VAKTOR ORSOLYA
Rózsa
Ébred bennünk Lemúria ősi csodája, szépsége, harmóniája...
Kategória: Női Meditációs Est
 
 
Ébred bennünk Lemúria ősi csodája, szépsége, harmóniája...
 
 
A nő a virág, mely szépséget és szelídséget hoz a világnak. A nő lábnyomában virágok nyílnak. A rózsa az isteni szeretet szimbóluma, a rózsa a nő szentélyének misztériuma. A tulipán a nő méhének szimbóluma. A liliom a nő lelkének jelképe... és így tovább...
Amikor Mária Magdaléna Fénymesternő megfűzte a térben a Virágok Völgye Női Meditációs Est gyógyító-energiaterét, akkor a nők, mint virágok misztériumát mutatta meg nekünk.
A Virágok Völgye ám több, mint egy női kör, ahol a nők holisztikusan, azaz szellemben, lélekben, testben fényesednek, és emelik szeretetrezgéseiket...
A Virágok Völgye Lemúria Misztériumába vezet el bennünket, csillagfény-papnőket. Lemúria zöld völgyei és kék vizei ébresztik bennünk a türkiz fénysugár eszenciáját, mint a nőiség magasabb minőségét. A női erő kedvességét, szelídségét, báját, kecsességét, lágyságát, finomságát hangolják bennünk azok a fénysegítők, akikkel együtt dolgozunk hónapról hónapra e női esteken.
 
ÁPRILIS 20-án csütörtökön, GAIA FÖLDANYA-ISTENNŐVEL dolgozunk együtt.
 
- kapcsolódunk a lemúriai női gyógyító erőnkhöz
- ébresztjük magunkban a lemúriai gyógyító energiáinkat, tudásunkat
- hangoljuk és emeljük rezgését méhünk lemúriai csodájának, manifesztációs képességünknek
(A nő méhe egy dimenziókapu, világok közötti átjáró, melyen át a nő manifesztálja a férfi álmát. Ahogy Lemúria Plejád-papnői manifesztálták Szíriusz álmát.)
Lemúriában harmóniában és szimbiózisban éltünk Gaia Földanyával. Mára elszakadtunk tőle, elszakadtunk a gyönyörétől, tápláló forrásaitól, életerejétől.
- gyógyítjuk magunkban a lemúriai lélekrész lehasadásokat
 
Lemúria újjászületik: Új Lemúria fűződik, manifesztálódik...
Atlantisz karmaörvényéből kilépve, újra kapcsolódunk lemúriai lélekrészeinkkel, újjászületik bennünk a lemúriai papnő. Így újjászületik bennünk az a képességünk, hogy új világot manifesztálhassunk méhünk "lét és élet misztériumában". A női energián keresztül születik újjá világunk, ahogy az új élet is a nő méh-kapuján át érkezik a világba.
 
Egyre több nő érzi lelkének hívását Gaia Földanya Lemúria egykori harmóniájába, egyre több nő tér vissza papnői eszenciájába, mások segítésébe, gyógyításába, tanításába. Egyre több nő érzi, hogy lelkében valami új szeretne megnyilvánulni, a "vagyok, aki vagyok" állapot szeretne újjászületni, felébredni egy magasabb csillagpapnői-tudatosságban. 
Így földi jelenlétünk létezése emelkedhet magasabb tudatosságba.
 
E témában dolgozunk magunkon, 
ÁPRILIS 20-án, csütörtökön, GAIA FÖLDANYA-ISTENNŐVEL...
 
Szeretettel várunk!
 
Időpont: 2017. április 20. (csütörtök) 18.30-21.00
 
 
Helyszín: 
 
KRISTÁLYFÉNY-KÖZPONT
 
Budapest, 2. kerület, Káplár u. 11-13. 1. emelet, 5. ajtó 
Az épületbe a bejárat a Pengő-köz felől található,
Jobb oldali kaputelefon: 5-ös csengő,
jobb oldali lépcsőház,
3 lépcsősor felfelé...
 
Kérünk, érkezz meg lehetőleg 18.00 és 18.15 között,
hogy 18.30-kor tudjunk kezdeni!
 
Részvételi díj: 6.000.-Ft
 
Jelentkezés szükséges:
 
jelentkezes.kristalyfeny33@gmail.com
 
 
Szeretettel várunk!