VAKTOR ORSOLYA
Rózsa
Lady Nada Fénymesternő üzenete: A szakrális papnő ébredése…
Kategória: Szakrális nő

Lady Nada Fénymesternő üzenete: A szakrális papnő ébredése…

"Szeretett, drága Lélek, köszöntelek!

Az őszi energia-hullámokról szeretnék Nektek szólni, hiszen különösen intenzív lehetőségek nyílnak meg az új esszenciális energiák integrálására. Az őszi falevél hullás a szív elhasználódott szerepeinek elhullását, elengedését is jelenti. Amikor a szív megújulását, az új befogadását a régi elengedése, kiürítése előzi meg. Azon régi energiák kitisztítása, amelyek már nem szolgálják az emelkedést, az ébredést. Ilyenkor a Lélek számot vet, mi az, ami még hasznos és értékes, és mi az, ami a kiegyenlítődés egyensúlyában csupán elengedésre vár…

Sokszor kérdezik, mi értelme az életnek?

A Lélek létezésében a kíváncsiság az egyik eszencia mely hajt és hajt, és áramoltat. Eme kíváncsiságban a megtapasztalások felfűződnek, és ha a megtapasztalások közben a Lélek kiborult az egyensúlyból, a békéből, ha szeretetsérülést szenvedett el, azt szükséges meggyógyítani az isteni szeretet - egyensúly kiegyenlítődésben hullámzó áramlásához.

A Terra a Kozmosz egyik szeretetegyensúlyt és szívbékét gyógyító bolygója.

A jelen-létben, abban az időtérben, melyben számotokra itt és most a valóság, egy rendkívüli ajándék lebeg körülöttetek, mégpedig a ciklus-váltás megtapasztalásának szeretetfénnyel és szívbékével telített ajándéka. Amikor a Teremtő kilégzése megfordul a befelé légzéssé. Amikor a kiáradó figyelem megfordul, és a belső figyelem kap nagyobb hangsúlyt, mert a figyelem, az energia befelé irányul. Ezt élitek meg abban a folyamatban, amikor a létezés külső teremtéséből megfordul bennetek az irány a belső értékek megteremtése felé, hogy az utána az Aranykor új világainak kiragyogásában új valósággá léphessen elő.

A belső lélek tartományok a Hold, vagyis a Nő princípiumában lebegnek. Egyre több női lélek ébredezik, és kezd emlékezni ősi jelenlététére, amikor saját női eszenciáiban volt jelen. A női lélek esszenciális ereje és szerepe megnövekszik, az istennői - energia jelenlétére való figyelés növekszik. Egyre több ősi tapasztalás tör elő a női lélekből. A női szívben ébred a szakrális papnő, a nő, aki ismeri a kozmosz-lét titkait, aki ősi tiszta-mag minőségben képes megélni önön nőiségét. Kibontakozik az igaz nő szerepe a társadalomban.

Egy új női kép születik, a női minőség újjászületik, és a női lélekben új világok teremtődnek és kelnek életre régi álmukból. A szakrális női minőség jellemzői szövik az új világ kristály-hálóját…

Egyre több nő érzi, keres valamit, hogy valaki mélyen, benne, a magjában, a szívében és lelkében, szeretne hozzászólni, megnyilvánulni, újjászületni. Egyre több nő fordul saját nőiségének kibontása iránt. Ám, a nőiség ajándékainak kibontása jelen-lét, élet alkotása. A Lélek oly régen eltemette magában Ízisz Istennő tudását és avatását…

Mégis, egyre több nő érzi szívében Ízisz hívását…

Szakrális szimbólumok, jelek, álmok jelennek meg valóságotokban, Holdnővéreim, keresitek szívetek beavatott papnő - igazságát…

Amikor felébresztitek magatokban a szakrális papnőt, életetek és kapcsolataitok megváltoznak. Átjárja az ősi női erő az életetek minden pillanatát, létetek egész hálóját. Megjelenik a munkátokban, a kapcsolatokban, a szerelemben, a családban, a barátságban.

Mivel hosszú évezredek alatt temettétek el magatokban az ősi mag forrását, ezért most oly sok türelemre és szeretetre van szükségetek önmagatok iránt, hogy újra emlékezhessetek. Emlékeitek napról napra, hétről hétre, hónapról hónapra ébrednek. A bennetek élő papnő oly sokat tapasztalt, és vannak, akiknek papnő-sérülései még intenzívek, és a láthatatlan tudatalatti tartományokból törnek elő. E gyógyulási és ébredező folyamatokat nem szabad siettetni. A bennetek élő papnő-lélek eszencia finomsága és lágysága, ebben rejlő ereje, rétegről rétegre, lépésről lépésre épül vissza. A Léleknek szükséges szembenéznie azzal a sok élettel, eseménnyel, amikor fájdalmat élt meg, különben, ha nem történik megértés, nem történik felismerés, megismerés, hogyan tanulhatna a lélek…”???” …

Az ősi misztérium iskolákban ezt jól tudták. Az ősi tudás nem egy kognitív módon „beolvasott” tudás, hanem a mag-eredet igazságának ébresztése. Az igaz ősi szakrális beavatások a Lélek beavatásai, nem pedig a megtanult információk számonkérése. Az igaz lélek-avatások a hétköznapok varázslatában történnek, a jelentéktelennek tűnő helyzetekben és kapcsolatokban.

