VAKTOR ORSOLYA
Rózsa
Június 9. Telihold - “Én és a közösség”
Kategória: Meditációs napok

333.jpg

Amikor Lemúriában éltünk minden Újhold és minden Telihold ünnep volt, mert a Hold ciklusok életünk változásainak ciklusait mutatják. A megújulásunk varázslatát. 

Mondhatnánk, hogy a Június könnyű, de nem az. Nagyon erős energiák áramlanak felénk. Mindig is tudtuk, hogy bizonyos minőségeket nem vihetünk magunnkal arra a bizonyos magasabb frekvenciájú tudat-hálóra. És nem azért mert nem lehet becsempészni titokban, vagy mert bárki nem engedi be, hanem egyszerűen azért, mert bizonyos élethelyzetek, kapcsolatok és z azokban jelen lévő energia, nem rezeg együtt a magasabb frelvenciájú tudatosság hálóval. Ilyen minőségek a hazugságok, hamisságok, őszinteség hiánya, zsarolás, manipuláció, játszmák, függőségek, és sorolhatnánk…

És bármennyire is nehéz és páróbára tesz bennünket Június, most mégis a pozitív dolgokra, vagyis a benne rejlő ajándékokra szeretném irányítani a figyelmet. Mert valójában ez lenne a lényeg. Vagyis, hogy milyen ajándékokat kapunk a változások júniusi fényáradatában.

Júniusban a leghosszabbak a nappalok, itt van jelen a legtöbb fény, közeleg Szent Iván Éj…

Ismerjük a történetet, amikor a kismanó szórakozásból jól megkavar mindent és mindenkit, és senki nem tudja, hogy ki is ő valójában, honnan jött és hova tart… röviden… :-)

Június az Ikrek hava, a kettőség, az álarcok hava - ez pedig több aspektusból is megmutatkozik:

lehullnak a hamisságok, lehullnak az álarcok

fényderül sok élethelyzetben az igazságra

Júniusban a korall és türkiz fénytengelyre irányul a figyelem:

A korall - türkiz tengely a közösség (korall) és az egyén (türkiz) kapcsolatát mutatja meg.

A türkiz energiában a zöld szív (Plejádi fénykód) és a kék értelem, intelligencia (Szíriuszi fénykód) találkozik. Vagyis ide tartozik szeretet-kommunikáció (erőszak mentes kommunikáció, agresszió mentes kommunikáció), ide tartozik az önismeret, önkifejezés, önmegvalósítás. A türkiz a kreativitásunk ébredése.

Vagyis a türkiz fénysugár azért is nagy segítség most nekünk, mert nagyon sok ember van most abban az élethelyzetben, amikor munkát és munkehelyet vált. Régi kapcsolatok bomlanak fel, akár  párkapcsolatok, akár baráti, munkahelyi kapcsolatok. Családi kapcsolatok alakulnak át. 

Ezekben az átalakulásokban, sokan azt kérdezik maguktól:

Ki vagyok én?

Merre menjek tovább?

Mi a következő lépés?

Hogyan hozzam elő magamból a kreativitást, az önkifejezést?

Emellett nagyon érdekes kapcsolódás lesz a korall fénysugár, azaz a közösségi energia.

Természetesen a közösségek az egyénekből szerveződnek. Tehát az új, magasabb frekvenciájú tudatossági - hálóra átrezegve, bizony igen komoly feladatunk van, az egyén és a közösség kapcsolatának hangolásásban. 

Jelen életünkben abban a kivételes helyzetben lehetünk, hogy a karmikus tisztulásunk egészen az Atlantiszi gyökerekig vihet bennünket. Eddig ilyen nem volt. Ezért is vállalják sokan most az inkarnálódást, mert egy több ezer éves karmikus ciklusból lehet kiszállni. Ehhez nagyon ébernek és őszintének szükséges lennünk önmagunkkal. Atlantiszi árnyékainkra Plútó mutat rá: hatalom, pénz, szexualitás… 

Vagyis a kapcsolatok alá- és fölérendelődései, hatalom játszmái, ki kinek hogyan és miben van kiszolgáltatva, szexuális és anyagi függőségek…

Nos, azért ez látható, hogy a félelem, megfélemlítés, és zsarolás alapú, manipulációs, függőségeket magában hordozó kapcsolataink és minőségeink szükségesek, hogy leválasztódjanak rólunk, ha azt választjuk, hogy egy magasabb szeretet frekvenciára lépünk tovább…

Ez lehet fájdalmas, mert közben beavatást kapunk a mások szabad választásának tiszteletben tartására…

Bizony lehet, hogy az, akit úgy szeretsz, még nem áll készen arra, hogy félelmeiből kilépjen, hogy függőségeiből továbblépjen. Lehet, hogy ő még alárendelődik, vagy éppen fölérendelődik, és inkább a jól megszokott játszmákat választja, mert már nem is emlékszik arra, hogy milyen szabad szeretetben élni, félelmek és manipuláció nélkül. És mivel nem emlékszik rá, ezért azt hiszi, hogy nem is létezik. 

Az egyetlen, amit valóban lehet tenni a tiszta szeretet energiájában, elfogadni a szeretteink választását, tiszteletben tartani, és továbbmenni. 

Ne feldd! Te önmagadért vagy felelős, és önmagadért Te vagy a felelős!

