VAKTOR ORSOLYA
Rózsa
Saint Germain Fénymester üzenete: Ébred szívetek fénye, ébred a magar mágus ereje...
Kategória: Fénymester közvetítések

"Ébred szívetek fénye, ébred a magar mágus ereje. Őseitek való tanítása érkezik a szívbe, a Mag energiája, mely a Forrás Szeretete és Fénye. Szélsőségek helyett az egyensúlyra és a középpontra figyelve, való tanítások és örökségek emelik fel fejüket, ahogy a magar ősök adják át üzeneteiket. Kikben ősi fény gyúl, emlékeznek a hívó szóra, a szeretet és a megbocsátás tanítójára. A hangos szélsőségek helyett, a magar mágusok szívében szeretet és megbocsátás ébred, mert ők valóban ismerik, tudják eme leckéket. Kinek szíve a múlt fájdalmát meséli, a lelke a megrekedést éli. Amikor a szív átlépi önön korlátait, figyelmét a múlt fájdalmáról az értékek felemelésére helyezi, és figyelme a jövőre irányul, akkor a jövőjét írja meg jelenéül.

A változások mindig belülről, a szívből, a magból indulnak, a mentális és az érzelmi tér alkímiája (átalakítása) új aurát (fénytestet) rajzolnak. A fénytest a gondolatok és érzelmek mezeje, az átalakított fénytest, így egy új világ kezdete. Hasonló a hasonlót vonzza, az átalakított gondolati, hitbéli, érzelmi morfogenetikus mező, az ehhez kapcsolódó új világot rajzolja.

S ahogy az egyén az alkímiáját a szívből indítja, úgy a közösség is változásait magjának gondolati és érzelmi mezőjének átalakulásából alkotja. Amíg a szív, a mag kesereg, és sírdogál, addig az egész is e létben poroszkál. Amikor a szív, a mag felemeli fejét a bánatból, és újra a csodájára, örömére, békéjére figyel, úgy az egész (a közösség) is új esélyt teremt.

Megsiratódott már a múlt, meggyászolta a szív Atlantisz zónáját, itt az idő, hogy a szív megbocsássa a múlt búját, s baját. Amikor a mag végre megbocsát, és nem hánytorgatja többé a múltat, akkor az egész emeli fel fejét, és a magar mágus újra éli szív-szeretetének a fényét.

A mag népének lenni, eme ősi tudást hordozza, ahogy a magarok egyik őse, Jézus Mester is tanította. S tanította ezt sok-sok magar király, vezér, s fejedelem, kik a Mag Fényét fűzték meg a térben.

Ahogy a magar szív feloldja önmagát a fájdalomból, búból és haragból, úgy oldódik fel az emberiség a viszály erőinek bosszúhadjárataiból. A való magar energia a szeretet és a béke, így válik fénylő egyszerűséggé a magarok jelenléte. Az illúzió hamisságai helyett marad a tiszta szív, az elfogadás és tiszteletben tartás. A szív-mag, ki a szeretet, a megbocsátás és a béke szószólója, így válik ősi mágussá a magar energia…

A magar szív szeretetével,

Saint Germain ..."

Közvetítette: Kristályfény33 dr. Vaktor Orsolya