VAKTOR ORSOLYA
Rózsa
Ambriel Arkangyal üzenete: Csillagszív – magtudat ébredése a 11-es szám misztériumában
Kategória: Arkangyal közvetítések

Ambriel Arkangyal üzenete: Csillagszív – magtudat ébredése a 11-es szám misztériumában

„Szeretett Fénytestvéreim!

Ébredező szívetek érzi a változást, mely érkezik az újonnan nyíló energiakapukon át. A tizenegyedik hónap misztikuma a 11-es szám alkímiájában, mint egy újraindító program aktiválja a csillagfény - küldöttek emlékezetét, tudatát, szívét. Mélyen a szívmagban ébred az emlék, honnan és miért érkeztetek a Földre. Az anyag átalakulásának transzformátorai vagytok, Kedveseim, kiknek, íme, itt az idő, hogy szívük ébredjen ama magasabb csillagszív - magtudatosságra, melynek méltóságában élitek tovább élteteket itt, a Terrán.

Szívetek hazatalál a megbékélésben, mert emlékeztek Csillag-otthonaitokra és Csillag-családjaitokra. Magatokban ébresztitek és integráljátok ama tudást, mely Csillag-otthonaitokból ered. Evidencia immáron Néktek az, mi másoknak még kérdés, vagy kétely, kétség. Számotokra immáron az Egység. Szívetek teljes és tökéletes bizonyossággal ismeri, tudja a Kozmosz misztériumát, ősi szeretet törvényeit.

Mi másnak hipotézis, Néktek bizony, megkérdőjelezhetetlen, megdönthetetlen tény.

Sokszor hallottatok már arról, hogy az emberiség kettéválik. Kedveseim, ébresztő! Részben immáron már megtörtént. Az új Csillag-ciklus megmutatja, hogy vannak kik még a karmikus örvénylő energiák 3. dimenziós álmában élnek, és vannak a felébredtek, kik már ráismertek az illúzió mögötti valóságra, és életüket a Terrán  az 5. dimenziós csillagszív-magtudatosság minőségében élik.

Ébred az emlékezés Csillag-létetek gyökereire, és eme minőségeket élitek immáron a Terrán.

Mely az 5. dimenziós minőségű csillagszív - magtudatosság és lét?

Amikor szíved már nem a felszínen keresi a válaszokat, hiszen szíved már emlékszik, hogy minden eseményt és jelenséget energiák működtetnek. Így nem a felszínen kapirgálod a válaszokat, hanem a színfalak mögé tekintesz, és a mögöttes energia ok-okozatiságában kutatod a megoldást. Meditálsz, amennyit csak bírsz, amennyire csak időd és energiád van. Amikor meditatív állapotban vagy, akkor a mentális és az érzelmi testekben végzed az energetikai tisztítást, blokk-oldást, gyógyítást, újraaktiválást, újra indítást. A mentális és érzelmi terek emberi szemnek láthatatlan programjaival dolgozol, átírod eme energia – programokat a mentális és érzelmi testeidben, így tudod megváltoztatni jelen életed eseményeit és történéseit. A kapcsolataidat az emberekkel, más lelkekkel, így tudod minél több szeretettel és fénnyel feltölteni. A fénytestedet alkímiázod.

Az 5. dimenziós csillagszív-magtudatosságban már nem másokban keresed a hibát, és saját életed történéseinek okát. Teljes és tökéletes világosságban átlátod, hogy életed minden története a Te törtétedet, a Te programjaid írják eme színdarabot. Ha valamit meg kívánsz változtatni, akkor a saját mentális és érzelmi programjaidat írod át.

Nos, Csillagszív-magtudatosságban, Kedvesem, azzal is teljes és tökéletes tisztán látásban vagy, hogy eme életed itt és most a Terrán e transzformációról szól. Így nem kívánod, hogy ez egy és vagy két év alatt történjen meg, mert már felismerted, hogy a Mindenség végtelen és határtalan, és így értelmetlen és lehetetlen valahonnan valahová eljutni…

Aki felébredt a magasabb tudatosság szív-bölcsességébe, ráébredt arra, hogy nincsen célpont, ahová el kellene jutni, hanem ahogy már sok-sok csillag-küldöttön keresztül megüzentük: „Az Út a Cél…”

Miért zárjátok a lélekébredést az idő vaskos falai közé?

