VAKTOR ORSOLYA
Rózsa
A Csillag-Nő lelkének gyöngye... Egyre intenzívebbek az álmok...
Kategória: Szakrális nő
 
A Csillag-Nő lelkének gyöngye...
Egyre intenzívebbek az álmok...
 
Az elmúlt napok, hetek, bizony nehéznek tűntek, mert az Újév, és egy Új Időszámítás Csillagkapuján átkelve az elmúlt hetekben Új Energiamező fűződött a térben. Valójában eme folyamat még most is tart, mégis mi magunk kezdünk összerezonálni az új energiákkal. Talán napról napra könnyebb lesz.
Most kelünk át az Új Tudatosság Magenta Fényű Csillagkapuján...
 
Az Új Energiaháló új, magosabb Szív-tudatosságot is magában hordoz. Eme új, MAG-osabb tudatosság a MAGENTA FÉNYSUGÁR, mely a Szívmag ébredése, a Szívmag tudatossága. Egyre jobban figyelünk a szívünk szavára, a belső lélekhangra.
 
Az Új Korszakban lassacskán magunk mögött hagyjuk karmikus élethelyzeteinket, melyeket Atlantisz (Atlantiszi Karmaörvényből emelkedünk fel) óta cipelünk szívünkben.
Elérkezünk egy teljes átalakulásba, ahol a szellem (mentális tér - gondolatok - hitrendszerek - tudatalatti programok), a lélek (szív és szeretetsérülések) és az anyag (test, sejtek) alakulnak át.
 
Újjászületünk szellemünkben, szívünkben, és bizonyos értelemben a testünkben is ( ezért változnak étkezési szokásaink, mozgás és sport kultúránk, stb).
 
Ez az újjászületés ama határtalan és végtelen Csillagfénylény újjászületése, akik vagyunk. Újjászületik bennünk a kapcsolatunk önmagunkkal, ismét kapcsolatba kerülünk a szépséggel az önelfogadáson és lényünk érzelmi oldalán keresztül.
 
Az Új Tudatossággal eddig nem annyira ismert Fénymesterek is érkeznek a térbe, mint például eddig Vénusz Istennőként ismert, Lady Venus Kumara Fénymesternő.
 
Lady Venus Kumara Fénymesternő segíti a személyiség különböző szintjeinek integrálását. Előmozdítja a szív feltétel nélküli szeretettel teli kommunikációját.
Ő a női tagja a KUMARA Lélekpár energiának, akik megnyitják az élet és a szeretet kapuit a Korall Fénysugáron át (vagyis a Narancs és a Vörös találkozásában) - Krisztus tudatosságú létezésbe.
Lady Venus Kumara, mint női fényentitás, segít kiegyenlíteni személyiségünk férfi és női aspektusait. Megnyitja szívünket az Újkor, a Krisztusi Kor Női Ideálja előtt. Segíti a bennünk élő Venus-i Nő, az Újkori Női minőségünk, magosabb szakrális tudatosságban, szépségben, békében, szeretetben való újjászületését.
Segít bennünket belső női erőnk, belső női szépségünk, belső női békénk és harmóniánk újjászületésében.
 
Lady Venus Kumara-t bátran hívhatjuk, amikor szeretnénk megélni nőiségünk magosabb, szakrális aspektusait. Ő elvezet bennünket nőiségünk szakrális energiáinak megértéséhez, és integrálásához.
Szívében hordozza a rózsaszín fénysugár feltétel nélküli szeretet ősi női, gyógyító eszenciáját; és szívében hordozza a Csillag-Tudatosságban létező türkiz fénysugár szívszeretet-kommunikációját.
Lady Venus Kumara segíti a bennünk létező Csillag-nő újjászületését, mint a bennünk élő Venus-i erő létezését. Energiája nagyon finom, gyengéd és lágy, akár a hattyú finomsága és kecsessége. A Venus-i báj és kecsesség ébred női szívünkben, mely hazavezeti szívünket Csillagnő Otthonunkba.
 
Lady Venus Kumara Fénymesternő nagy segítségünkre lehet, amikor álmunkban lélek-munkálkodunk:
E dimenzióváltásban, tudatváltásban, ahogy a tudatalatti programjaink tisztulnak, és elménk felszabadul, lehet, úgy tűnik, mintha sokkal többet álmodnánk. Mindenesetre intenzívebbek az álmaink, jobban emlékszünk rájuk, és már-már mintha álmunkban tudnánk, hogy álmodunk. Egyre inkább összecsúsznak a létsíkok, a párhuzamos világok.
 
Csillag-misztériumok ébrednek szívünkben, és Lady Venus Kumara Fénymesternő vezet bennünket eme új Csillag-tanítások ösvényén. A Venus-i rózsaszín és türkiz fénykapun át, szívünkből születünk újjá, mint Szakrális Csillagnő.
 
A Szakrális Csillagnő emlékszik rá honnan jött, ki ő szívében, magjában, és képes eme Csillagtudatosságot manifesztálni az itt és a most - ban. A Szakrális Csillagnő megszabadul minden érzelmi manipulációtól, akár ő teszi azt, akár vele teszik.
Szív-tudatában tiszta, fényes, szeretettel teli. Egyensúlyban létezik a Csillagdimenziókban, és itt az Anyagban. Eme egyensúlyt segíti kiegyenlíteni Lady Venus Kumara Fénymesternő, Venus Istennő.
Hiszen Csillagnőként állandó belső utazásban vagyunk, lélek-munkálkodunk, a nő , aki szívéből él, léle(k)gzik, azonban képes a manifesztációra is.
 
A Magenta Fénysugár tudatossága erre a képességre tanít, a manifesztáció képességére. Amit meditálunk, energetikailag gyógyítunk, az képesek legyünk formába és alakba önteni.
 
Eme Csillagkapukon kelünk át éppen, most tanuljuk, ébresztjük magunkban, sejtjeinkben az ősi szakrális, Csillag-tudatosságú nő emlékeit...
A Női Lélek a Kozmosz igazgyöngye... A Csillagnő önmagába, lelkének óceánjába merülve felszínre hozza lényének kagylójából önön lélek-gyöngyét...
 
Soron következő női meditációs estünkön Lady Venus Kumara Fénymesternő energiamezejében dolgozva, lelkünk igazgyöngyét hozzuk felszínre, hogy Csillagnő- tudatosságunkat megélhessük és ajándékait manifesztálhassuk, teremthessük itt és most, jelen létünkben:
 
http://vaktororsolya.hu/cikk/66
 
Virágok Völgye Női Meditációs Est
Vénusz Istennő Csillagfényének invokációjában
 
Az Új Korszak Grál Női Energiája…
A szerelem ősi ereje, misztériuma az Új Korszak teremtésében…
 
Időpont:
2017. Február 16. (csütörtök) 18.30 - 21.00
 
Helyszín:
 
KRISTÁLYFÉNY-KÖZPONT
 
Budapest, 2. kerület, Káplár u. 11-13. 1. emelet, 5. ajtó
Az épületbe a bejárat a Pengő-köz felől található,
Jobb oldali kaputelefon: 5-ös csengő,
jobb oldali lépcsőház,
3 lépcsősor felfelé...
 
Hozzájárulás:
6000.-Ft / fő (helyszínen)
 
Jelentkezés szükséges a terem véges befogadóképessége miatt:
 
jelentkezes.kristalyfeny33@gmail.com
 
Szeretettel várunk!