VAKTOR ORSOLYA
Rózsa
Gyémántfény-energia dimenzió (aktuális programok)
Kategória: Magamról

Szeretettel köszöntelek a Gyémántfény-energia dimenziójában: A Gyémántfény-energia a Mag dimenziójának energiaforrása, mely a szívet kapcsolja vissza a Mag-Forráshoz. Vagyis a szívet kapcsolja vissza a Felsőbb Én tiszta tudatállapothoz, azaz egy szélesebb, tágabb tudáshoz (ősi tudáshoz). Ezt a tudat-állapotot az ősi iratok „Avatar” állapotnak nevezik.

Az ÚJ CIKLUS (2017-2025) új energiás egyik ajándéka, mellyel tovább tágulhatunk, kristályosodhatunk:

A Gyémántfény-energia az a tiszta energia-forrás, amelyben a Mindenség Teljessége van jelen. Amikor a fény eléri a gyémántot, a gyémánt milliónyi színtartományra hullajtja fényét. Jelenleg 12 színtartománnyal dolgozunk: vörös, narancs, korall, sárga, arany, olajzöld, smaragdzöld, türkiz, kék, indigó (királykékes-lila), lila, magenta.

Tulajdonképpen nem is annyira visszakapcsolásról van szó, hiszen ez azt jelentené, hogy megszakadt a kapcsolat a „felettes énnel”, mint tiszta lénnyel, és ez azért így nem igaz! Eme Szent Kapcsolat a bennünk létező Istenivel sosem szakad meg! Talán az „aktiválás” vagy „felébresztés” kifejezéseket használva, közelebb kerülünk a Gyémántfény-energia csodájához, és alkímiai erejéhez. A Gyémántfény-energia a bennünk élő Istenit aktiválja, ébreszti, hozza egyensúlyba, harmóniába, kiegyenlíti a bennünk létező multidimenzionális fénylényt, a bennünk létező multidimenzionális erőket = energiákat.

Eme Gyémántfény-energiával, az aurát és csakrákat kristályosító alkímiai hatásaival 2008-ban kezdtem dolgozni, és évről évre tisztult fel bennem az ismerete és tudása. Ama univerzális erő-térnek mutathatom be a Gyémántfény-energiát, mely teljességében segíti és szolgálja a Mindenség Evolúciós folyamatait. A személyes energiaterünkben (auránkban) fényszálak és fényhuzalok futnak, melyek információtartalma meghatározza jelenlétünk minőségét. Az elmúlt években erről és erre tanítottak Fénymestereim, hogyan lehet gyógyítani, sejtinformációt cserélni, oldásokat és energiatisztításokat végezni a Gyémántfény-energiával, hogyan léphetünk kapcsolatba a legbenső tiszta fénylénnyel, akik vagyunk, hogyan alkímiázható a DNS spirál.

A Gyémántfény-energiatérben dolgoztam az egyéni kezelések során is, és ebben dolgozom továbbra is a csoportos rendezvényeken is.

A Gyémántfény-energiáról tanítok a Kristályfény-Merlin Iskolában.

Mint írtam korábbi levelemben: az egyéni kezeléseket 2016 júliusában befejezem. Az egyéni kezeléseket a KRISTÁLYFÉNY-MERLIN ISKOLA tanítványai végzik tovább 2016 augusztusától. A KRISTÁLYFÉNY-MERLIN ISKOLA Szellemi Tanítói: St. Germain és Jézus Fénymesterek. Az iskoláról további levélben írok részletesen, mert 2016 szeptemberében újabb csoportok indulnak, amelyekbe lehet jelentkezni. Erről részletesebben egy önálló levélben írok.

Gyémántfény-energiában zajlanak a KRISTÁLYFÉNY MEDITÁCIÓS NAPOK:

AKTUÁLIS: http://vaktororsolya.hu/cikkek/szeminarium/55

A KRISTÁLYFÉNY MEDITÁCIÓS NAPOKON behangoló meditációval kezdünk, amely meditációban összehangolódunk eme magas és tiszta fénytérrel. A szívünk energiaterében aktiváljuk saját belső Gyémántfény-terünket. Majd a nap során három nagy meditáció történik, melyek egy óra hosszúak.

Mi történik a meditációk közben?

A Gyémántfény-energia tiszta eszenciája átjárja, kristályosítja az auránkat, fénytestünket, csakráinkat, szellemünket, lelkünket, testünket. A tiszta Mag-energia fűződik le a szívünkbe és sejtjeinkbe. A Gyémántfény-energia oldja blokkjainkat, tisztítja a mentális és érzelmi hitrendszereinket, oldja az esküket és fogadalmakat, szerződéseket és szövetségeket, melyek blokkolnak, akadályoznak, megrekesztenek. Gyógyítja a szív sérüléseit, gyógyítja szeretetsebeket a jelen életünkben és az előző életekben. A Gyémántfény-energia leold a generációs lenyomatok hálójáról, és új, tiszta energiaszálak épülnek a Fénytestünkbe, azaz az auránkba. Nem más minták érkeznek, hanem tiszta, lenyomat nélküli Fénytest épül.

Ez mit jelent?