A lélekébredés maga lélek tudatosságának tágulása és kiterjedése. Kedvesem, Te egy határtalan és végtelen Fénylény vagy! Ez pedig azt jelenti, hogy mindig van tovább és tovább…

Az ébredés, maga a tágulás, és ez egy csodálatos, varázslatos spirituális kaland! Felébredtnek lenni, azt jelenti, hogy erre ébredsz rá, hogy minden pillanatban ébredsz és ébredsz; felébredtnek lenni azt jelenti, hogy ráébredtél, hogy minden pillanat egy lehetőség számodra a tágulásnak, a tudatod és szíved kiterjedésének energetikai folyamatokban…

A csillagszív – magtudatosság ősi tudást ébreszt lelkedben, mely ősi tudás a szeretet tudása, a végtelen és határtalan szeretet áramlása, jelenléte. A szeretet maga az energia. A szeretet maga a létezés.

A Szeretet Krisztusi tanításai ébrednek igazságukra szívetekben, Szeretetett Fénytestvéreim!

Érzékelni kezditek az energiahálót, mely minden létezőt összekapcsol. Felismeritek a Háló működését, és megértitek, hogy minden cselekedet, minden szó, és minden gondolat ráfolyik a Hálóra.

Amíg bántás fut a Hálóra, mindenki kap belőle, amikor szeretet úszik a Hálóra, úgy abból részesül mindenki. Tartani a Hálót és a Teret azt jelenti, hogy bármi történik is, Te, mint 5. dimenziós tudatosságban jelenlévő Csillag-küldött, mindig minden körülmény között szeretetet megbocsátást viszel a Hálóra. Ez a Krisztusi tanítás, ez a szeretet ősi tudása. A Háló működésének tudása. Minden energia, minden energia kapcsolódik egymással.

Kedveseim! Amikor a lelketek fellép a csillagszív – magtudatosságába, az 5. dimenziós tudatosságba, akkor érzitek a dualitás örvényét, minden pillanat választási lehetőségét: bántás vagy megbocsátás…

Ám kinek szíve a fájdalomból felgyógyult – a szív tudatalatti sötétsége fénnyel töltődött, s szíve így megvilágosodott- azaz, kinek a szíve megvilágosodott (a fájdalomtól, félelemtől, keserűségtől, …), annak képessége szabad és tiszta, hogy a megbocsátást válassza. Ezért elengedhetetlen a tudat emelkedéséhez, a szív – magtudat emelkedéséhez a végtelen és határtalan gyógyító és tisztító meditációk nap mint nap. Ez az élet ez a fejezet. Ezért vagytok itt. Az egész életetek a transzformációról, az átalakulásról szól Néktek, kik Csillagok Fényéből Érkeztek…

 

A szív fájdalma és keserűsége maga a feledés fátyla. A magasabb tudatosság a félelem homályában veszik el. Kinek fájdalomban lebeg szíve, annak félelem költözik a magjába. Meditálj annyit, amennyit csak tudsz! Végezd minél többször, minden nap! Amennyi erőd csak van hozzá! Legyél minden pillanatban benne a megbocsátásban, a Krisztusi energiában!

Úgy érzed, még nem megy?

Tudnod kell, hogy akkor sincsen semmi baj! Senki nem ítél feletted. Gyakorolj, gyakorolj! Figyelj, és tartsd ki minél tovább a szeretet állapotodat! Percről percre, napról napra tágítsd saját szeretet teredet! Gyakorold, és dolgozz ezzel tudatosan! Minél tágabb az idő, amikor képes vagy erre, annál inkább tágul a kollektív társadalom szeretet tere. Ez a kollektív dimenzióváltás.

A dimenzióváltás először az egyének szívében megy végbe…

A szív dimenzióváltása, amikor a szív felemelkedik a megbocsátásba, a szeretetbe. Amikor a szív már nem őriz fájdalom emlékeket. Ez nem azt jeleni, hogy semmissé válna a tapasztalás. Azt jelenti, hogy a tapasztalás a keserűségből átszíneződik semlegesbe. Megszűnik az érzelmi töltés…

Testetek ezt ilyenkor úgy jelzi, hogy meghúzza vállait. A vállak a türkiz – Ananda Khanda – csakrához tartoznak, mely a magasabb szívtudat csakrája. A vállak a mérleget, az egyensúlyt is jelképezik. Tehát amikor valamin meghúzod a vállad, azaz Néked mindegy, akkor az benned egyensúlyban van. Nem tapad hozzá megítélésed…

Ez lesz azaz állapot, mely csillagszívetek – magtudata: az ítélkezés mentesség, ítéletmentesség…

