VAKTOR ORSOLYA
Rózsa
Az Őszi Napéj Fordulón átlépve beléptünk az Ősz Birodalmába…
Kategória: Szív-mag

Az Őszi Napéj Fordulón átlépve beléptünk az Ősz Birodalmába…

Ősszel a figyelem befelé fordul, a belső világok kerülnek megvilágításba. A Lélek még ünnepli az év termését és gyümölcsét, ám az őszi hónapokban megkezdődik a lezajlott események értelmezése, értékelése. Ahogy a fák elhullatják leveleiket, a Lélek is úgy veti le régi és elhasználódott energiáit, szerepeit, játékait. Készül a megújulásra. S bár a Tél hozza el a megpihenés misztikáját, a Lélek téli álom varázslata az őszi elengedés és megtisztulás hullámain szövődik tovább.

A Lélek belső fényeit gyújtja meg, hiszen a külvilág fényei alább hagynak – rövidebbek a nappalok, hosszabbak az éjszakák. Az Otthon a Lélek tere, a Lélek „kivetülése” - ahogy bent, úgy kint -; mécsesek és gyertyák gyúlnak, jelképezvén a belső fény soha ki nem szunnyadó erejét. Belső mécseseink, Lélek mécsesek világítanak eme időszakban, szimbolizálva a Lélek megtisztulását, átvilágítását.

Az éjszakák zónája következik, a Hold ereje kerül előtérbe:

A Hold, mint női princípium bevilágítja ezüst fényével a meghosszabbodott éjszakákat. A Női Lélek a fáklyája eme időszaknak, a Női Lélek világít családjának, szeretteinek. A Nő melegséget, gyengédséget és szelídséget varázsol az Otthonokba. Nyugalmat és békét ajándékoz családjának és szeretteinek a szívébe.

A Hold ezüst fénye a Nő család-energetikai megtisztító fénysugara. A Hold ezüstfénysugarával beragyogja az éjszakát, a sötétet, a tudatalatti elfojtott tartományait. A Nő szívének misztériumában vigaszt és reményt nyújt szeretteinek és környezetének. A sötétség a Lélek elfojtott, eltitkolt, megtagadott tartományainak szimbóluma. Ősszel és télen e tartományok kerülnek világosságba. Ahogy a Lélek figyelme belső világaiba fordul, egy belső lélek-fénymunka veszi kezdetét. Erről szólna az ősz és a tél. Az elkövetkezendő hónapok a Lélek öntisztító és öngyógyító folyamatiról szólnak, hogy a téli Napéj-fordulón, December 21-én, a Fény Ünnepén méltán ünnepelhesse a Lélek az önmagában jelen lévő Szeretet örök Fényességét.

Eme „Lélek-öntisztító és - öngyógyító” energetikai folyamatokban kiemelt szerepe van a Nőnek, mint a Holdnak, aki képes látni a sötétben…

Így 2016. szeptember 29-én, csütörtökön, 18.30 – 21.00 óráig, szeretettel várjuk LADY NADA Fénymesternővel a Holdnővéreket és Papnőket, hogy együtt készüljünk e Női Lélek Misztériumra, és magunkba visszavehessük, és újra ébreszthessük, a Női Lélek Misztériumának magasabb dimenzionális Csillag-fénykódjait:

http://vaktororsolya.hu/cikk/29

Lady Nada ébreszti és hangolja bennünk eme női eszenciákat, hogy az Ősz Kapuján átkelve, Őszi Napéj-forduló áramlásában hazavihessük Otthonunkba, Szeretteink fészkébe a Fényt, a ragyogást. Lady Nada fényesíti szívünket, hogy szeretetfényünk melegével, meghittségével betölthessük az őszi és téli esték lélek-visszavonulását, befelé-figyelés energiaterét. Lady Nada a Női Szív Szentségének Csillag-fénykódjait fűzi le fénytestünkbe, auránkba, hogy ős-anyáink Misztérium – hagyatékát és örökségét Mag-unkban magasabb dimenziók fényességébe emelhessük.

A „VIRÁGOK VÖLGYE” (a virág a női lélek, a női szív szimbóluma, a völgy a nő méhének, kelyhének, szentségének szimbóluma) a Női Misztériumok energiatere, ahol Ősanyáink, Istennőink, magasabb dimenziók Csillagtereinek Női Fényentitásai lépnek velünk kapcsolatba, segítenek és támogatnak bennünket - a Kozmosz-anya Földi Lányait - hogy itt és most a Terrán is képviselhessük és megélhessük női lelkünk papnő fényének eszenciáit…

Meditációs Est LADY NADA invokációjában: 

Lady Nada Fénymesternő tanításokat ad át nekünk, hogyan teremthetjük meg a fentebb írt üzenet energiaterét földi valóságunkban (gyakorlat a hétköznapok avatásiban),

majd meditáció-közvetítés keretében a fentebb írt üzenettel kapcsolatos Csillag-fénykódokat fűzi le fényterünkbe Lady Nada, és kiegyenlíti a nő egyensúlytalanságokat a mentális és érzelmi terekben. A rózsaszín fénysugár csillag-fénykódjainak magunkba integrálásával a hétköznapok varázslóasszonyivá válunk…

Időpont:

2016. szeptember 29. (csütörtök)

18.30 - 21.00

 

Helyszín:

KRISTÁLYFÉNY-KÖZPONT

Budapest, 2. kerület, Káplár u. 11-13. 1. emelet, 5. ajtó 

Az épületbe a bejárat a Pengő-köz felől található,

Jobb oldali kaputelefon: 5-ös csengő,

jobb oldali lépcsőház,

3 lépcsősor felfelé...

 

Hozzájárulás: 5000.-Ft/fő (helyszínen)

 

Jelentkezés:

jelentkezes.kristalyfeny33@gmail.com

 

Szeretettel várunk!

Lady Nada Fénymesternő

Kristályfény33