A Gyémántfény-energiájának tisztasága egy olyan magas frekvencia, oly tiszta és magas hullám, hogy előfordulhat belebóbiskolás a meditációkba. Ugyanis ebben az energia-térben nincsen jelen a személyiség, hanem az EGY - SZELLEM energiájával dolgozunk. Így ha valakinek nem sikerül elengednie a ráhangolódás és emelkedés során az „akarást”, az „agyalást”, őt csendesen a Gyémántfény-energiatér Fényentitásai álomba ringatják…

Erről St.Germain Fénymester, a mentális terek alkimista fénymestere ezt tanította:

„A fizikai világban is, amikor nagy műtétekre kerül sor, a „pácienst” elaltatják, hiszen oly mély fájdalommal járna a szervek gyógyítása, amely fájdalomtól őt orvosai megkímélik. Olyan evolúciós magasságokba emelkedtek, ahol már nem szolgálja az érdeketeket, ha visszaemlékeztek minden egyes előző életre. Lehet úgy oldani, feloldani az előző életek karmikus - időspirálját, hogy közben nem kapcsolódtok vissza már azon régmúlt energia-lenyomataihoz, melyek visszarántanák az érzelmi vagy mentális állapototokat. Oly magasságokba emelkedhetnek a Gyémántfény-energia segítségével a gondolatok és az érzések, oly mértékben megtisztulhatnak, hogy csupán zavart okozna, ha az olyan régi mentális és érzelmi terekkel kapcsolódnátok, melyek feldolgozásán, értelmezésén, integrációján, már egyre többen réges-régen túl vagytok…”

A Gyémántfény-energiatérben Fénymesterek (felemelkedett és kozmosz mesterek) és Arkangyalok tevékenykednek, valamint magasabb intelligenciájú létformák Fényküldöttei segítenek, oldanak, tisztítanak, gyógyítanak.

Így a meditációs napokon azzal kezdünk, hogy minden odaérkező Lélek - akit Fényvezetői, Fénysegítői elvezetnek eme átalakító, alkimista Gyémántfény-energiatérbe – leírja azon kéréseit, melyekkel odaérkezett, mely kérések szívében jelen vannak: elakadások, megrekedések, segítségkérések. Bármilyen témát hozhat a lélek: családi kapcsolatok, szerelem, párkapcsolat, házasság, gyerekek, egészségügyi állapotok, anyagiak, pénzügyek, munkahelyi kérdések, stb.

A meditációs napokon éppen úgy tudsz oldódni és gyógyulni, mint az egyéni kezelések során. Sőt! Valójában sokkal intenzívebb energia-folyamatokat generálsz, hiszen nem csupán 30 vagy 40 percet fekszel eme Gyémántfény - gyógyító - térben, hanem egész nap. A három nagy meditációban olyan mély oldások és gyógyítások történnek, amelyek gyökerestől áttranszformálják az energiatereidet, mindig és kizárólag a Te fejlődésedet szolgálva, támogatva, csak és kizárólag a Fény és a Szeretet csatornáján keresztül.

A Gyémántfény – energiatér hitrendszerek, nézőpontok és ítéletek nélküli tér. A teljes és tökéletes tiszta energia tér, amely a Benned élő Fénylény szabadságát és szabad választását szolgálja, és minden Fénylény szabad kiteljesedését, és önmegvalósítását.

Amikor azt a választást tettem, hogy még több figyelmet szentelek a közösségi energiatereknek, így konkrétan a Meditációs Napoknak, akkor annak érzékelése az volt, hogy a Meditációs Napok Gyémántfény – gyógyító – terében sokkal mélyebb sejt - transzformációs folyamatok aktiválhatóak és érhetőek el.

Újra és újra azon tanítások és égi vezetések érkeznek a Gyémántfény – energiatér Arkangyalaitól és Fénymestereitől, hogy a közösség építés felé forduljunk, mert abban sokkal nagyobb alkímiai potenciál létezik. És hát, ha elgondolkodunk magunkban ezen, tiszta és egyszerű eme közvetítés: Hogyan is lehetnénk EGY, amíg nem vagyunk hajlandóak kapcsolódni egymással? Hiszen ha kirekesztünk, lezárunk, úgy hogyan is léphetnénk be az EGY állapotba. Erről a témáról, szintén külön levélben közvetítek.

A Kristályfény-Merlin Iskola a tanítás energia tere, a Meditációs Napok a gyógyítás energia tere. Aki úgy érzi, hogy továbbra is szeretne Kristályfény33 portálon keresztül emelkedni, fejlődni, eme programokon megteheti.

Szeretnék még egy új kaput is megnyitni: VIRÁGOK VÖLGYE NŐI MEDITÁCIÓS EST

https://www.facebook.com/kristalyfeny33/posts/1406494262991657:0

A Virágok Völgye egy női közösség, ahol a lélek női minősége tisztul, tágul és emelkedik, vagyis kristályosodik. Erről is külön levélben írnék…

Tehát három olyan energia-tér működik továbbra is, mely lehetőséget biztosít és nyújt azok számára, akik Kristályfény33 – mal szeretnének tovább haladni az úton…

Köszöntelek Benneteket!

Szeretettel:

Kristályfény33, a Gyémántfény – energiatér portálja (csatornája, közvetítője, médiuma)

AKTUÁLIS GYÉMÁNTFÉNY - ENERGIA PROGRAM:

http://vaktororsolya.hu/cikkek/szeminarium/55