Ez az egyensúly, mely szíveteket rányitja csillag – tudatosságra…

Szeretlek Benneteket:

Ambriel Arkangyal – a szeretet megmentője…”

Közvetítette: Kristályfény33 dr. Vaktor Orsolya

Kristályfény Meditációs Nap:

„12 Csillag-fénykód: Lila Fénysugár”

„A Csillag-Gyermek, mint Csillag-Lélek újjászületése…”

http://vaktororsolya.hu/cikk/38

Időpont: 2016. November 13. (vasárnap) 10.00-17.00

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, 
Budapest, Andrássy út 98.
/JUHAR terem/

Hozzájárulás: 12.000.-Ft / fő (helyszínen)

Jelentkezés szükséges

a terem véges befogadóképessége miatt:

jelentkezes.kristalyfeny33@gmail.com

E napon, egész napi közvetítésekben a fent írt témákban lélek - munkálkodunk, három lélek-gyógyító közvetítés-meditáció és szellemi tanítások közvetítésének energiaterében dolgozunk Lady Portia Fénymesternővel, és St. Germain és Kuthumi Fénymesterrel, és a Lila Fénysugár segítő Arkangyalokkal, és Alcyone Fényküldötteivel:

Első meditáció: Kuthumi Fénymester közvetítés, segítőink: Michael és Uriel Arkangyalok

 • belső gyermek és csillag gyermek sérülések és korlátok feloldása
 • vallási dogmák, hitrendszerek, tézisek alóli feloldás
 • hitrendszerbeli  (vezeklési) korlátozó eskük, fogadalmak, szerződések és szövetségek feloldása
 • élet és test megtagadó, (vezeklési) korlátozó eskük, fogadalmak, szerződések és szövetségek feloldása
 • anyagiakat, pénzt megtagadó, korlátozó (szegénységi, vezeklési) eskük, fogadalmak, szerződések és szövetségek feloldása
 • bűnösség-tudat, bűn-tudat feloldása, szív átemelése a Szeretet-tudatba
 • szív felszabadítása az önbüntetés és önítélkezés alól
 • a szív ítélkezéseinek feloldása
 • az anyag és a test feletti ítélkezések feloldása

Második meditáció: St. Germain Fénymester közvetítés, segítőink: Raziel és Metatron Arkangyalok

 • csillag-tudatosság tisztítása és emelése a szíven keresztül
 • a szív átkapcsolása a tudatalattiból a tudatfelettibe
 • a szív felkapcsolása a csillag-tudatosság frekvenciáira, rezgéseire
 • a szív és lélek felszabadítása a csillag-gyermek frekvenciáira, rezgéseire
 • a Csillag-Lélek ébresztése
 • a Csillag-Lélek integrálása
 • a Csillag – Lélek aktiválása, hangolása

Harmadik meditáció: Lady Portia közvetítés, segítőink: Ambriel és Sandalphon Arkangyalok

 • ikerláng, ikerlélek közvetítés, gyógyítás
 • jin-jang gyógyítás, tisztítás
 • kék és vörös egyensúlya, harmóniája
 • férfi és nő békéje, egyesülése
 • szerelem-szív gyógyítás
 • kék és vörös – férfi és nő ítélkezések feloldása
 • kék és vörös – férfi és nő szív-gyógyítás, befogadás, egyesülés
 • Egylélek – csillag tudatosság hangolás, emelés

 

Kristályfény Meditációs Nap:

„12 Csillag-fénykód: Lila Fénysugár”

„A Csillag-Gyermek, mint Csillag-Lélek újjászületése…”

Időpont: 2016. November 13. (vasárnap) 10.00-17.00

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, 
Budapest, Andrássy út 98.
/JUHAR terem/

Hozzájárulás: 12.000.-Ft / fő (helyszínen)

Jelentkezés szükséges

a terem véges befogadóképessége miatt:

jelentkezes.kristalyfeny33@gmail.com


(A kristályfény33@gmail.com NEM! az én mail címem,

azokat a leveleket NEM! én kapom.

 

Kérlek, a jelentkezes.kristalyfeny33@gmail.com 

mail címre írj, ha nekem szándékozol írni.

Köszönöm.)

Szeretettel várunk!

Lady Portia Fénymesternő, St. Germain és Kuthumi Fénymesterek

Alcyone Angyalai és Arkangyalok

Kristályfény33 dr. Vaktor Orsolya