VAKTOR ORSOLYA
Rózsa
Egyéni közvetítés
Kategória: Magamról

Kedvesek!

Az Égiek ismét az egyéni konzultációk napjaiba vezetnek engem. S bár én magam is megkérdem, hogy miért volt hát szükséges hónapokkal ezelőtt kilépni ebből a mezőből, ők mosolyogva válaszolnak:

-Újjászületés…

Amióta csatornázok, mindig figyelem az Égi vezetést, és követem azt, mégha a bennem lévő értelem kérdéseket és válaszokat is óhajtana…

Ezen év jelentős részében, mélyreható energiák érkeznek életünkbe, és sokan úgy érezhetjük, olyan sokat látott, és olyan régi ügyeket kérdeznek, emlegetnek. A nagy átlépés előtt a leckék felkérdeztetnek. Mindig is feladatom volt a megrekedt energiablokkok oldása, és a régi szeretetsebek gyógyítása…

Most is…

Az Égi Adomány és Ajándék, melyet kaptam, csatornaként működik a gyémántfényben. Az egyéni közvetítés nem jóslás, nem tudom megmondani, mi és hogyan lesz.  (Ez esetben a szabad választás Isteni Törvénye sérülne…) 

Az egyéni közvetítés IRÁNYMUTATÁS. Iránymutatás az Égiektől, és úgy érzem, ez most a feladat az egyéni konzultációnak: az összefüggések felismerései, régi energiablokkok feloldásai, rég és közelmúltból hozott szeretsebek szív-, és lélekgyógytíásai… 

Nagy karmikus felkérdezések és az újnak a lehorgonyzása történik. 2009-től közvetítem az Égieket, Arkangyalokat és Fénymestereket. Azt mondhatom, hogy azt nem üzenik meg, hogy mit tegyél, viszont azt, hogy eme életedben mi a feladat, mi az, ami jelenleg ügy, fókusz, és hogyan lehet megoldani, azt igen. 

És most az újjászületésben az új élethelyzetek lefűzésében is segítenek. E hónapoknak az energetikai lehetősége, ajándéka, hogy gyökerestől fordulhatunk ki a régi minőségeinkből, élethelyzeteinkből, és újat teremthetünk. 

Így az egyéni és személyes közvetítések során az Égiek, az Arkanygalok és a Fénymesterek segítenek lefűzni az új minőségeket. Egyfajta újraprogramozás történik, és ők abban segítenek, hogy Te magad válj képessé az újra programozásra.

A módszer, amivel dolgozunk a Gyémántfény-energiatér. Arkangyalokkal, Fénymesterekkel, színekkel és fényekkel dolgozunk. 

A Gyémántfény-energia tiszta, ítélkezésmentes, nézőpont nélküli energia, melyben minden színsugár jelen van. Így, mivel mi magunk is fényből vagyunk, szivárvány emberek vagyunk (csakráinknak is színei vannak), ezért a Gyémántfény segtíségével minden életterületen dolgozni tudunk. A színtereápia ősi tudás, színekkel és fényekkel dolgozni a fénytestben, az energiatestben, már ősidők óta jelen van.

Attól más jelen hónapok energiaterében dolgozni, hogy bár jelen van a régi ügyeink gyökeres kioládsának lehetősége, megjelenik az ÚJ eszenciája. A nagy átalakulás hónapjai ezek, amikor is ÚJJÁSZÜLETÉSBEN új irányokat, új lehetőségeket teremthetünk magunknak. 

Igazán eme ÚJ ÉLETHELYZETEK MEGTEREMTÉSÉBEN segítenek most nekünk az Égiek,

mint egy “Küldetésem, hogy felébresszem küldetésed!”

Abban segítenek, hogy felébredjünk és ráébredjünk mindannyian saját Isteni minőségeinkre, tehetségünkre, talentumainkra, és arra az útra, amit mi magunk választhatunk.

Az ÚJ UTAKHOZ új útravalóra, új tulajdonságokra (persze lehetnek régi újak is - ami segít és támogat az újban, azt szabad választásban lehet továbbvinni) lehet szükségünk.

Önmagunk ÚJRA PROGRAMOZÁSÁBAN segítenek az Égiek…

Újra tanuljuk a fent és a lent egyensúlyát. Sokáig játszottuk a vagy fent, vagy lent szélsőségeit. Egyre többek szívében ébred a vágy, hogy az aranyközépútra térjenek, ahol az ÉGIEK segítségének közreműködésével, ők maguk is cselekvővé válnak a lentben. Mert hát az Égiek az Égben vannak, a Földiek a Földön vannak. Nem egymás helyett, hanem együtt dolgozunk. 

Ama feladatot kaptam, hogy abban közvetítsek, hogyan tudsz a “fenttel” kapcsolódva cselekdni a “lentben”. Az Aranykorban együttműködik az Ég és a Föld. Csodálatos Égi ajándék, hogy átléphetünk abba a tudatosságba, amikor már tudjuk, hogy az energiamezőnket tisztítva, fényesítve, mentális hitrendszereinket önmagunk által és az Égiek segítségével újraprogramozva, bármilyen új életet írhatunk magunknak itt, az Anyagban…

Szeretettel várlak!

A közvetítés online (skype, messenger, mobil) történik, 

Jelentkezés,

és egyéni időpont egyeztetés:

info.vaktororsolya@gmail.com

Bővebben:

http://vaktororsolya.hu/cikk/85