Amikor a nőben megszólal a belső-istennő hangja, oly mély hívást érez önmaga megismerése felé, mely félretehetetlen. Fontos tudni, hogy ez nem egy külső hívás, hanem a mágneses tér megváltozott rezonanciáira adott lélek-válasz. A külső és a belső összerezgése.

A női lélek vágyni kezdi az ősi női közösségek spirituális és szakrális ébresztő energiáit, a női lélek vágyni kezdi, hogy a benne létező papnő megnyilvánulhasson, újjászülethessen. A női lélek képes végig járni Ízisz Istennő beavatási szertartásának lépcsőfokait. Egyre több női lélek érzi Ízisz hívását, mely egy megfogalmazhatatlan hívás számára, egyelőre… csupán hajt valami belülről, ősi kíváncsiság – önmagadra… Ki vagy Te?

És ez így van jól…

Ennek van itt és most jelen a pillanata…

Ízisz hívja lányait, papnőit, hogy életre keltse szívükben az ősi misztériumot, mely varázslatot hoz a ciklus-váltás téridejébe…

Szeretlek Benneteket,

Lady Nada Fénymesternő”

Közvetítette: Kristályfény33

Ízisz Istennő egyik inkarnációja Mária Magdolna Fénymesternő:

Mária Magdolna (Magdalena) Fénymesternő gyógyító és ébresztő csatornájában fűződött le, született meg a Virágok Völgye Női Meditációs Est szakrális papnők energiatere. E meditációs estek a bennünk létező szakrális papnőt ébresztik, ősi szakrális és spirituális beavatásainkat keltik életre hétről hétre. A Virágok Völgye egy szellemi és lélek energiatér, amelynek „háziasszonya” Mária Magdalena, így Ízisz Istennő, és a különböző esteken az Ősi Női Erő, az Ősanya, a Mindenkori Nő, a Teremtés Női Minőségének különböző arcai, megnyilvánulásai érkeznek hozzánk, hogy gyógyítsák a női lélek, szív és méh szeretetsérüléseit, papnő-sebeit, hogy hangoljanak, és ébresszenek bennünket, beavatott papnőket. Minden alkalommal más és más témában, más és más nézőpontból kristályosítjuk magunkat az aktuálisan érkező Fénymesternő vagy Istennő szeretetfény – csatornájában, energiaterében.

Lady Nada Fénymesternő érkezik hozzánk 2016. szeptember 29-én, csütörtökön, hogy azon papnő-sérüléseinket tisztítsa és gyógyítsa, amikor megtagadtuk eme erőt, eme tudást. Amikor önmagunkat, mint papnőt tagadtuk meg, esküinket és fogadalmainkat segít feloldani, melyek leláncolják a bennünk létező Ízisz-eszenciát és erőt. A papnő inkvizíciós lélek sebeit segít begyógyítani, így a papnők földi-karmaspirálját kiegyenlíteni.

A Kristályfény – Központot Fénymesterek, Isteni és Istennői Archetípusok, és Arkangyalok hozták létre, és fűzték le Kristályfény33 csatornán keresztül az anyagba. A Kristályfény-Központban Fénymesterek, Arkangyalok, Isteni és Istennői minőségek dolgoznak, ők azok, akik eme térben tanítanak és gyógyítanak. Eme gyógyító és tanító energia-teret, melyet a Kristályfény-Központban alkottak meg az Égi Szeretet-fénylények, ők Gyémántfény – energiatrének nevezték el, jelképezvén ama tisztaságát, hogy a tanítások és gyógyítások a 7. és 8. dimenziók tiszta fényéből érkezik. Továbbá a Gyémántfény – energiatér jelképezi a tiszta együttműködés eszenciáját is, amikor a Kozmosz dimenziói tiszta szeretetfényben működnek együtt, így minden dimenzió szeretetfény-lényei, entitásai, a kristályok is, és más létformák fényküldöttei is.

Szeretettel várunk eme Gyémántfény – energiatérbe, a Kristályfény – Központba!