Neked önmagad szemébe kell belenézned minden reggel a tükörben…

És ami az egyiknek igazság, az lehet, hogy a másiknak hazugság. És ami az egyik nézőpontból hazugság, lehet, hogy egy másik nézőpontból azaz igazság. Hiszen mindenkinek más az ő szíve igazsága, és lehet, hogy kívülről úgy tűnik, valaki hibát követ el, de valójában nincsen ilyen. Senki nem követ el semmilyen hibát. Ez maga az evolúció, a fejlődés. Nem hibázhatunk abban, amit eddig nem tudtunk, amit még éppen tanulunk, hiszen még most tanuljuk meg, vagyis most válik tudássá. 

Ez a megértés felemelhet bennünket egy ítélkezésmentes állapotba…

És amikor az ítélkesémentes állapotba rezonálunk, akkor tulajdonképpen el kezdenek lebomlani a nézőpontjaink, a hitrendszereink, az ítéleteink a világról, és az emberekről, valamint az emberek választásairól.

Na, ezen a ponton születhet újjá bennünk a türkiz és korall fénytengely. Hiszen újjászületik bennünk az ÉN, valamint az ÉN és a KÖZÖSSÉG, mint EGY kapcsolata : EGY - ÉN … 

A korall energiában mellérendeltség van jelen, EGY-ség, az ÉN-ek EGY-sége, amikor szabad szeretésben élnek egymás mellett a lelkek. Senki nem akar birtokolni senkit, senki nem akar leuralni senkit, senki nem játszmázik senkivel…

Egyre többen emlékszünk szívünkben eme ősi közösségekre, amikor tiszta szeretésben, szerelem-mágiák, szexuál-mágiák, hatalmi és félelemkeltő, pénz és anyagi manipuláló mágiák nélkül éltünk békében. Egyre többen vágyjuk a lélekbékét. Csak azt lehet elveszíteni, ami nem tartozik hozzánk. Akik a Teremtésben összetartoznak, ők egymástól elválaszthatatlanok. Így a korall energia a lélekcsaládok és lélekpárok energiája. Amikor az Egy részekre esik, attól ők még abból az Egyből vannak…

Írta: Vaktor Orsolya

Kódold újra magad a fent írt témában!

Szeretettel várlak az Újenergiás Csillagközi Dolce Vita Napra,
a türkiz és korall fénysugár újenergiás fénysugárban,

2017. június 18-án, vasárnap, 10.00 - 17.00

Témáink:

Hogyan hozhatod ki legtöbbet az újenergiákból?
Mit jelent az, hogy újenegria?
Mit jelent kapcsolódni az új energiákkal?
Hogyan lehet kapcsolódni az új energiákkal?
Hogyan tárd fel az új lehetőségeidet az újenergiák terében?
Hogyan lovagold meg az újgenerációs energia-hullámokat?
Mit jelent az újrakódolás?
Hogyan tudod magadat újrakódolni?
Hogyan teremts nagadnak új világot?
Hogyan indítsd újra az életedet, a munkádat, a kapcsolataidat, szerelmi életedet?

A KORALL energia az új közösségi energia, a TÜRKIZ az egyén újgenerációs energiaminősége...


Hogyan kapcsolódik az egyén és a közösség?
Milyen a kapcsolata az egyénnek a közösséggel?
Milyen a kapcsolata a közösségnek az egyénnel?
Hogyan lehet ez a kapcsolat támogató, egymást emelő, kiegészítő?
Hogyan szerveződnek újjá az új közösségek?
Hogyan találnak egymásra az újgenerációs életfeladatban azok, akik az újenergiában közösen alkotnak?

És... mikor és hol veszítettük ezt el? Mi hasított le erről az egységről? Miért állunk ellen? Hogyan oldható fel az ellenállás az új és a változás ellen?
Van- e ellenállás?
Van-e félelem?
Van-e blokk?
Mi az?
Hogyan tudjuk feloldani?

Érzel-e olyat, hogy tudod merre, hogyan, és mi lenne a jó irány, de valami visszatart, valami görcsös, és feszültséget hoz?
Vajon mi az, ami nehéz?
Egyáltalán hozzád tartozik, vagy csak átmásoltad?
Vagy egyszerűen csak itt az ideje, hogy letedd?

Vajon Te éber vagy már...?

10.00 - 11.40: Türkiz Fény újenergiás tanításai - előadás
SZÜNET
12.00 - 13.00: Türkiz meditáció (kreativitás, önkifejezés, önmegvalósítás)
EBÉD SZÜNET
13.00 - 14.00: Korall Fény újenergiás tanításai - előadás
SZÜNET
14.20 - 15.15: Korall meditáció (párkapcsolat, és más emberi kapcsolatok)
SZÜNET
15.30 - 16.00: Vajon Te éber vagy már...? - előadás
SZÜNET
16.15 - 17.00: Önmegvalósító meditáció (újenergiás fénykódok holisztikus lefűzése)

Szeretettel várlak az Újenergiás Csillagközi Dolce Vita Napra,
a türkiz és korall fénysugár újenergiás fénysugárban,


2017. június 18-án, vasárnap, 10.00 - 17.00

Helyszín:
MagNet Közösségi Ház
Budapest, Andrássy út 98.
Juhar terem

Részvételi díj: 15.000.-Ft

Jelentkezés:
info.vaktororsolya@gmail.com

Szeretettel,
Kristályfény33 dr.Vaktor Orsolya