősíti és támogatja ezt a folyamatot a fentebb leírtakban, ezáltal segítve a KRISZTUSI FÉNYTEST felépítését.

A KRISZTUSI FÉNYTEST felépítése az 5. dimenziós fénytest felépítését jelenti.

Erről olvashattok a következő tanításban.

Tanítást átadta: URIEL ARKANGYAL

Közvetítette: Kristályfény33 – Vaktor Orsolya

Az 5. dimenziós fénytest, a Krisztusi Fénytest felépítésén dolgozunk

az ELYSIUM FÉNYGYÓGYÍTÓTÉRBEN

3 alkalmas ELYSIUM online meditációs est
ADVENT FŐNIX-TŰZMADÁR ÚJJÁSZÜLETÉS és FELEMELKEDÉS energiájában:

A részvételi díj:
3 alkalom egyben, együtt 21.000.-Ft

Időpontok:
2020. 12. 06. BRONZ – Vasárnap 19.00 – 21.00
2020. 12. 13. EZÜST – Vasárnap 19.00 – 21.00
2020. 12. 20. ARANY – Vasárnap 19.00- 21.00

Helyszín:
ONLINE – ZOOM

Jelentkezés:
info.vaktororsolya@gmail.com

Szeretettel várunk a Felemelkedett Fénymesterek

és ELYSIUM FÉNYGYÓGYÍTÓINAK energiaterében!

Kristályfény33