Aktuális esemény:

2016. szeptember 29. (csütörtök) LADY NADA Fénymesternő Invokációja

A következő VIRÁGOK VÖLGYE Női Meditációs Est Fénymesternője LADY NADA:

NADA – mint belső hang jelentése – Lady Nada a spirituális belső hangra és a spirituális belső érzékelésre való figyelés képességét segíti és támogatja. A spirituális női érzékelés ébresztője Ő, a szív és a harmadik szem (tobozmirigy csakra) összekapcsolásában, összehangolásában segít. A Fénymesternő a halvány rózsaszín fénysugár energiájában ébreszti bennünk a nőiség finom érzékelés tiszta csillag-fénykódjainak eszenciáit. Gyógyítja női szívünket, szívsérüléseinket a szerelemben, vagy más kapcsolatokban, amikor nőiségünkben sérültünk. Amikor azt választottuk, hogy keményebbek és még keményebbek leszünk…

Lady Nada visszavisz bennünket eme válaszutakhoz, és tanítja, gyógyítja, hangolja lelkünket a női finomság, lágyság, gyengédség és szelídség eszenciájában. Lebontja fénytestünkben a női fájdalmak, és szeretetsebek megkeményedett, bekövesedett kérges rétegeit, hogy e kérges rétegek alól újra életre kelhessen a kecses és bájos nő.

Lady Nada Fénymesternő megidézésben, invokációjában a női lélek azon része ébred „Csipkerózsika” álmából, aki hosszú - hosszú, több százéves álomba szenderült a háborúk és harcok időzónáiban. A nő megkeményedett a történelem során, mert a túlélés, a gyermekei védelme ezt követelte tőle.

Ám éppen ciklusváltásba érkezik az emberiség: a Nap kiáradó aranyfényének uralmát átveszi a Hold lágy és bájosan csillogó befelé figyelő ezüst fénysugara. Az emberiség ciklusváltása a külső csillogásról áthelyezi a figyelmet a belső ragyogásra – hogy majd eme belső ragyogás újra kifelé áradhasson. Azonban, most a figyelem a külvilág külcsínéről a Lélek belső világainak értelmezése felé, és annak magasabb minőségekbe emelése felé fordul az emberiség történelmében. A Lélek belső világainak, mélységeinek megvilágítása a Nő, vagyis a Hold princípiuma.

Így a Női értékek ismét felszínre törnek, a női minőségek visszaintegrálódnak és újraaktiválódnak a női szívekben. A szeretet gyógyít. A nő ölelő karja, megértő és vigasztaló mosolya, a nő reményt adó tekintete, a nő megbocsátó és megnyugtató érintése, simogatása hazavezeti a lelkeket a Béke és a Szeretet igaz Otthonába. Ebben segít és támogat Bennünket, Nőket, Lady Nada.

Lady Nada ébreszti és hangolja bennünk eme női eszenciákat, hogy az Ősz Kapuján átkelve, Őszi Napéj-forduló áramlásában hazavihessük Otthonunkba, Szeretteink fészkébe a Fényt, a ragyogást. Lady Nada fényesíti szívünket, hogy szeretetfényünk melegével, meghittségével betölthessük az őszi és téli esték lélek-visszavonulását, befelé-figyelés energiaterét. Lady Nada a Női Szív Szentségének Csillag-fénykódjait fűzi le fénytestünkbe, auránkba, hogy ős-anyáink Misztérium – hagyatékát és örökségét Mag-unkban magasabb dimenziók fényességébe emelhessük.

Erről részletsebben: http://vaktororsolya.hu/cikk/28

A „VIRÁGOK VÖLGYE” (a virág a női lélek, a női szív szimbóluma, a völgy a nő méhének, kelyhének, szentségének szimbóluma) a Női Misztériumok energiatere, ahol Ősanyáink, Istennőink, magasabb dimenziók Csillagtereinek Női Fényentitásai lépnek velünk kapcsolatba, segítenek és támogatnak bennünket - a Kozmosz-anya Földi Lányait - hogy itt és most a Terrán is képviselhessük és megélhessük női lelkünk papnő fényének eszenciáit…

Meditációs Est LADY NADA invokációjában: 

Lady Nada Fénymesternő tanításokat ad át nekünk, hogyan teremthetjük meg a fentebb írt üzenet energiaterét földi valóságunkban (gyakorlat a hétköznapok avatásiban),

majd meditáció-közvetítés keretében a fentebb írt üzenettel kapcsolatos Csillag-fénykódokat fűzi le fényterünkbe Lady Nada, és kiegyenlíti a nő egyensúlytalanságokat a mentális és érzelmi terekben. A rózsaszín fénysugár csillag-fénykódjainak magunkba integrálásával a hétköznapok varázslóasszonyivá válunk…

Időpont:

2016. szeptember 29. (csütörtök)

18.30 - 21.00

 

Helyszín:

KRISTÁLYFÉNY-KÖZPONT

Budapest, 2. kerület, Káplár u. 11-13. 1. emelet, 5. ajtó 

Az épületbe a bejárat a Pengő-köz felől található,

Jobb oldali kaputelefon: 5-ös csengő,

jobb oldali lépcsőház,

3 lépcsősor felfelé...

 

Hozzájárulás: 5000.-Ft/fő (helyszínen)

 

Jelentkezés szükséges, mert a Központ fizikai tere behatárolt:

jelentkezes.kristalyfeny33@gmail.com

 

Szeretettel várunk!

Lady Nada Fénymesternő

Kristályfény33