VAKTOR ORSOLYA
Rózsa
Kristályfény Iskola újratöltve: Indulnak a Csillagközi Kurzusok
Kategória: Meditációs napok

unknown_1.jpg

Nagy örömmel osztom meg Veletek, hogy a Kristályfény Iskola, néhány hetes szünet után, újra megnyitja kapuit, és St. Germain Fénymester és Jézus Fénymester tanításainak közvetítése folytatódik. A Krisztusi Lélek tanításai, a Kristály-szívháló és szívtudatosság tanításai a Vízöntő Kor újgenerációs energiájában újraszövődnek. 

Az újgenerációs energiában újrafűzödik az iskola működése, így a továbbiakban nem MERLIN Iskola néven, hanem CSILLAGKÖZI ISKOLA néven dolgozunk tovább. A CSILLAGKÖZI ISKOLA kurzusokká alakul. A Kurzusok tematikája egymásra épül, és egyes kurzusokon való részvétel feltétele lehet egy előző kurzuson való részvétel, és annak teljesítése. 

Az iskola egy szellemi iskola, ahol Fénymesterek tanításai kerülnek közvetítésre. Az elmúlt években különvált a tanítói és a gyógyítói tér a fény-munkám során. Az újgenerációs energiában egybe nyílik ez a tér. Folyamatosan új tanítások érkeznek, és ezen új tanítások áramlásában már új működési mechanizmusokra van szükségünk. 

Az első kurzus során a 12 színsugár energiaminőségeivel ismerkedünk meg:

- A 12 színű fénysugár a Lemúriai 12 ágú fénycsillag titkát hordozza magában, ami a Szíriusz 12-es szám misztériumában és fénykódjában, személyiségünk 12 magasabb aspektusát hordozza magában. Mindannyian szivárványemberek vagyunk, és a szivárvány 12 fénysugár minőségében épül fel energetikánk jelen létünkben, jelen világunkban, amely világunk Szíriusz álmában és Plejádok manifesztációján át megszületett világ.

- Így amikor a 12 fénysugár misztériumával ismerkedünk meg, önmagunkban hordozott fénykódok tárulnak fel, így válaszokat találunk magunkban, hogy mi is az életutunk, mi is a lélekszándék, mely megfűzött bennünket az anyagban. 

- A 12 fénysugár eszenciája analógiában van a 12 csillagjeggyel, és metaforája a 12 szálú DNS láncunknak. Így amikor a 12 fénysugár magasabb aspektusait aktiváljuk magunkban, akkor a 12 szálú DNS spirál energiáit aktiváljuk magunkban. 

- Így a 12 fénysugár magasabb tudatosságának integrálásával önmagunk magasabb-tudatosságú, szív-tudatosságú "vagyok, aki vagyok" lélekállapotunkkal kapcsolódhatunk.

- A 12 ágú Csillagfény Kurzus során mind tanítások és mind meditációk, közvetítések is elhangzanak, amelyek során minden blokkot és sérülést tisztítunk magunkban, hogy a lehető legtisztább minőségeket legyünk képesek integrálni.

- A kurzus során oldódnak és tisztulnak bennünk minden színsugár témái, aktiválódnak és integrálódnak a fénysugarak tisztább, magasabb minőségei, megélései, hogy itt és most a jelenben képessé válhassunk tiszta, isteni eszenciánkat megélni és átélni. 

- 12 fénysugár: vörös, narancs, korall, sárga, arany, zöld, olajzöld, türkiz, kék, indigó, lila, magenta. Ehhez pluszba tanuljuk még a rózsaszínt és az ezüstöt, és a fehér és fekete analógiáit. 

- Az első kurzus, a 12 fénysugár misztériuma, minden más CSILLAGKÖZI KURZUS feltétele. Minden más újgenerációs energia tanítás és meditáció ezen a hídon szövődik meg. Amikor én először találkoztam a fénysugarak 8. dimenziós energiáival, merőben változásnak indult az életem. A 12 fénysugár 8. dimenziós energiáit integrálni az életünkbe, és a létezésünkbe, mint a lénybe, akik vagyunk, olyan távlatokat nyit meg a Csillagközi utazásunkban, amit legmerészebb álmainkban álmodunk. 

- A kurzus során a meditációs gyakorlatokkal tanuljuk a kristály-háló újraszövését, és tanuljuk a holisztikus és hologram lenyomatok szinkronicitásának és egyensúlyának, avagy lényünk és létünk origó pontjába való helyezkedést. 

- A kurzus során megsimerkedünk a 12 fénysugár tiszta-tudatosság eszenciáival: a 12 FÉNYMESTER energiájával, és hogy hogyan dolgozhtaunk velük együtt, hogyan és miben segíthetnek.

Időpont:

Az első kurzus kettő napos, 9.00 órakor kezdőik, és az első napon 18.00 óráig tart.

A második napon 9.00 órakor kezdődik, és 16.00 óráig tart. 

 

Helyszín:

MagNet Közösségi Ház,

1062 Budapest, Andrássy út 98. (Lótusz terem)

 

A kurzus részvételi djía: 25.000.-FT

 

Jelentkezés:

info.vaktororsolya@gmail.com

 

Szeretettel várlak,

Kristályfény33 dr. Vaktor Orsolya