VAKTOR ORSOLYA
Rózsa
Ébreszd fel lelked hangját! Egyéni közvetítés és konzultáció - online
Kategória: Meditációs napok

Az időtér, amelyben jelenleg vagyunk, számos kihívást és próba-helyzetet teremthet. Hiszen már jó néhány hónapja, - és ez még így lesz bizony több hónapon keresztül-, a Plútó, az Uránusz és a Saturnus karöltve megtesznek mindent, - bevilágítanak, átlényegítenek, kirobbantanak, vizsgáztatnak - , hogy egyre tisztábban kapcsolódhassunk isteni lényegünk létével. 

Amikor a gyerekeim megszülettek, akkor hangolódhattam úgy igazán arra a frekvenciára, ahol meghallottam magamban más dimenziók hangjait is. Bevallom, először megszeppentem, és nem értettem, mi történik, ám idővel kiegyenlítődött bennem az állandó "csillagközi" létezés. :-)

Rengeteget írtam... folyton adásban voltam... :-)

Hónapról hónapra tanultam meg együtt élni a megnyílt csatornákkal. Nagyon sok ajándékot kaptam: az írásokat, a meditációkat, az egyéni üzeneteket mások felé, csoportos üzeneteket. Úgy hiszem, mindannyian képesek vagyunk hallani más világok hangjait, látni más világok és jelen világunk összefüggéseit. Ez az évek alatt természetessé lett, és hiszem, hogy bárkiben ébredhet e nyitottság. 

Az egyéni közvetítések és konzultáció a rávezetés és az ébresztés energiájában elvezetnek Téged a megoldásaidhoz. Az iránymutatás magasabb dimenziók tisztaságából érkezik, ezáltal olyan égi sugallatok és üzenetek érkezhetnek hozzád, melyek az adott élethelyzetben megrekedt energiablokkokat és szeretet-sérüléseket tisztítják és gyógyítják.

Nagyon intenzív, 8. dimenziós energiákkal dolgozunk, és így nagyon gyors és hatékony változások jelenhetnek meg az életünkben. Ám, nagyon fontos, hogy mindig önmagunkon dolgozunk, belső világunk változik, feltisztul, kitisztul, és így könnyed és játékos energiák fűznek bőséget, örömöt és szeretést az életünkbe.

A konzultáció és közvetítés során az első részben feltárjuk kérdések közvetítésében, hogy mi is az a valódi ügy, mellyel lelked dolgozni szeretne. A második részben vezetett meditációban és üzenetek közvetítésében feltisztítjuk az adott élethelyzetet, hogy életed ismét a szeretés és öröm áramlásában és áradásában folyhasson tovább.

Az energiatér, ahol dolgozunk egy 8. dimenziós energiatér, ahol a legtisztább gyémántfény-energiával dolgozunk. Fénymesterek és Arkangyalok szív-tudatosság szeretet energiái vezetnek bennünket.

Bármilyen élethelyzetben felmerült kérdésekkel és kérésekkel fordulhatsz a gyémántfény-energia tere felé.

A konzultáció online (skype vagy telefon) történik,

másfél óra tartamú

és 15.000.-Ft.

Jelentkezés:

info.vaktororsolya@gmail.com

Szeretettel várlak,

Kristályfény33 dr. Vaktor Orsolya