VAKTOR ORSOLYA
Rózsa
Az Újév Életvirága - Újévi Teremtés
Kategória: Szív-mag

Az Újév Életvirága

Újév Köszöntő – Újévi Energiahangolás

Hamarosan átlépünk az Újév Időkapuján is, bár 2017 Energiakapuja már jó ideje nyitva áll. A következő év, 2017, az 1-es szám misztériumában az Újkezdet és az Újvilág ajándékait hozza el nekünk. Az „Új” lélekállapot kérdése: készen állunk-e az új befogadására? Elengedtük-e a régit, merünk-e változni, vállaljuk-e a felelősséget vágyaink beteljesülésének érdekében végbemenő átalakulásokért?

Vagy egyáltalán szeretnénk-e változni?

A változás nem feltétlenül jelenti az eddigi életünk cserélését, jelentheti a kapcsolataink szeretetettel, békével és harmóniával való töltődését, jelentheti munkánk és kreativitásunk magasabb minőségben való megnyilvánulását. Ám, lehet, hogy az, amire vágyunk bizonyos helyzetek kiáramlásával jár. Milliónyi színe és alakja van annak, hogyan válhatnak valóra Újvilágunk látomásai…

Vajon emlékszel-e még arra, hogy amikor ráléptél a spirituális utadra, amikor azt a választást hoztad, hogy kapcsolódsz valóságoddal, megismered önmagadat, akkor mi volt a célod?

Miért kezdtél neki spirituális utazásodnak?

Vajon emlékszel-e még, mi volt azaz álom, mi volt az a látomás, melyet elképzeltél, hogy hogyan szeretnél élni?

Mi volt az a hely, milyen volt az a kapcsolat, milyen volt az a családenergetika – mely számodra a mennyei állapot-, milyen érzés volt a munkádat, kreativitásodat megélni?

Milyen volt számodra a Mennyország, amikor elindultál a Lélek-utadon, a saját, belső „El Camino – don” ?

E kapuba érkezünk meg:

Ezért a lélekállapotért Te dolgoztál meg, legyél hát önmagadnak hálás, és önmagadnak köszönd meg a kitartásodat, és azt a sok lélekmerülést, amitől nem féltél! Önmagadat becsüld meg a bátorságodért, az elszántságodért, amiért nem adtad fel, bármennyire is ellenálló volt a környezeted! Önmagad ellenálló árnyékai vetültek ki köréd. És amikor megérted, hogy Te vagy az a Csoda, akinek köszönheted szíved Mennyországának valóságát, akkor újra és újjá teremted itt és most az életedet.

Igen, kiválasztott vagy: de nem egy külső erő választott ki! Soha nem külső erők választják ki a lelket! A Lélek választja önmagát a feladatra, az útra. Te magad választottad magadat, Te magad választottad az ébredésedet, a bátorságot, hogy mersz változni, fejlődni, másként gondolkodni…

A Teremtő önön képmására teremtette az Embert, és a Szent Háromság misztérium-csodája dobban a Csillagember szívében:

Gondolata a Szellem, az Értelem;

Szíve a Lelke, az Érzés, az Érzelem;

Teste az Anyag, a kézzel fogható Csoda, a kézzel fogható Szeretet;

A Csillagember a látható a láthatatlanban, a Teremtő energia alaköltése…

A Gondolat teremtő ereje:

- kinek nem változik a gondolkodása, nem változik világa -

Kinek gondolkodása, hozzáállása, hitrendszere megváltozik, változik élete és világa…

Ám, a Dimenzióváltás egyet jelent a Tudatváltással. Az átváltozás kapujában, az átalakulás kapujában vagyunk. Kinek könnyebb, kinek nehezebb ezt befogadni. Gaia kollektív energiatere, morfogenetikus mezeje átfordul. Ebben a fordulópontban a lelkek újabb választásokat hoznak. Vannak, akik együtt fordulnak Gaiaival az örök fejlődés spirálján, ami a létezés örök átalakulása, és vannak, akik nem. Ám, az élet a változás. Ami, és aki él, az változik, fejlődik, ez maga az élet, a létezés, a körforgás.

Eme örök létezés örök körforgása, az örök újjászületés szimbóluma az Életvirága…

Jelen világunk Siriusi teremtés, így ha teremtő energiáinkat aktiválni kívánjuk, siriusi fénykódjainkat szükséges aktiválnunk, és a siriusi szimbólumokkal együttmunkálkodva teremthetjük új világunkat. Tiszta szándék, tiszta szív, mélységes és magas (mag-os) önismeretre van szükség. Amikor találkozik „az értelem és az érzelem”, avagy a szellem (gondolat) és a lélek (szív), akkor a Csillagember újra él az anyagban.

Az Életvirága szimbólum jelentősége megnövekszik az új ciklusban, hiszen a világaink teremtésének Akasha Krónikáját őrzi: az Életvirága őrzi a dimenziók kapcsolódásának ősi titkát, a dimenziók működésének és átjárhatóságának ősi misztériumát.

mi itt és most nem visszamegyünk a múltban, hiszen a létezés mindig előre fejlődik. Új Világok teremtődnek. Nem visszatérünk Lemúriába vagy Atlantiszba, vagy Egyiptomba, stb, hanem új minőségek, új energiahálók szövődnek a Mindenségben. Új időterek öltenek alakot és formát. Új Atlantisz, új Lemúria teremtődik, sőt lehet a neve is más lesz. Új Aranykor szövődik bennünk és körülöttünk az Életvirága szimbólum teremtő misztériumában.

Az új teremtéseinkben Metatron Arkangyal (Énok próféta) segít és támogat. Hozzákapcsolódik a Metatron kocka szimbólum, mely összefüggésben áll az Életvirága energiájával.

Az Új Energiák új tanításokat hoznak: Új – tisztább, világosabb, értelmezhetőbb - spirituális rálátást, mélyebb, magosabb megértést, felismerést, összefüggéseket, megvilágosított tanokat, tereket…

Nos, 2017. január 1-én, ÚJÉV napján, 15.00 – 18.00 óráig, két meditáció keretében kapcsolódunk az Új Energiák ÉLETVIRÁGÁNAK morfogenetikus mezejével:

 

ÚJÉVI ÉLETVIRÁGA MEDITÁCIÓ

Metatron Arkangyallal és St. Germain Fénymesterrel

 

A fénytestünk energiahálójának újjászövése

 

2017 ÉLETVIRÁGÁBAN

 

Időpont:

2017. január 1. (vasárnap – ÚJÉV)

15.00 – 18.00

 

15.00 – 16.20: St. Germain Fénymester közvetítés és meditáció

SZÜNET

16.40 – 18.00: Metatron Arkangyal közvetítés és meditáció

 

Helyszín:

Kristályfény Központ

Budapest, 2. kerület, Káplár u. 11-13. 1. emelet, 5. ajtó 

Az épületbe a bejárat a Pengő-köz felől található,

Jobb oldali kaputelefon: 5-ös csengő,

jobb oldali lépcsőház,

3 lépcsősor felfelé...

 

Hozzájárulás: 6000.-Ft/fő (helyszínen)

 

Jelentkezés szükséges a központ véges befogadása miatt:

jelentkezes.kristalyfeny33@gmail.com

 

Már csak néhány hely maradt,

kérünk,

amennyiben szeretnél jönni,

mihamarabb jelezd részvételi szándékodat…

Kérünk, akkor jelentkezz,

ha részvételi szándékod valós...

Köszönjük...

 

Szeretettel várunk!

Metatron Arkangyal 

St. Germain Fénymester

és

Kristályfény33 dr. Vaktor Orsolya